dissabte, 20 de març del 2010

abans d'acusar algú primer s'ha de provar,

Mireu que els hereus de Felip V facin el ridícul es normal , es una cosa que va amb l'adn però que els gabatxos també facin el mateix ja es per llogari cadires. Que confonguin uns pobres bombers de la Generalitat de Catalunya amb etarres pot passar a tothom, però que difonguin la seva imatge sense constatar que son uns terroristes ja es mes perillós. Aquests personatges ja semblen aquella premsa neofeixista que publica qualsevol noticies abans de comprovar que sigui correcte només perquès els hi interessa la propaganda.
Dons bé en aquest cas tant els senyors de la Capital de Regne dels hereus de Felip V, com els hereus del regne del rei Sol han fotut el ridicul. [noticia].

dijous, 18 de març del 2010

De Porc i de Senyor, se'n ve de mena

Avui us parlaré de les declaracions d'un impresentable anomenat Miguel Angel Martin Lopez, que com que no li va agradar l'entrevista que li va fer la Terrribes al seu amo ha tingut que sortir a l'escenari a bordar una miqueta i només li ha sabut dir que està "mal follada".
Be jo només dir-li aquest senyor que moltes vegades millor això que no pas fer treballs manuals, però clar que un directiu de l'esfera del partit de la sucursal tingui aquesta resposta davant una periodista que l'únic que està fent es la seva feina informar i treure la informació que pugui vol dir que si no controlem al quart poder (la informació) no son ningú i quan això no ho aconseguim llavors la darrera bala que es queda es l'insult. Moltes felicitats senyor Martin per els seus fets els veu el personatge que està fet.[noticia]
I jo em demano a veure senyors Montilla, Zaragossa Iceta i demés quadrilla no hem de prendre mesures davant aquesta situació no hem de expulsar a personatges com aquest que surt que no estem en temps de ciscu sinó la Torribes ja la hauríem fussilat.
La llibertat d'expressió arriba fins a un punt però quan aquesta afecta al honor dels demés potser es hora de prendre mesures i el mes fàcil seria potada al cul al personatges com aquest, que poca intel·ligència demostra tenir ja que el únic argument que te es l'insult.

El problema de tot plegat es que els socialistes filials de la matriu de la capital del regne de Felip V voldrien una premsa com la del nazisme tots al so de la música que marquen ells. bonica situació tot plegat jo estic amb el Quim Monzó. millor calladet i passar per neci que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte [noticia]


La Tosa d'Alp,Das Urís i Bagà fins el poble de Urús, una excursió expectacular
Avui amb l'amic Lluis ens hem calçat els esquís hem pujat al cim de la tosa i hem fet l'excursió que va des de el cim de la Tossa (2537 metres) fins el diposit de la cal, que es troba tocant al municipi de Urús, fregant el peatge del Túnel del Cadí (1200 metres), Es una excursió expectacular on la tranquilitat, la pau el silenci es magnific a part de que tens el gust d'anar trobant ramats d'isards que comencen a treure el nas per les muntanyes.


les primeres pales son increibles amb una neu al començament geladeta i desprès a començar a transformar, desprès de fer totes les baixades i arribar al cruïlla de el torrent de Coll de Jou hem anat baixant com en un border-cross fins arribar a la font Llebrera, on hem fet una paradeta per tastar l'aigua que de alli surt i hem seguit avall fins arribar al pont on es esperava un cotxe i tornar cap a Masella.


Dues hores ens ha costat tot plegat però ha estat magnific. llàstima que no hi hagi un intinerari que ensenyi aquest camins. ons es barreja esquiar i gaudir de la natura. Potser seria una manera diferent de treure el estress que porten molts esquiadors quan pugen a esquiar i d'aquesta manera el xoc de la tranquilitat de la montanya amb el seu extress els hi seria relaxant.dimarts, 16 de març del 2010

Sostres, o quan el peix mora per la boca

La veritat es que jo soc del que pensen que el president Montilla es una imposició del Pinotxo Zapatero perquè el poble de Catalunya calli, jo no el votaré mai, ni a ell ni a la seva tribu, però d'aqui a arribar a on ha arribat aquest mal anomenat periodista del senyor Sostres hi ha una eternitat.
Qualificar al Senyor Montilla de patir Sindrome de Down, ho trobo molt fort, molt fort perquè es el president de la Generalitat i es mereix un respecte encara que no estiguis conforme amb les seves idees però encara molt mes fort per part de la gent que pateix aquest sindrome i de tota la seva família, prou penen tenen ells de tenir un familiar amb aquesta enfermetat que surti el graciós de torn a dir tonteries. Com diu la dita millor calladet i passar per un neci que obrir la boca i disipar qualsevol dubte.[noticia].
Per cert si aquest "periodista" del mundo el que necessita es notorietat i el seu minutet de gloria sempre pot saltar al camp nou a fer de striper segur que sortirà als diaris llavors i no insultarà a ningú.

dilluns, 15 de març del 2010

La mala llet de Cerdanya


Que a la cerdanya hi ha molta mala llet es un fet, una realitat però que aquesta mala llet afectada a les vaques a més de a els persones es una questió nova.
Dons be, Puleva amb central a Mollerusa a partir del 31 de maç deixarà de comprar llet als productors de la comarca per la seva mala qualitat. Ja es fort tot plegat quatre pagesos que ens resten i encara els farem plegar perquè la llet es de mala qualitat.[noticia].
Un dels bens mes preuats de las nostra comarca es el bestiar i la feina de pagès que a part de guanyar-se la vida tenen cura de la nostra natura, si al final els fem plegar que passara amb tota la comarca, això es convertirà amb un desert o una selva on anar al bosc serà una aventura dintre de quatre dies. Potser ja va sent hora que deixem de mirar-nos el melic i fem alguna cosa amb la nostra comarca i la nostra gent.
Potser aquest consell Comarcal ha de prendre mesures, i dir que ja en comencem a estar una mica farts de tot plegat quan no son els pixapins de can fanga els que ens diuen com hem de viure ara resulta que fins i tot la mala llet la tenen les vaques.

diumenge, 14 de març del 2010

Ésser polític a Catalunya, el joc del mentider en potència

Avui us parlaré de unes paraules del senyor Kenneth Gibson, aquest senyor es diputat del Scottish National Party, dons bé el senyor Gibson parla de les consultes que al seu país no s'habn dut a terme perquè els polítics fan la seva feina.
A part de dir que si ell fos un polític català, sentiria vergonya de no estar al capdavant del moviment de consultes per la autodeterminació. [noticia].
El problema més gran es el sentit patriòtic dels polítics d'escòcia i els de Catalunya mentre que per els primer es el punt principal es la seva nació per els segons es la seva cartera, i mentre tinguem aquestes premisses no anirem mai enlloc.
En quan a encapçalar qualsevol acte la veritat que no ho veurem a cap polític de la nostra nació, aquests que son personatges que avui tenen un diàleg i demà tot el contrari no es poden permetre el luxe de queda emmarcats en qualsevol acte i davant qualsevol idea.
Així ens va la nostra nació manats per quatre arreplagats que semblen voltors en busca de carnassa i para de comptar.
El increment de l'IVA una questió d'estat.

La veritat que amb aquest govern dels Hereus de Felip V cada cop es mes difícil conviure, ara ha sortit a l'escenari el pinotxo Zapatero dient que la pujada del iva es una decisió democràtica del parlament i jo em demano el poble no te res a dir.
Que passa aquí que nosaltres som un ramat d'ovelles amb direcció al escorxador i no podem ni belar una mica, no ens podem queixar. O potser el problema de tot plegat es que el poble ha estat capaç de posar aquest il·luminat al capdavant perquè l'altre opció encara es pitjor i aquest s'ha pensat que es el rei del mambo.
Que s'aconsegueix amb la pujada del iva?. Com a mínim a disminuir el consum, això vol dir que la gent gastarà menys i anirà molt be per les empreses que tenen l'aigua al coll.
que l'aeat recaptarà mes? també tinc el meu dubte si la disminució del consum es superior al increment dels dos punts/un punt de l'Iva ni aquesta situació poden plasmar.
Que deixarem d'ésser mes competitius perquè en el fons aquest increment de l'impost indirecte sempre surt repercutit en el consumidor, per tant s'apujarà el Ipc.
La veritat que en una època de crisis el mes aconsellable es reduir impostos per incentivar el consum i fer que les empreses prosperin, però clar que podem esperar de una panda de pallassos que porten dos anys dient que no estem en crisi i desprès dient que ja la hem superat i resulta que la crisis es surt per les orelles.
A part de que les pujades d'Impostos el que de veritat incetiven es l'aparició de diner negre, i amb el que hi ha i el que vindrà això semblarà un paraís fiscal. es a dir apujem imposots per incrementar el frau fiscal.
Tot el govern aquest que sembla entrat amb un calçador no dona peu en bola i cada cop que obra la boca se puja el pa [i no sol per el iva que aquest te un iva reduit i no te increment.) [noticia]