diumenge, 14 de març de 2010

El increment de l'IVA una questió d'estat.

La veritat que amb aquest govern dels Hereus de Felip V cada cop es mes difícil conviure, ara ha sortit a l'escenari el pinotxo Zapatero dient que la pujada del iva es una decisió democràtica del parlament i jo em demano el poble no te res a dir.
Que passa aquí que nosaltres som un ramat d'ovelles amb direcció al escorxador i no podem ni belar una mica, no ens podem queixar. O potser el problema de tot plegat es que el poble ha estat capaç de posar aquest il·luminat al capdavant perquè l'altre opció encara es pitjor i aquest s'ha pensat que es el rei del mambo.
Que s'aconsegueix amb la pujada del iva?. Com a mínim a disminuir el consum, això vol dir que la gent gastarà menys i anirà molt be per les empreses que tenen l'aigua al coll.
que l'aeat recaptarà mes? també tinc el meu dubte si la disminució del consum es superior al increment dels dos punts/un punt de l'Iva ni aquesta situació poden plasmar.
Que deixarem d'ésser mes competitius perquè en el fons aquest increment de l'impost indirecte sempre surt repercutit en el consumidor, per tant s'apujarà el Ipc.
La veritat que en una època de crisis el mes aconsellable es reduir impostos per incentivar el consum i fer que les empreses prosperin, però clar que podem esperar de una panda de pallassos que porten dos anys dient que no estem en crisi i desprès dient que ja la hem superat i resulta que la crisis es surt per les orelles.
A part de que les pujades d'Impostos el que de veritat incetiven es l'aparició de diner negre, i amb el que hi ha i el que vindrà això semblarà un paraís fiscal. es a dir apujem imposots per incrementar el frau fiscal.
Tot el govern aquest que sembla entrat amb un calçador no dona peu en bola i cada cop que obra la boca se puja el pa [i no sol per el iva que aquest te un iva reduit i no te increment.) [noticia]