dimarts, 16 de març de 2010

Sostres, o quan el peix mora per la boca

La veritat es que jo soc del que pensen que el president Montilla es una imposició del Pinotxo Zapatero perquè el poble de Catalunya calli, jo no el votaré mai, ni a ell ni a la seva tribu, però d'aqui a arribar a on ha arribat aquest mal anomenat periodista del senyor Sostres hi ha una eternitat.
Qualificar al Senyor Montilla de patir Sindrome de Down, ho trobo molt fort, molt fort perquè es el president de la Generalitat i es mereix un respecte encara que no estiguis conforme amb les seves idees però encara molt mes fort per part de la gent que pateix aquest sindrome i de tota la seva família, prou penen tenen ells de tenir un familiar amb aquesta enfermetat que surti el graciós de torn a dir tonteries. Com diu la dita millor calladet i passar per un neci que obrir la boca i disipar qualsevol dubte.[noticia].
Per cert si aquest "periodista" del mundo el que necessita es notorietat i el seu minutet de gloria sempre pot saltar al camp nou a fer de striper segur que sortirà als diaris llavors i no insultarà a ningú.