dijous, 18 de març de 2010

De Porc i de Senyor, se'n ve de mena

Avui us parlaré de les declaracions d'un impresentable anomenat Miguel Angel Martin Lopez, que com que no li va agradar l'entrevista que li va fer la Terrribes al seu amo ha tingut que sortir a l'escenari a bordar una miqueta i només li ha sabut dir que està "mal follada".
Be jo només dir-li aquest senyor que moltes vegades millor això que no pas fer treballs manuals, però clar que un directiu de l'esfera del partit de la sucursal tingui aquesta resposta davant una periodista que l'únic que està fent es la seva feina informar i treure la informació que pugui vol dir que si no controlem al quart poder (la informació) no son ningú i quan això no ho aconseguim llavors la darrera bala que es queda es l'insult. Moltes felicitats senyor Martin per els seus fets els veu el personatge que està fet.[noticia]
I jo em demano a veure senyors Montilla, Zaragossa Iceta i demés quadrilla no hem de prendre mesures davant aquesta situació no hem de expulsar a personatges com aquest que surt que no estem en temps de ciscu sinó la Torribes ja la hauríem fussilat.
La llibertat d'expressió arriba fins a un punt però quan aquesta afecta al honor dels demés potser es hora de prendre mesures i el mes fàcil seria potada al cul al personatges com aquest, que poca intel·ligència demostra tenir ja que el únic argument que te es l'insult.

El problema de tot plegat es que els socialistes filials de la matriu de la capital del regne de Felip V voldrien una premsa com la del nazisme tots al so de la música que marquen ells. bonica situació tot plegat jo estic amb el Quim Monzó. millor calladet i passar per neci que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte [noticia]