dilluns, 15 de març de 2010

La mala llet de Cerdanya


Que a la cerdanya hi ha molta mala llet es un fet, una realitat però que aquesta mala llet afectada a les vaques a més de a els persones es una questió nova.
Dons be, Puleva amb central a Mollerusa a partir del 31 de maç deixarà de comprar llet als productors de la comarca per la seva mala qualitat. Ja es fort tot plegat quatre pagesos que ens resten i encara els farem plegar perquè la llet es de mala qualitat.[noticia].
Un dels bens mes preuats de las nostra comarca es el bestiar i la feina de pagès que a part de guanyar-se la vida tenen cura de la nostra natura, si al final els fem plegar que passara amb tota la comarca, això es convertirà amb un desert o una selva on anar al bosc serà una aventura dintre de quatre dies. Potser ja va sent hora que deixem de mirar-nos el melic i fem alguna cosa amb la nostra comarca i la nostra gent.
Potser aquest consell Comarcal ha de prendre mesures, i dir que ja en comencem a estar una mica farts de tot plegat quan no son els pixapins de can fanga els que ens diuen com hem de viure ara resulta que fins i tot la mala llet la tenen les vaques.

2 comentaris:

Amelia ha dit...

No serà tan mala la llet de la Cerdanya.
O sí?

ALP2500 ha dit...

no Simforosa, però en temps de crisi qualsevol excusa es bona per tancar una empresa i que quatre pagesos de la muntanya s'arruïnin no es problemàtic, aquests son típicament catalans submisos, que cridaran però com estant tant lluny no els escoltaran, però clar al final molts d'aquests polítics tenen casa a cerdanya a veure si tenim foguera de sant Joan tot l'any-