dissabte, 5 d’abril del 2014

No tot val en aquesta Vida .

La veritat que aquesta vida em dóna sorpreses cada moment, cada instant es diferent, però clar hi ha situacions que la naturalesa humana traspassa certs límits. I aquest hivern he viscut una situació d'aquest tipus.
 En primer lloc , em vull preocupar per la salud de l'amic Josep Maria, i desitjar-li una feliç recuperació. Tot seguit vull parlar de la situació esperpèntica de una senyora, que te un litigi per una merda d'assegurança amb en Josep Maria i ha tingut la gran idea de publicar un full tret del jutjat amb un informe mèdic per tot el municipi.
 La Veritat que això ha entretingut molt al poble d'Alp perquè així tothom ha pogut dir la seva, però collons, la situació mèdica d'en Josep Maria no importa a ningú i si ho vol explicar ja ho farà ell, no cal ajudes externes.
 I clar jo em plantejo una altre situació, tanta protecció de dades, i tanta mandaga i qualsevol pot escampar aquesta situació i no passa res, la veritat que la justícia aquesta fot pudor i fàstic. 
Només desitjo que la justícia o la providència  posi a tothom en el seu lloc. Tot seguit amb aquest informe que no publicaré perquè ningú n'ha de fotre res de la situació mèdica de l'afectat, amb ficat un petit escrit dient que aquest senyor està molt malalt i que no assegurin res a la seva oficina perquè no respondrà ningú si li passa alguna cosa.
Aquest escrit es repartia per el municipi com aquell que reparteix pernils o begudes, una situació una mica estranya i esperpèntica , i clar amb les poques coses que disposen en el municipi per el entreteniment tothom ha començat a dir la seva .
 Jo no creia el que llegia, la veritat que la crueltat humana no pot arribar a aquests extrems, i si tires del fil i veus que tot plegat es per una merda d'assegurança de la llar ja es per cagar-si. Les discussions es parlen cara a cara i si aquestes no arriben a port hi ha els jutjats, però arribar a publicacions amb detalls de la salud de la gent, amb situacions molt difícil de demostrar i amb un cúmul de despropòsits de tota mena no ho trobo digne ni honest.
Està clar cada un a casa seva baixa les escales com vol, però trabucar tant amb la baixada de la mateixes es per fer-s'ho mirar. Jo per acabar només vull animar al Josep Maria, que tingui una ràpida recuperació, i poca cosa més, demanar perdó als meus lectors de fora del municipi per no entendre res del que dic, i als deu meu si en tinc algú recordar-lis que aquesta situació no es bona, i qui si avui li ha tocat a ell un altre dia poden ser ells els afectats i la veritat que no fot camp mena de goig tot plegat.

dilluns, 31 de març del 2014

Les primàries de Can Fanga, una gran demostració de la democràcia Sociata


La veritat que en aquesta vida es difìcil que et sorprengui alguna cosa, dons mira si per el mig hi ha el partit aquest filial del socialisme mes carca de la Forces d'ocupació es possible, i així ho ha estat aquest dissabte, Aquests senyors que ens han volgut donar una lliçon de democràcia , fen unes primaries per triar els seus representants per les llistes a l'alcadia de Can Fanga, dons bé alguns dels participans han cregut que n'hi havia prou amb les ocaccions i els vots captius sinó que han volgut sortir tant si com no hi han tingut la gran idea de comprar uns quants vots de gent immigrant, i així per les zones de ciutat vella, meridiana ect.. una col.lecció de paquistanesos han anat a voltar al senyor collboni , la veritat que no deixa de ser curiós tot plegat, un senyor que pertany a la directiva del partit que hagi de comprar vots per sortir en unes primàries diu molt del seu partit, i diu molt més de la persona en qüestió.