dissabte, 7 de febrer de 2009

Sr. Corbacho, Einstein deia que tots som Ignorants la sort és que no tots ignorem les mateixes coses

La millor defensa es un atac, i aquest es el plantejament del senyor Corbacho, perquè intentar justificar que l'aportació dels calers per finançar obra publica als ajuntaments es una gran idea, i d'aquesta forma es creara 300.000 llocs de treball, però clar estem parlant de 8.000 milions de euros en projectes inútils, clar perquè cada ajuntament aporta idees de projectes que no faria mai si els hagués de pagar ells, per ser poc rendibles, sense futur, i coses d'aquestes. Perquè tot això es com diuen els del país del regne de Felip V, "pan para hoy y hambre para mañana", perquè aquests projectes estaran pagats, però aleshores s'han de mantenir, i els ajuntaments disposaran de els fons per mantenir, Poliesportius, pistes de gel, ect... la veritat que es una manera de malgastar els fons públics. [noticia].

Jo lo mateix us lo explicaré a nivell local, a Cerdanya els darrers anys van regalar a alguns pobles una maquines llevaneus, aquestes maquines substituïen una subvencions per treure neu, els pobles que van rebre les màquines, han tingut que rascar-se la butxaca en un treballador assegurant per efectuar la feina, tota la serie de aparells, una assegurança del unimog, un garatge per deixar el vehicle, es a dir que ens els hi ha sortit mes car la salsa que el indiot.

Un altre Cas aquest a nivell d'alp van rebre una subvenció per fer un poliesportiu de 100 milions de pessetes, el artefacte que sembla una piràmide de Egipte ha costa 8 vegades mes, i ara ve el manteniment, que si comptem calefacció, llum, treballadors , ect deu rondar els 180.000 euros, i ara tenim una piràmide per enterrar al faraó i unes arques ben buides.

Per tant sr. Corbacho jo soc un ignorant però ajudes com aquestes no gràcies perquè en el fons això es una poma emmetzinada.


Els sense Iniciativa i per posar-los verds, sembla un vaixell de paper dintre una tempesta

Hi ha gent que necessita el seu minutet de glòria per treure el cap de sota les pedres. Hi ha gent que la caga i desprès ha de justificar i portar fins el darrer moment la cagada, amb la pudor que fa, I aquest es el Cas dels sense iniciativa i per posar-los verds, Amb el Senyor Saura, si aquell personatge que el meu poble haurem de procurar d'activar el Sauracat cada cop que fa alguna cosa, amb una manifestació que com a part intregrant del Govern de Catalunya no hi pintava res. Dons aquest partit ara demana al ambaixador es disculpi per les víctimes palestines, [noticia].
Bé jo no soc ningú per dir si els senyors de Israel van actuar be o malament però clar jo només puc dir que un membre del Govern que representa la meva nació no ha de ser partidista, ni prendre part per a un poble en contre un altre sense tenir clar lo que està passant allí dintre.

divendres, 6 de febrer de 2009

Jo ruc Català, abans que llest espanyol

bé hi ha aquella dita que diu que no ofèn qui vol sinó mes aviat aquell que pot, i clar que un pallasso com el senyor Miguel Angel Rodríguez digui que la gent de Telemadrid en contraposició de la de TV3 que la de allí es llesta,

Jo només li vull dir aquell seguidor de asnar que prefereixo ésser burro i català que llest com ell. Perquè un paio que davant una acusació com la de que s'hauria de obrir una investigació sobre l'àtic del senyor Pepiño Blanco, i que els espectadors voldrien una explicació sobre aquesta acusació només ha tingut la gran idea de dir ,que ja ho sàvia per això la gent de telemadrid es intel·ligent i la de Tv3 no,


Potser aquest senyor hauria de saber que els problemes que tenen ells a la seva nació a nosaltres ens importen una merda, per tant ja s'ho faran.

Clara que sent un programa de la Feixista de Curry Valenzuela que es vol esperar d'aquest programa, alt i clar, mes aviat el programa es baix i molt fosc. Però clar una televisió governada per els pperos de l'Aguirre es lo mínim que es pot esperar que diguin de nosaltres, si fossin intel·ligents la gent de la Capital del regne ja faria temps que haurien fotut fora a aquesta panda de hereus de Franquisme que encara ens pensen que estant en aquella època.[noticia].

Potser nosaltres haurien de fer com ells i demanar el cap d'aquest personatges però resulta que som catalans i com sempre ens insulten impresentables aquests, que ara que estant de capa caiguda i el seu vaixell te mes forats que el titànic la darrera oportunitat de obtenir vots es insultant el meu poble, pocs arguments polítics tenen aquests paios, i de ètica professional millor que ho deixem per un altre moment.

Posem que Parlo de Madrid, però del 2016

Avui voldria parlar del senyor Alberto López Viejo , que ha tingut la gran idea que després del suport de Carod per les Olimpiades de Madrid 2016 ha sortit amb l'acudit que desitja que els republicnas no demanin que es posi cap multa a la Capital del Regne de Felip V per posar rètols en Castellà al Camp Nou.
Jo em pregunto al Senyor Alberto Lopez Viejo, aquest còmic de la Comunitat de Madrid a veure si cap dirigent de les Esquerdes li ha demanat cap subseu a canvi del suport .

Bé senyor López jo només desitjo si es don el cas que Madrid 2016 disposa de Olimpíades que aquesta ciutat i la seva comunitat autonòmica estigui governada per uns partits polítics democràtics lo que vol dir que a vostè i tota l'orquesta de pperos els trobarem a l'oposició.

Encara que vist el seu caire còmic no es preocupi que a l'intereconomia segur que li donaran feina si no es pot agafar la mamella del poder .

En quan a ésser Subseu de Madrid 2016 en la meva opinió, no gràcies que encara els hi deurem un favor, i aquests sempre surten cars a la vida, per tant millor que les Olimpíades 2016 les espanyoles, les facin totalment al Regne de Felip V , i que els hi vagi molt bé. però com diem a muntanya ja s'ho faran.

Però clar això es una senyal per en Carod , perquè de una vegada aprengui que la boca s'ha de tenir tancada la boca , i que no hi ha mes cec que aquell que no vol veure ni més sord que aquell que no vol escoltar. Perquè aquests senyors de la Capital del Regne de Felip V , viuen i guanyen vots cada cop que tiren fems damunt Catalunya, Cada cop que insulten, ens maxaquen, ens menyspreuen ells pugen en audiència i en popularitat. Aquest es el tarannà del nous feixistes de la Capital, si això s'en diu fer Política que serà la anti-politica.L'educació dels nens Catalans, era una qüestió de Calendari

Bé un polític abans d'obrir la boca ha de valorar lo que li costarà prendre una decisió , no es poden prendre decisions així sense tenir una valoració econòmica del fet, i només perquè els veïns de dalt ho fan, potser si es vol copiar una cosa dels veïns en l' àmbit d'estudis els copiem tots, aquests fan festa els dimecres i van a estudi els dissabtes, ell fan festa una setmana de febrer i no tenen tantes festes els nadal i ni una per setmana santa. Però clar a Catalunya som diferents i com a tals hem d'actuar d'una manera diferent i si la podem anar cagant de tant en tant molt millor, aquest es el nostre fet diferencial.
A veure dir que s'ha de fer una setmana de festa per el mes de febrer que representa, que els pares han de fer festa la mateixa setmana, que els casals de nens, Llar d'infants hauran de treballar aquesta setmana, i les empreses hauran de tancar també aquelles setmanes perquè tots els pares amb fills puguin gaudir dels seus nens.
Senyor Maragall del dit al fet hi ha un bon tros potser abans de dir alguna bajanada potser que ens ho fem mirar i no diguem les coses sense calcular el seu cost econòmic perquè vostè queda retratat però també queda retratat la meva nació per disposar de uns polítics que només van de cara a la Galeria . A mes lo que no es pot fer és improvisar ara un calendari sense que hi hagi un acord que haurà d'anar més enllà de la comunitat educativa. perquè per aquesta dec isió politica hi ha molts sectors afectats i tots han de dir la seva.[noticia].
I parlant de l'Educació potser senyor Maragall el que hauriem de fer es mirar de reciclar alguns professors que porten molts anys donant classes i com tenen assegurat el seu lloc de treball , no han procurat actualitzar-se, aquest es un dels problemes de l'educació catalana, que hi ha professor que estimen el seu lloc de treball i miren cada cop que poden posar-se al dia i n'hi ha que com ja tenen el lloc per vida el únic que els hi interessa es dormir a la bartola.

dijous, 5 de febrer de 2009

La TDT (telelevisió digital Terrestre), i els seus canals, on es la ética professional

Fa un mes d'un més que el Tió en va portar la TDT, jo em pensava que amb aquest instrument podria veure mes canals de televisió i estar mes informat de tot plegat, però quina ha estat la meva sorpresa que canals nous si que en tinc , 31 en aquest moment, però mes desinformació també, perquè la objectivitat se la passen per el forro de la corbata i una mateixa informació vingui de un canal o del altre es totalment subjectiva.
Avui us parlaré de la guerra mediàtica que hi ha entre un canal feixista anomenat Intereconomia i un canal sociata anomenat la Sexta, aquests dos canals es porten una guerra a mort i juguen a desacreditar-se mútuament, si això es informar que baixi Manel i s'ho miri, perquè això es una desinformació total. El darrer problema es un vídeo en el qual un presentador de la Sexta en un programa anomenat "el intermedio" es veia a un presentador que s'autodenomina El Gran Wyoming esbroncant a una becària, desprès va resultar que això era un muntatge.
Però clar els neofeixistes del intereconomia varen agafar el vídeo i varen començar a insultar i a dir de tot envers el presentador abans de saber que era un muntatge , llàstima que no van tenir el detall de contrastar la informació i parlar amb la reportera abans, així no haguessin fet el ridícul, però clar el programa que va emetre el vídeo "Mas se perdio en cuba" no ha reconegut que ha fotut la pota i que han quedat amb els pantalons per sota les cames.
Bé jo no trobo que estigui correcta ni una cosa ni l'altre, segur que tant uns com els altres quan a les escoles de periodisme parlaven d' ètica professional varen fer moltes campanes.
En quan a les dues cadenes aquestes poc favor fan a la ètica periodística, potser si miressin de tant en tant la televisió catalana veurien que es pot fer gràcia parlant de política o d'esport sense arribar al ridícul que ho han fet ells, uns quants vídeos de Polònia o Crakòvia no els hi farien cap mal


dimecres, 4 de febrer de 2009

Perduts a la neu, una pandèmia en expansió

Aquest Cap de Setmana s'ha perdut un altre esquiador darrerament això es una pandèmia, perquè hi ha molta gent que es pensa que anar a la Muntanya es anar a les Rambles de Can Fanga . Per sort per la família aquest cop la cosa ha tingut un final feliç i els equips de rescat han trobat al nano sa i estalvi, però a vegades les coses no surten tant afortunades, i un ha de tenir clar que en dies de boira no es pot anar a llocs desconeguts, perquè si fins i tot coneixent el lloc no saps mai si baixes o puges imaginat si no saps on estàs. [noticia]
I parlant de la Molina no en serveix l'excusa de que no estava senyalitzat, perquè la Molina pot tenir molts defectes però la senyalització a pistes la t'he impecable.
Però bé avui en dia qualsevol es pensa que es el rei del mambo i que coneix la muntanya com el saló de Casa seva i no te present que l'esqui es un esport de risc i que en situacions meteorològiques dolentes el risc puja exponencialment.
He viscut moltes queixes de perquè les estacions d'esquí tanquen segons quines parts de la muntanya per vent-boira-fred dient que ells ho saben molt bé i que no en fa, la veritat es que una estació d'esquí no tanca les seves instal.lacions perquè si, perquè tancar una instal.lació d'esqui va en perjudici seu, es tanquen per seguretat. Però la gent en aquest tema es com el futbol tothom en sap molt, llavors passa lo que està passant darrerament que la gent es pensa que anar esquiar es anar a passejar i es perd, i no es lo mateix que una persona es perdi en ple estiu que es perdi amb -10ºC perquè al hivern la nit apareix dora els camins de muntanya estant culgats de neu i llavors els equips de rescat tenen molta mes feina. Potser la gent hauria de ser molt mes humil i tenir clar que segons quines condicions anar a la muntanya es un risc.
No voldria acabar sense explicar una anecdota que ens va passar amb tres companys fa cosa de un mes , varem anar a fer una fora pistes i ens varen trobar un parell de senyors que estaven esquiant per la muntanya i es van afegir a nosaltres, aquests senyor no savien on anaven ni coneixien la muntanya com nosaltres, dons bé després de fer tota la baixada vàrem arribar al final a una carretera i llavors es vàrem descalçar els esquís i tocava caminar, mentre caminaven ens van explicar que dos dies abans un nebot seu s'havia perdut per l'Estació i que l'havien trobat de nits, lo que més en va irritar va ésser que explicaven això com una proesa, ell no saps que aquell dia mitja estació d'Esquí va estar pendent d'aquell noi, que per una boixaria seva de saltar-se una corda de seguretat podria provocar la seva mort, perquè el lloc on va anar estava marcat com a risc d'allaus altíssim. Es a dir si la cosa surt bé son uns herois i si surt malament llavors la culpa es de l'Estació d'Esquí i jo em demano que s'ha de fer amb aquests imprudents lligar-los amb cordes perquè facin bondat?. o potser ja va sent hora de que surti una llei que la gent que necessiti de l'equip de rescat s'hagi de rascar la butxaca i abonar els costos d'aquest fet. perquè en el cas de la molina això va immobilitzar mes de 150 persones pendent d'aquest esquiador.
I no voldria acabar sense felicitar l'equip de Rescat de la Molina juntament amb els Bombers per la seva eficàcia en el rescat del noi perdut aquest cap de setmana a l'Estació d'Esquí de la Molina.

dimarts, 3 de febrer de 2009

La Justicia Espanyola, en busca de justicia mundial

Bé avui voldria parlar del Senyor Fernando Andreu aquell jutge mediàtic que deu tenir molt poca feina a la seva nació perquè ara s'atreveix a jutgar als militar d'Israel , un país democràtic per una delicte contra la humanitat, i acusa al ex ministre de defensa de Israel i amb ell a sis militars . La veritat es lo de sempre amb la manca de jutges que tenim al nostre país, amb una vaga a punt de caure per la deixadesa de tot plegat i aquest senyor jutge es creu el rei del mambo i es va jutgar als altres paisos, però això es una pilota de anada i tornada perquè els jueus no acusen als espanyols per el genocidi dels temps franquistes, i tornem a començar, potser ja van sent hora de que cadascú faci la seva feina i nosaltres es dediquem a tenir la nostra nació com deu mana i després si disposem de temps podrem jutjar als demés, però abans de obrir la boca hem de tenir les mans netes . [noticia],

Per acabar voldria parlar de les darreres declaracions que ha fet el president d'Erc en una trobada de St Joan de Vilatorrada, en la qual ha dit que en el partit dels esquerdats sobren els ganduls els trepes i els friquis, [noticia]. La veritat és que no tenim clar si es refereix al clan dels avalleners, als de reagrupament o s'ha mirat al mirall i ha vist lo que tenia davant seu.

Bé dons un Pais com els dels hereus de Felip V que no ha estat a l'alçada en el judici del senyor Companys, que no han sapigut jutjar els crims del franquisme, aquesta gent ara se sent valenta de jutjar als jueus, ara tothom se sent valenta de jutjar als jueus, però entrar en aquest joc es prendre partit per una causa, i el problema jueu amb els palestins es massa complicat perquè quatre impresentables que es creuen els reis del mambo puguin dir lo que esta bé i lo que esta malament.


dilluns, 2 de febrer de 2009

Els Segadors, l'himne Nacional Català ni tocar-lo

Hi ha coses a la vida que quan es transformen perdren el seu significat, i aquest cas es lo que proposen la filial del partit de la Capital de Regne, i jo només els hi voldria dir que els Segadors, es es el nostre himne, i te la lletra que te , amb un significat històric i que prou desviar els temes importants amb xorrades d'aquestes, perquè només que en surti un ara això ja sembla un camp de batalla i tothom proposant la seva versió. [noticia].
A més si tantes ganes tenen de crear himnes els del país veí estant sense segur que estarien contents que algú hi posses lletra a la música del pa´si conqueridor.
Perquè Clar començarem canviat el himne Català, passarem de la moreneta a la Verge dels desemperats i mica a mica anirem desfent els signes diferencials de la nostra cultura, aquestes socialistes filials del Pinotxo Zapatero envers de perdre el temps amb això potser si el dediquessin a pactar un bon estatut i un millor finançament molt millor estariem els catalans.
Avui he rebut un vídeo de un amic de música en el qual surt la santa espina, i al final del mateix parla de la RESILIÈNCIA
Resiliència: aquesta paraula no la habia escoltat mai , dons be resiliència es refereix a la capacitat de recobrar la seva forma originals dels cossos despres de una pressio desmesurada. i aquest es el cas del meu poble, que darrerament esta pressionat per tothom, per els neonazis aquests de ciudadanos autoanomenats Demòcrates, i per els hereus del Franco en un partit que ho es tot menys de popular.
dons be la resiliència es la capacitat que te una persona de reaccionar davant unes condicions adveres, el problema del poble catala es que nosaltres moltes vegades llavors tirem del famos seny català i això es un pas enrera perquè el seny català es una manera de amagar la covardia davant segons quins fets.
diumenge, 1 de febrer de 2009

S'ha convertit la Generalitat de Catalunya en un forat negre?

Cada Cop ho tinc mes clar aquests personatges del Tristpartit podran aspirar al Premi Nobel de la Ciència , perquè de les Arques de la Generalitat les han convertit en un forat negre. Ahir llegia en el diari dels veïns l'Abc que la fiscalia del Regne de Felip V durant l'any 2007 va sol·licitar 1583 informes per un valor de 31 milions de euros a personatges afins als partits del trist-partit. [noticia].
Molts d'aquests informes son papers mullats, còpies baixades de Internet, estudis sense cap mena de interès, només per justificar un sou, i si aquest es menor de 12.000 euricos dons au així no hem de passar per el concurs Públic .
Desprès llegeixes bocabadat que les despeses de personal ha pujat un 42 % en tres anys, i han passat de un plantilla de 187.000 a 219.000 treballadors, serà per la manca de traductors de la llengua veïna a la nostra. [noticia].
Jo em pregunto i ara perquè volem més finançament, per que aquests paios tinguin mes recursos a la menjadora, voleu dir que abans de que ens arribi el nou Finançament el primer pas no seria fer net i començar de nou, perquè entre vividors, familiars i partidistes tenim un ramat per atipar que aviat haurem d'ampliar la menjadora i fer una granja majestuosa.
Bé aquesta potser seria una manera de lluitar contra l'atur, però clar aquesta col·locació de gent no es objectiva sinó mes aviat partidista, i premiem als amics, socis de partit, familiars que han tingut la sort o potser la desgràcia de estar al costat d'aquest mal anomenats polítics de la meva nació , que la seva millor definició seria vividors del meu País.
A tota aquesta banda de embaucadors, d'encantadors de serps, tant els dels tris-partit com els que hi havia abans potser lo que podríem fer amb ells seria que els hi donem un pic i una pala i que arreglin carreteres, quan vegin lo que costa cada dia guanyar quatre euros llavors potser s'ho pensaran una mica abans de fer menjadores tant grosses.