dijous, 21 de febrer de 2013

Harlem Shake, o en buscar del minutet de gloria

La veritat que porten mes de 4000 còpies d'aquesta representació , la veritat que tot plegat es buscar el minutet de glòria, o buscar a veure qui te mes reproduccions, tot plegat la veritat que no paga la pena veure això però en aquesta vida i en la situaciò en la que tenim el nostre país potser millor això que escoltar com els politics es van tapant les vergonyes entre ells.

dilluns, 18 de febrer de 2013

Duran , President de la Generalitat?

Per sort somniar es gratuit i aquest no costa calers, però escoltar que aquest bottifler vulgui ser president de la Generalitat de Catalunya m'ha provocat una feridura . siusplau un cosa es somniar però això seria un malson. [mama por].

Bé en primer lloc l'hauria de votar el poble català, ell pot aspirar a ser president de la generalitat, però clar el poble voldrà un venut com aquest al cap de la nostra Generalitat. Bé també es cert que tot plegat vindra implicat si quan ell es vol presentar encara som colonia espanyola o ja em aconseguit la nostra llibertat, si es el primer cas, llavors tinc clar que tot es possible, si fos el segon seria una broma de molt mal gust.

per internet hi ha un llibre el quan diu molt d'aquest senyor, la veritat que vaig trobar l'enllaç en un escrit anònim del Nacio Digital, jo com no aquest aquest senyor que s'autoanomena cristià, de dretes espanyol i no se quantes coses mes no el conec no puc jutjar si tot el que diu el llibre es veritat o no , . [ Tots els homes de Duran]

Per cert si el Senyor Duran i LLeida te ganes de ser Ministre ara ha quedat vacant el Ministeri Papal i ell un senyor Cristià pot aspirar a aquest càrrec, com a mínim podra gaudir del ministeri que els colonitzadors no li han volgut donar mai encara que s'ha agenollat per aconseguir-lo
 


I tot plegat no serà perque volem ésser lliures?

En primer lloc us demano perdó per l'abandó que tinc al blog però entre la lesió de lligaments i problemes diversos no he tingut massa temps per dir les meves xorrades de sempre. De tot cor us demanó em perdoneu aquesta deixadès.


Bé avui toca l'estapa del espionatge, ara resulta que tots els polítics de la nostra colònia han contratat a l'empresa aquesta de metodo 3 per espiar-se entre ells, i clar ara els senyors colonitzadors resulta que voldran posar-li salsa a tot plegat i agafar el bou per les banyes. 
Curiosa situació tot plegat, i tot va començar amb una diputada del partit popular (que casual tot això) que va anar a dinar a una ex-novia del fill del ex-president Pujol, masses ex tot plegat. 
Començarem per dir que en Jordi Pujol Ferrusola no es polític ni te res a veure amb la política, només ha tingut la sort/desgràcia de ser el fill del ex-president res mes . 
Jo també em demano que si aquestes converses van ser produides l'any 2010 i es tracta de pressumpte corrupció perquè la reina del botox no les va denunciar en el seu moment, o voliar aprofitar aquesta informació per xantatgear als senyors de Convergència?. Curiosa manera de fer política transparent i neta.
Tercera pregunteta ara resulta que aquesta empresa ha espiat a tot quisqui fins i tot a la portera del senyor nuñez , per tant tots els tenim amb un culet estret que no poden anar de ventre, i potser el tenen així perquè resulta que no n'hi ha cap que sigui inocent, que potser tots aquesta gent han fotut ma a la bossa i ara tenen por de sortir esquitxats . mala sort un en política hi ha de ser a les bones i a les dolentes.

sabeu que veig jo, que això fot massa pudor, que aquí hem trobat el punt exacte per enfonsar el nacionalisme català, però des de el meu humil punt de vista corruptela per corruptela prefereixo la catalana al menys aquesta la tinc ubicada en quatre i el cabo, mentre que l'altre es reprodueix com els bolets dolents. La nostra com la tenim molt bé ubicada un cop aconseguim ser lliure serà qüestió de netejar el cistell de pomes podrides i ja està .