divendres, 29 de març del 2013

La Credibilitat de un President

Sr. MAS president de la Generalitat, vostè es un mentider, i com a tal no es creïble tot el que pugui dir a partir d'ara, un es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules, i vostè un dia desprès de la reunió amb el Senyor Rajoy on va tornar a baixar-se els pantalons no pot dir que no s'ha reunit i que ho farà mes endavant. Tot plegat això dona peu a l'imatge del nostre president . anem arreglats amb personatges com aquest.

dilluns, 25 de març del 2013

El Unionista Girauta posat a lloc, Gràcies Carme

Tenia que ser ella la que posès a lloc a aquest fatxenda, aquest senyor que es creu amb la llibertat absoluta, i a més a la televisió dels Convenients. 
Dons apa aqui té el senyor Girauta la seva pluralitat.
Perquè ja ratlla el surrealisme que un partidari del pensament únic demani pluraritat als demés.
Dons Bé en Girauta acusa a l'Assemblea Nacional Catalana de poc plural, i la Carme Forcadell li demana que es poc plural tenir membres de Cdc, Udc, Psc i Icv i Cup, això es ser poc plural. o potser poc plural es no tenir cap del seu partit C's i del Pp, però clar aquests dos partits poca cosa poden fer a l'assemblea com no sigui posar pals a les rodes .
La veritat que quan es tenen pocs arguments per atacar no hi ha com parlar de poca pluralitat, aixo de 104 versus 28 es una minoria de no res (pp+cs=28) això abans del cas Barcenas veuriem avui que passaria si haguessin eleccions.
Aquestes tertulies cada cop hi ha mes personatges que surten de les clavegueres amb dir tonteries, i com això vend cada cop són més. Dons aquest Cop Girauta t'ha sortit un gra al cul, mala sort.