dimecres, 6 de juny del 2012

LAX'N BUSTO- ELLA I EL SEU FILL

La veritat que aquesta cançó arriba molt dintre, a mi m'encanta, en el fons parla de l'amor de una mare per el seu fill. Cançó que expressa els sentiments de una mare per el seu fills .espero que us agradi.

La Volta al Mon del Sindic


El Sindic de Greuges ens ha sortit viatges, els darrers dos anys ha fet mes de 50 viatges oficials, a llocs com les Illes Bermudes, taipei, Cartagena d'Indies, Aguascalientes , Zambia, Catarates Victòria o Venecia, (segons publica el diari el Mundo) i clar això fot pudor donat que aquests viatges coincideixin amb una retalla de la plantilla del 10 %,
El problema ha esta quan s'ha presentar a la roda de premsa tot treguem pit i dient que li podian demanar el que vulguessin, i en el moment de demanar-li perquè ha afavorit el seu Cap de Gabinet, es quan ha perdut els papers i la resposta ha estat faci-s'ho mirar, perdona Ribó amb els teus calers pots el que vulguis amb els calers del poble català potser que t'ho facis mirar tú i les coses particulars han de sortir de butxaques particulars .[noticia]


El Cant dels Ocells

Avui els senyors aquests Sense iniciativa i per posar-los verds han anat al parlament amb un llaç negre, segons ells es en senyal de dol perquè les polítiques mediambientals han desaparegut, però clar el que volien dir que els seus amics que tenien endollats dintre d'aquestes polítiques s'han quedat sense el sou oportú.
I el parlament a la seva avui tocava continuar tramitant el projecte llei relatiu als ocells cantaires, la veritat que en aquest cop i que serveix precedeixi de precedent estic amb els Ciutadans del Mon que això no toca. que hi ha altres temes a tractar i aquest el podem deixar aparcat de moment
l'únic curiós de tot plegat es que aquest projecte de llei des-cataloga de la llista d'espècies protegides al passerell i es normal amb catalans enganyats no te massa gràcia que sigui una espècie protegida.
i apa ja tenim els parlamentaris ocupats, i mentre la crisi es esta enfonsant mica a mica però aquest tema no es important. Per un Catalunya Lliure el primer que hem de fotre al carrer es a tota aquest troupe de mangantes, llaminers i venedors de Catifes.


una cançó oblidada de lax'n , Les nits del Liceu

No tinc Clar si es una dedicatoria al Senyor Millet i la seva gran Gestió, però com a mínim la cançó es expectacular, questió de gustos es clar.

dimarts, 5 de juny del 2012

l'amic Agustí es fa gran


Mireu entre les moltes coses que n'estic cofoll d'haver fet, una es haver format part de la Família del Butinet, i allí vaig conèixer grans persones, enormes diria jo, de tot arreu i de tot tipus. Dons bé una d'aquestes persones que vaig haver el gust de coneixer i compartir grans moments i de  les quals sempre jugava a la Butifarra i això que era del Tarragonés i juguen al revés era l'amic Agustí i avui , aquest senyor educat i amable, que li agradaven les senyoretes com aquí mes, avui aquest amic fa anys total només en fot 67. i vull aprofitar aquest blog per felicitar-lo, i donar-li les gracies per ser com es, ni millor ni pitjor només com ha estat així tota la vida .

dons bé aquest amic es d'aquelles persones que sempre el tenies allí quan el necesitaves i aixó es d'agrair, es d'agrair la seva amabilitat i la seva manera d'enfrontar els problemes, va ésser la primera persona que vaig voler trobar en la primera trobada del Butinet a Vilatorrada, i era per això per donarli les gracies per ser així.Han passat deu anys des de el primer dia que ens vàrem veure, i encara el recordo, aquest paio te un pacte amb el diable perquè no es fa gran va cumplint anys però la seva cara es igual, Moltes felicitats Agustídiumenge, 3 de juny del 2012