dissabte, 22 de gener de 2011

Detingut per espia

La paranoïa d'alguns fa que s'arribi a extrem inimaginables, a vegades la realitat supera la ficció i aquest es el cas que ha passat entre Aràbia Saidí  i Israel per un voltor . Els senyors d'Arabia Saudi han detingut a un voltor i l'acusen d'espionatge, segons els conservacionistes d'Israel per el contrari diuen que l'ocell esta pagant un preu injust donat que no deixa d'esser un animal amb Gps a nom de la Universitat de Tel Aviv i que no te res a veure amb l'espionatge. Però bé com la imaginació es molt gran i tothom te dret a pensar-se el que vulgui ja la tenim armada.[noticia].
Tot això te raó de ser per l'afició que tenen els governs de la zona a les teories de la conspiració,dons be aquest animalot ara el tenim acusat d'actuar inconscientment pel Mossad, serveis d'intel·ligència d'Israel i encara ha tingut sort de no tenir nacionalitat perquè sinó encara l'acusarien d'alta traïció
No es el primer cas d'acusar a un animal per fer coses d'humans, el mes de desembre Egipte va acusar Israel d'enviar taurons a les seves costes per perjudicar el turisme del país àrab.
I quina culpa te aquest animalot de tot plegat, aquest Voltor està pagant un preu massa car, tot plega per les bajanades de quatre . Jo només demano llibertat per le voltor.

divendres, 21 de gener de 2011

La Cerdanya sitiada, per les forces de seguretat i perquè?

Avui es el cinqué dia dels campionats del mon de surf de neu, la veritat que amb la poca neu que hi hagut han sortit prou bé, des d'aquí la meva felicitació a l'Estació d'Esquí de la Molina. Avui el vent els hi jugat una mala passada i han hagut de suspendre alguna prova, però això es una quuestió que no depen d'ell. Però ara es quan comencen les Critiques:
Un Zero a l'Ajuntament d'Alp i al de Toses. d'Entrada per cedir el mando a la Gent de Can Fanga i deixar que a la presentació d'aquest mundial només sortís la bandera de la Capital. Jo trobo molt bé que s'hagi de promocionar Barcelona per les Olimpiades del 2022 però nosaltres també existim , que passa que nosaltres no som importants, o potser la bandera del municipi de Toses i la d'Alp no es tant important com a la de Barcelona. I si volien promocionar la Capital del Regne cap problema però ostres la nostra bandera no la deixem a casa. Jo crec  que si en Salvador Rigola hagués estat l'alcalde d'Alp aquell drap verd i blanc hagués estat present a Barcelona. I si no es possible haguéssim tret la de Barcelona, però ens governa qui ens governa i per aquests es mes facil aceptar el que diu l'amo i poder aparentar després.
La Cerdanya amb aquest Campionat sembla un pais sitiat, hi ha mes mossos que expectadors, aquest matí m'han passat per el davant mes de 9 cotxes de mossos,també hi podem trobar helicopters, guardies civils, policia nacional, l'exercit , una situació un pel extranya per uns miseros Campionats de Mon de surf de neu que només miren quatre .La veritat que tant control policial aixó ni el país Basc davant una avís d'atemptat, i tot plegat perquè , perquè quatre professionals facin quatre baixades i para de comptar.
Aqúí s'ha  venut molt de fum per a res, la veritat que si amb aquests mitjans volem organitzar unes olimpiades hem de tenir present moltes situacions, això es el pirineu oriental i no sempre neva, i molt menys el mes de Gener, aquí les grans nevades son per la primavera. També hem de tenir clar que les nevades que ens arriben a nosaltres són les de llevant i sud per tant moltes vegades aquestes son calentes i porten aigua envers de neu, per tant no sempre tindram la sort de fa dos anys amb el campionat femení.
I potser en menys mossos d'esquadra també passarien que una cosa es la seguretat i un altre aquesta invasió d'agents.
I també s'ha de tenir clar que el surf de neu es un esport minoritari a la nostra nació i que fora dels quatre boixos per aquest esport a les muntanyes de la Molina l'espectacle ha estat fred, molt fred i no parlo del fred que fa avui divendres sinó del fred de l'ambient a la pista. Ara podem vendre molt de fum però sincerament a nivell d'expectadors això ha defraudat, tot i portar autocars d'escoles de la comarca per fer ambient però clar si li haguessim regalar quatre esquelles per fer soroll per lo menys amb l'ajut de l'eco haguessim fer una mica de soroll.

dimecres, 19 de gener de 2011

Tremola, Tremola es el métode Guardiola

Aquest es el mètode Guardiola, i a la Caverna mediàtica toca tremolar.


dimarts, 18 de gener de 2011

El Rajoy te un problema, encara viu en el passat

El senyor Rajoy te tota la raó del mon en la seva època parlar el català al Ple del Senat no es propi de un país normal, entenent com a normal un pais dictatorial , però clar des de la mort d'en cisquet han passat 25 anys potser que aquest personatge comenci a treure's  les lleganyes dels ulls i vegi la realitat, en Aquesta època la llengua catalana es una llegua co-oficial i per tant es te tot el dret de parlar al senat al congrès i on es vulgui, 
La llastima que aquest aprenent de polític ha seguir llepant les sabates del amo i aquest ha dit que s'han d'acabar les autonomies i les llegues co-oficial per tant aquest a seguir la corrent, amb aquest caràcter tant marcat de prepotència i saber fer van ben arreglats tots plegats. [noticia].
Jo només tinc clar una cosa perquè no ens ho prohibeixen tot de una vegada i ja veurem que passa llavors, dons aqui com a l'estatut aquests personatges juguen amb nosaltres com el nen juga amb el conill i la pastanaga que va apareixen i desapareixen per art de màgia. i nosaltres mentre tant amb el peix al cova i votant a un partit que s'ha posat el vestit de independentista només per passar el carnaval i desprès tot com abans. 
Per una Catalunya lliure fem neteja i acabem politicament amb tota aquesta púrria que no fa res mes que prendre`ns el pel a tots.


dilluns, 17 de gener de 2011

Aquesta es la manera de promocionar l'esqui

la Veritat que te nassos tot plegat més de vint anys treballant en una estació d'esquí i que no m'hagi trobat mai l'angelets com aquests. Aquesta es una manera de promocionar l'esquí i molt més ara amb la crisi econòmica i la de manca de neu .
la veritat que aquestes models veneçolanes estant de molt bon veure, i no desentonen pas, a veure si envers d'anar a esquiar al Liban venen a Masella per lo menys tindrem poca neu però el que tinc clar es que tindrem a la gent distreta[estacio d'esqui de Faraya al Liban,*

diumenge, 16 de gener de 2011

Beth, tots els botons.

La veritat que aquesta noia de Manresa ha canviat, ara resulta que la tenim enfadada perquè a la revista enderrok li han parlat de la seva història i que no li han parlat massa del seu nou disc, jo us deixo una de les seves cançons, i li vull recordar a la senyoreta Beth que gràcies a Operacion Triunfo i a Eurovisió ella es molt mes coneguda, per tant li deu un respecte a aquestes dues actuacions encara que un no li agradi tot el que faci la història és la que és i per això ja hi ha els manipuladors per canviar-la, apala dons que tots el botons sigui la gran cançó d'aquest any[noticia]

Mai una derrota podria resultar tant cara.

Jo em creia que en Joan Carretero era com l'au fènix que creixia amb les derrotes i que aquestes el feien mes fort, ara veig amb les seves darreres declaracions que no, que ha tirat la tovallola i tot plegat ara vol anar de bracet dels Esquerdats.[noticia].
Si el pal de paller del nostre independentisme han d'estar aquests xucladors de sang dels esquerdats anem ven arreglats, s'han venut la nostra nació durant 7 anys per xuclar mamella i ara han de ser ells els que ens ha de portar al independentisme, si us plau senyor carretero que ja en tenim prou de mentides amb el pinotxo zapatero que ara l'hen d'escoltar a vostè.
Jo em pensava que desprès de l'esparracada del novembre ara tocava refer les idees i començar de nou, però no , ara tocar tornar als orígens i tornar amb els que s'han venut per un plat de llenties.
Bé ara en Carretero  deixarà de ser un partit perdedor per ésser un partit butifler. haurem de mirar si hi ha altres alternatives que omplin el buit que deixarà amb l'aglutinació.