dissabte, 22 de gener de 2011

Detingut per espia

La paranoïa d'alguns fa que s'arribi a extrem inimaginables, a vegades la realitat supera la ficció i aquest es el cas que ha passat entre Aràbia Saidí  i Israel per un voltor . Els senyors d'Arabia Saudi han detingut a un voltor i l'acusen d'espionatge, segons els conservacionistes d'Israel per el contrari diuen que l'ocell esta pagant un preu injust donat que no deixa d'esser un animal amb Gps a nom de la Universitat de Tel Aviv i que no te res a veure amb l'espionatge. Però bé com la imaginació es molt gran i tothom te dret a pensar-se el que vulgui ja la tenim armada.[noticia].
Tot això te raó de ser per l'afició que tenen els governs de la zona a les teories de la conspiració,dons be aquest animalot ara el tenim acusat d'actuar inconscientment pel Mossad, serveis d'intel·ligència d'Israel i encara ha tingut sort de no tenir nacionalitat perquè sinó encara l'acusarien d'alta traïció
No es el primer cas d'acusar a un animal per fer coses d'humans, el mes de desembre Egipte va acusar Israel d'enviar taurons a les seves costes per perjudicar el turisme del país àrab.
I quina culpa te aquest animalot de tot plegat, aquest Voltor està pagant un preu massa car, tot plega per les bajanades de quatre . Jo només demano llibertat per le voltor.