dilluns, 24 de gener de 2011

Una de Cal i una d'Arenas

en primer lloc li tinc que donar les gràcies al "senyoret" Arenas per les seves darreres declaracions, ja m'estranyava que desprès de sortit l'amo a bordar no sortissin els gossos d'atura, i vet-aquí que ja han sortit tots junts fins i tot la Camatxo que te mes diàlegs que habitats la nostra nació , ara està a favor de les declaracions del personatge aquest. Jo només li vull fer quatre ressenyes al personatge aquest.
En primer lloc suprimir les peonades i subvencions d'Andalusia, llavors podrien destinar aquests calerons a potenciar la llengua de la seva regió i potser així aconseguirien parlar be la seva llengua. En segon lloc si el que volen es que un andalús només parli andalús ho tenen molt fàcil que es quedi a casa seva i ja està.
 I desprès clar em tocava parlar de la Senyora Camatxo, que s'ha canviat tant del conversa que fa temps que ha perdut el nord, ara resulta que la immersió es excloent, molt be i que? [noticia]. Fa cinc-cents anys quan van invadir amèrica, aquella pobre gent disposava de una llengua i una cultura i ells com sempre van imposar la seva , cosa que ara volen fer amb la nostra ens hem resistit tres-cents anys però això ja comença a esgotar una miqueta,potser ja va sent hora de dir-lis a la merda i allí us quedeu.
La veritat que aquest partit que sol pixar fora test moltes vegades aquest cop s'està superant, la veritat es que quan mes parlen i mes critiquen a la nostra nació mes catalanistes surten de sota les pedres ells mateixos, a veure si un dia trenquem les cadenes i ja veurem d'on s'atipen llavors.