dijous, 27 de gener de 2011

En política no tot val, segons Carretero era una imbecil·litat pactar en les municipals

Sort hi ha de les hemeroteques, gràcies a ells pots veure la  evolució dels polítics i el canvi de xaqueta constant, però clar un pot arribar fins un punt o una ratlla i quan passes aquesta ja deixes d'esser un polític i tornar-te un mercader, mercader que pots vendre de tot a qualsevol preu.
M'ha sobtat la darrera noticia apareguda en el diari de Girona i que els demés diaris s'han fet ressó, hi haura un pacte al pirineu entre esquerdats i reagrupats, no fa massa temps el cap de llista dels reagrupats escampava a tor i a dret una màxima que trobava una imbecil·litat uns pactes municipals per la indepedència, dons bé el temps li ha donat la raó.[noticia]
Ja ho deia en un escrit anterior, la derrota d'en Carretero l'ha trastocat, ell que proclamava la màxima de regeneració política, de neteja de la casta, dons a Puigcerdà tindran més del mateix, jo només desitjo que el poble sigui un pel inteligent i tingui en compte les bajanades que s'han dit i la manera d'actuar totalment diferent.
La veritat que la realitat en aquest cas ha superat la ficció, això de tornar als origens per la porta del darrera i amb una derrota , com el gos que s'acosta el amo desprès de fer una trapella,no va amb mi, prefereixò morir amb les botes posades que tornar a llepar la ma de l'amo. Si clar ara sortiran aquells que diuen que el cementiri està ple de valents , però en aquesta vida la integritat es el més important i Rcat desprès de destripar amb motiu als esquerdats no pot tornar als origens.
Ja veig que la millor manera de tenir Nació Propia es empadronar-se a Andorra , per lo menys amb el vist i plau dels gallecs la llengua pròpia de la nació es el català.


4 comentaris:

jordi ha dit...

continuarem sense dir res de res.

ALP2500 ha dit...

Ostres Jordi així no anem bé, ets l'únic que m'escriu alguna cosa i no em dones peu ni a poder discrespar.

jordi ha dit...

Que vols que et digui, la set de poder es l'únic que mou a Carretero o a Laporta o a Planella. A tots aquests els importa un rave l'independencia, el importa la poltrona iiiiiiiiii, ja t'ho vaig dir ;-)

ALP2500 ha dit...

Gràcies com sempre per participar , ostres em fot ràbia tenir-te que donar la raó però en aquest cas la tens tota, una banda de xucladors i sangoneres que només van a escalfar cadira.