dimecres, 26 de gener de 2011

Un Gra al Cul, no pot fer perdre les formes

Jo tinc clar que en Jan Laporta es un gra al cul per a molts, de vegades deu ésser emprenyador tenir una persona que vagi punxant mica a mica, però d'aquí a no condemnar l'intent d'agressió al País valencià es molt diferent. 
d'Entrada vull felicitar als Senyors de Ciudadanos per la seva condemna, pots tenir moltes diferències polítiques amb molta gent però les formes no s'han de perdre mai, perquè aquesta gent que només sap contestar amb violència vol dir que disposa de molts pocs arguments per defendre les seves idees.[noticia].
Per cert tampoc s'ha condemnat l'agressió que van sofrir els voluntaris de terrassa en el dia de la consulta sobiranista i clar això també vol dir molt de l'educació i civisme de quatre hereus del franquisme mes radical i que l'únic argument es l'insult i la violència.
Però bé tot plegat així funciona aquesta societat, mentre ens estant donant per sac a dretes i a esquerres, ara ens colonitzaran les Caixes perquè no hem estat capaços de gestionar-les bé, donat que eren el lloc on enviar els cadàvers polítics i que poguessin seguir xuclant de la mamella  sense fotre ni l'ou, dons bé per massa ganes i descarats ara aquestes passaran a mans dels colonitzadors espanyols, moltes gràcies politics catalans tant convenients com filial socialista.
Poques coses que ens quedaven per fer-nos diferent i ens les deixem prendre de les mans com una xocolatina a la sortida del col·legi, i aquí anem fent ajupim el cap i que ens fotin una altra clatellada.
Visca una Catalunya lliure, lliure dels colonitzadors espanyols, però també lliure d'aquests impresentables polítics que diuen representar-nos.