divendres, 5 d’octubre del 2012

Wert, els hereus de la Corona de Felip V tocan fons

la Veritat que allí no van tirar de fama, de dir que faran el govern dels millors, però ostres aquells també s'han lluit, com poden fer ministre de cultura a un il·luminat com aquest potser haurien de fer una coseta canviar-li el nom de el Ministeri  i dir-li ministeri de la incultura, llavors si que seria el rei aquest senyor i podria anar a caçar elefants.

l'escola en Català li vol donar les gràcies al ministre espanyol per les seves paraules perquè d'entrada els hi dona una categoria que no havien somniar mai , esser els creadors del nacionalisme Català. La veritat que es un merit tot plegat, osti tu i ells han passat quaranta anys de franquisme i no s'han donat compte de com es creen nacionalistes d'aquesta manera, quina vergonya tot plegat. Que quatre pagesos els hi tinguin que donar lliçons de com fer patriotes.
Dons be l'Escola en Català ha fet una crida perquè els centres educatius en senyal de protesta els propers 12  d'octubre dia del genocidi americà i el 6 de desembre dia de la Imposició constitucional  estiguin oberts.Els antics repartidors d'aigua les plomes d'aigua

A vegades la vida porta sorpresa, aquests dies estic ultimant les darrers fonts de la Molina i mira per on avui m'he trobat amb en Toni Sànchez  a ell li vaig demanar que em busquen alguna font de les que no podia trobar i ell amablement això ho ha fet, però a part m'ha informat de una cosa que m'ha entusiasmant, m'ha parlat dels repartidors d'aigua i de les plomes d'aigua. 
De la font Gran del Sitjar de la Molina, sortia tota l'aigua que anava a les cases del poble de la Molina , aquesta aigua passava per un tubs per el camí de les aigües, un camí herbat i estret molt maco i que trobo una mica penós que ara que esta de moda el senderisme no s'hagi marcat.
Dons bé seguint el camí de les aigües arribem a una antiga caseta on es feia el repartiment de la mateixa aigua, aquest repartiment es feia per plomes d'aigua (es una mesura de cabdal d'aigua). Per la província de Girona equivalia a 2.200 litres/dia es  però clar els coms que he vist jo feien trenta centímetres per trenta centímetres i no he pogut veure la fondaria perquè resulta està ple de molta escombraries  fa molt de temps que ningú ha netejat aquests medidors de cabdal d'aigua 

Sempre Igual, potser per anar amb aquesta gent es millor quedar-se a Casa

El poble Català esta condemnat , el poble català te el que es mereix, un cop que aconseguim que mes de un milió gent es manifesti per la independència de la nostra nació , ara tocava anar tots junts a fer un partit per la independència, però clar aquí només tenim galls i el galliner es molt petit, massa per tanta gallinam, i tots volen marcar paquet.
Tenia clar que la reunió per fer una llista conjunta estava condemnada al fracàs, en primer lloc per el pensament dels esquerdats que pensen que els vots que poden aportar les altres llistes no es comparable en la cessió de llocs de privilegi a les seves llistes, en segon Cas els personatges de Solidaritat Catalana que amb el soroll que han fet aquests darrers anys es mereixen un lloc privilegiat, els Reagrupats que també volen marcar paquet, encara que el lider de la secta digui ara que ell es partidari de pactar amb els convenients, i per darrera els Laportes que també porten la mateixa direcció que els reagrupats, i per acabar amb la Cup que això sembla una baldufa i que van segons bufi el vent. 
Es a dir tots volen ser caps de llista i tots volen marcar paquet i el cardat es el poble, Dons be , jo com a veí de aquesta maltractada regió de la corona dels Hereus de Felip V ( que ens quedarem així per culpa d'aquesta gent que només va a buscar la cadira i la mamella del poder) dic que potser el cap de llista hauria de ser la Carme Forcadell, perquè ha tingut mes nassos aquesta senyora que tots els polítics d'abans junts. Ara es el moment de jubilar a tota aquesta panda de sangoneres i buscar gent nova, gent de l'empresa privada, gent que hagi treballat una mica, perquè això de la política es com la època feudal on al fill gran era l'hereu i el segon el posaven a Capellà, ara el fill gran hereva l'empresa si en queda alguna i el segon el fiquem a política, així aquest te assegurat el manteniment tota la vida.[noticia]

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Petit pas dels senyors d' Endavant Cerdanya

Ensorrant Cerdanya per aquest pas i que no serveixi de precedent es mereix que li reconeixem el seu nom correcte dons be Endavant Cerdanya.
Dons be en el darrer ple del Consell Comarcal de la Cerdanya, aquests senyors d'Endavant Cerdanya  han aconseguit aquest cop fer una cosa per la comarca, no se si servirà per molt o per poc però com a minin han forçat als Convenients a  la reducció de sous, i això en una comarca com la nostra es una gran victòria.[noticia]
La reducció no ha estat l'esperada per part de Endavant Cerdanya , però mira aquests 25.000 euros anuals els podem destinar a promocionar la comarca que bona falta li fa.
On la cosa ha quedat pitjor a estat en la situació de declarar la Cerdanya Terreny Català Lliure, però clar aquesta era una situació mes difícil de aconseguir no em va estem manats per els Convenients i aquests només busquem l'ombra de l'arbre mes gros, amb l'excusa que si tots els pobles ho fan el consell Comarcal també , ja està dient que no s'aconseguira mai, no em va hi ha dos pobles de la Comarca que encara no estat en l'Assamblea Nacional Catalana (ANC) per tant aquesta es una manera diferent de vendre fum .Que hi farem amb el fàcil que es dir les coses com les penses i que facin servir tot un manat d'arguments per amagar les seves decisions.


I desprès aquests personatges han de fer complir les normesEsl Policies municipals de Cerdanyola donant exemple del que no s'ha de fer al treball. 
Resulta que aquesta gent desprès ha de fer que els demés compleixin les normes de transit, la veritat que han quedat bastant retratats tots plegats. Però clar així es la nostre societat, els que han de fer complir la llei són els primer en saltar-se-la com a brau en una cursa. anem arreglats en aquest país, ja es allò que recollim el que semblem i el que sembla es que només hem femat el camp per tant només podem recollir merda.

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Catalunya no te mare, .


una poesia d'Antoni Albà, dedicada a una nació maltratada i perseguida, on has de sentir per part dels feixistes espanyols que som nosaltres els feixistes, si voler la llibertat del teu poble es ser feixista jo soc un fatxa. Perquè ja està be de ser cornuts i acabar pagant sempre el beure.


 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                            

 

 

CATALUNYA NO TE MARE


catalunya no te mare,
catalunya te madrastre,
es la filla mal volguda
es la filla criticada.

perque si espanya es ma mare,
qui son els nostres germans?
si per tot arreu d'espanya
murmuren dels catalans.

qeu som nostres, absoluts
explotadors, egoistes,
ens miren amb menys preu
i ens diuen SEPARATISTES.

separatistes! perque?
com ens podem serparar
si de cada trenta persones,
tretze parlen castella!

temin gent d'andalucia,
d'extremadura, murcians,
de les illes de mallorca,
de lleo, de castellans,
bascos, navarros, gallecs,
asturians, aragonesos,
canaris i valencians.

tenim gent de tota espanya,
i catalunya porta dol,
dels anys quaranta als cinquanta
i et deien "HABLE EL ESPAÑOL"

si estem dintre de catalunya,
ningu no esn podra privar
ni amb totes les amenaces,
que parlem el catala.

respectem les altres llengües,
pero la nostres tambe,
que un poble que no te llengua,
es pot dir qeu no te res.

un poble que canta i balla,
plora, gemega i treballa...
no ser quin delicte es.

aixi que regions d'españa
si soiu les nostres germanes,
no critiqueu com fins ara
sempre heu fet als catalans.

que catalunya es ta mare,
i no l'es d'abandonar...

CRIDI VISCA CATALUNYA!
EL QUE SIGUI CATALA.

diumenge, 30 de setembre del 2012

FHM COL.LECIONS I SI MOLA MES SER CATALÀ,En primer lloc vull donar les gràcies a En Xavier Canal per informar-me per l'aparició d'aquesta revista i que en un apartat de la mateixa sortia la iaia Sofia i en Marquet Jubés . La veritat que m'ha emocionat molt veure la iaia ,perquè  en aquesta foto encara estava joveneta,, li va fer molta il·lusió participar en aquest reportatge del Nacional Geogràfic del 1984. Ara 28 anys desprès s'ha fer servir aquesta mateixa foto un pel retallada per fer un treball que segur que a la iaia no li hagués agradat gens.
La Iaia Sofia ens va deixar amb 97 anys i treballant tota la vida, en aquesta foto que pertany a un treball fet per el Nacional Geogràfic l'any 1984 , està feta a la Torre de riu un dia que mataven porc.
Dons bé la Revista FHM ha volgut ressaltar les 30 coses que molen de ser espanyols i parlar del pernil ibèric. 
en l'apartat 1 d'aquesta relació han tingut els nassos de treure la meva iaia, i jo em demano en quin dret poden tractar a la pobre iaia com un representant de la caduca espanya, ella ha estat tota la vida Catalana i fins i tot molt de temps a França però d'espanyola ni de broma. 
seguint la portada d'aquest article te la gosadia de dir que ser espanyol es un títol, ser gamarús també es un títol i el país veí n'està ple d'aquests personatges.
Els Hereus de la Corona de Felip V, que encara viuen en el seté cel poden tenir molts qualitats però siusplau no feu servir la meva família, perquè aquesta no representa a ningú d'aquests personatges ni volem disposar de cap títol espanyol no molar com a tal, molt millor ser un infeliç català que no pas un  feudal hereu de la Corona de FelipV.[NOTICIA]