diumenge, 30 de setembre de 2012

FHM COL.LECIONS I SI MOLA MES SER CATALÀ,



En primer lloc vull donar les gràcies a En Xavier Canal per informar-me per l'aparició d'aquesta revista i que en un apartat de la mateixa sortia la iaia Sofia i en Marquet Jubés . La veritat que m'ha emocionat molt veure la iaia ,perquè  en aquesta foto encara estava joveneta,, li va fer molta il·lusió participar en aquest reportatge del Nacional Geogràfic del 1984. Ara 28 anys desprès s'ha fer servir aquesta mateixa foto un pel retallada per fer un treball que segur que a la iaia no li hagués agradat gens.
La Iaia Sofia ens va deixar amb 97 anys i treballant tota la vida, en aquesta foto que pertany a un treball fet per el Nacional Geogràfic l'any 1984 , està feta a la Torre de riu un dia que mataven porc.
Dons bé la Revista FHM ha volgut ressaltar les 30 coses que molen de ser espanyols i parlar del pernil ibèric. 
en l'apartat 1 d'aquesta relació han tingut els nassos de treure la meva iaia, i jo em demano en quin dret poden tractar a la pobre iaia com un representant de la caduca espanya, ella ha estat tota la vida Catalana i fins i tot molt de temps a França però d'espanyola ni de broma. 
seguint la portada d'aquest article te la gosadia de dir que ser espanyol es un títol, ser gamarús també es un títol i el país veí n'està ple d'aquests personatges.
Els Hereus de la Corona de Felip V, que encara viuen en el seté cel poden tenir molts qualitats però siusplau no feu servir la meva família, perquè aquesta no representa a ningú d'aquests personatges ni volem disposar de cap títol espanyol no molar com a tal, molt millor ser un infeliç català que no pas un  feudal hereu de la Corona de FelipV.[NOTICIA]