divendres, 5 d’octubre de 2012

Wert, els hereus de la Corona de Felip V tocan fons

la Veritat que allí no van tirar de fama, de dir que faran el govern dels millors, però ostres aquells també s'han lluit, com poden fer ministre de cultura a un il·luminat com aquest potser haurien de fer una coseta canviar-li el nom de el Ministeri  i dir-li ministeri de la incultura, llavors si que seria el rei aquest senyor i podria anar a caçar elefants.

l'escola en Català li vol donar les gràcies al ministre espanyol per les seves paraules perquè d'entrada els hi dona una categoria que no havien somniar mai , esser els creadors del nacionalisme Català. La veritat que es un merit tot plegat, osti tu i ells han passat quaranta anys de franquisme i no s'han donat compte de com es creen nacionalistes d'aquesta manera, quina vergonya tot plegat. Que quatre pagesos els hi tinguin que donar lliçons de com fer patriotes.
Dons be l'Escola en Català ha fet una crida perquè els centres educatius en senyal de protesta els propers 12  d'octubre dia del genocidi americà i el 6 de desembre dia de la Imposició constitucional  estiguin oberts.3 comentaris:

jordi ha dit...

de fet els grans creadors de independentistes son els españolistes.
Quan tinguem la república catalana el hi tindríem que fer alguna placeta en homenatge.

ALP2500 ha dit...

ostres Jordi però entre tots els vidal Quadres, Durans i LLeida, Lara, Piqués, Chacons no tindrem prous Placetes per tant homenatge. les tindran que compartir i ja saps que aquest aquest paraula no l'entenen,.

jordi ha dit...

Els hi fem una placa de marbre