dissabte, 3 d’abril de 2010

divendres, 2 d’abril de 2010

JO també vull ésser rei, rei de Casa nova

La roba bruta s'ha de rentar a Casa

Bé aquesta setmana s'ha acabat el judici contra la directora de la llar d'infants del Bellver de la Cerdanya, la veritat que jo opino que no s'havia d'acabar aixins tot plegat. Si el senyor Alcalde del municipi haguès agafat el matxo per les riendes i haguès près les decissions que tocaven en el seu moment ,tot ja hauria finalitzat. Però clar quan un te com objectiu una fuga endavant passen aquestes coses.
Jo no soc ningú per jutjar si la senyora directora va actuar correctament o molt malament de entrada perquè jo no estava allí . Però si hi ha qualsevol dubte sobre la conducta d'aquesta senyora de moment ja ha quedat marcada i si ara resulta que es innocent la veritat que ja porta el sant Bernardí damunt.[noticia]

dimarts, 30 de març de 2010

Un es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules,

Avui us parlaré dels darrers actes del senyor Laporta, aquest senyor ha perdut els paper i com diu la dita aquella de morir matant, es el que esta fent aquest senyor
1.-Fet al Senyor Cruiff president honorífic, per a mi es una manca de respecte per el soci, potser si hagués fet la proposta als socis amb un referèndum que es una cosa molt democràtica, i hagués guanyat llavors no hi hauria queixa, però fer això perquè si es dona el cas que guanya en Sandro Rosell es traspassar-li una patata calenta, deixa molt de desitjar per part d'aquest personatge que la gloria li ha menjat l'enteniment.
2.-Desprès que la jugada Godall li sortís malament ara s'ha alineat amb el Ferrer això si tirant amb bala contra el Sandro Rosell que l'acusa de voler cobrar comissions per la venda del Ronadhinyo. [noticia].
Bé si aquest es el personatge que ara es vol presentar a la política millor que ens quedem com estem ja diu la dita que val mes boig conegut que savi per conèixer, i vist les darreres actuacions d'aquest personatge millor no veure res més.

diumenge, 28 de març de 2010

Timofònica, actua de nou

La veritat que el monopoli dels telèfons aquest cop s'ha superat, vint-i-quatres hores sense internet, això un cap de setmana a la Cerdanya es una putada.
Que no funcioni internet i que quan truquis al telefon d'averies et surti un contestador automàtic el qual et demani el número de telèfon i quan el dons et diguis que tens una avaria (serà que no ho has trobat això) i que estant treballant per reparar-la. Bé han estat vint-i-quatre hores però al final l'han trobat perquè un dia desprès ha tornat a sortir el sol i i nternet ha tornat a funcionar.
bé ara només toca esperar la factura de telefònica per veure si son els timofonica de sempre o han canviat per que si hem estat vint-i-quatre hores sense servei com a mínim ens han d'abonar aquesta manca de servei. Però coneixent a la empresa pagar i callar es el destí dels catalans i mes si es tracta de una multinacional de la capital del regne des hereus de Felip V.