divendres, 20 de maig del 2011

I ara a Esperar el Diumenge

ahir vaig assistir al míting dels convenients la veritat que va ésser una sorpresa veure la quantitat de gent que hi havia, si les votacions son proporcionals als assistents l'encantador de serps i venedor de catifes ho te difícil per governar.
Desprès de les presentacions oportunes per part d'en Miquel i el record per en Salvador va començar a xerrar en Ramon va fer un discurs de una horeta mes o menys , no ho va fer pas tant malament llàstima que semblava mes el president del Consell Comarcal que no pas l'alcalde d'alp, però bé aquests tics ja li retocaran.
Parlar de moltes coses però quan va tocar el tema econòmic i sobretot les subvencions noi per fi vaig veure un polític que pensa i diu el mateix que porto dient jo molt de temps, això de les subvencions es un enganyabobos, perquè et compromet a despeses elevades sense tenir clar si aquella inversió es la correcta o no. També va parlar del tema turístic, comercial, de la zona industrial, La veritat que en Ramon s'ha recorregut mes el poble aquests darrers 15 dies que no pas tota la seva vida. fins i tot per això hem d'estar agreïts a la política, perquè disposen de un veí del poble que es preocupa per els seus.
En quan  a les votacions avui tinc dubtes no tinc clar que ara siguin 5-3-1 sinó mes aviat un empat tècnic. i veig que serà en nen Ribera l'Isidre qui decidirà qui vol que ens maní o manar ell si es prou espavilat.
Llàstima que tot s'acaba i aquest tema de les eleccions està tocant a la seva fi, haurem de buscar altres incentius però aquest m'ha portat distret aquesta darrera quinzena.

Bad dream team. o l'Equip del malson

desprès de 150 minuts soporifecs, desprès d'escoltar a l'encantador de serps i venedor de catifes vendre'ns una escombra desprès de tot plegat, resulta que aquest equip es com el Barça, un equip guanyador, i donant expectacle. Malament anem quan ens hem de autolloar, això vol dir que el camí no es el correcte.
Això de confondre un equip de regional amb un equip de primera divisió està molt bé però nois de tant en tant ens hem de mirar el melic, perquè l'equip anomenat es un grup de gent que va tot a una i aquí van tots darrera un. vaja un equip de tercera regional.
En quan a perquè canviar jo us donare quatre motius:
a.-Perquè ju vull un poble democràtic, on els fets estiguin per sobre les paraules, on les coses que es diuen es fan i no pas com ara que això sembla un mercat persa i les paraules se les emporta el vent. Jo entenc que per alguns això els hi ha arribat un pel tard, però bé en el fons es el poble el que decideix.
b.- Recodar que la Casa Gran del Municipi es la casa de tots no pas la casa dels quatre amics.
c.-Que ésser representant del Municipi vol dir que tots els teu actes ets una part del mateix per tant els teus actes privats son els actes de tot un poble.
d:.-perquè ara es el moment de un canvi, de que entri gent nova, els d'ara ja sabem com actuen, i jo diria que son mes comparables a l'equip de futbol de la Capital del Regne que no pas al de la nostra nació.
e.- Perquè volem que els nostres representants treballin per el poble i que no agafin com a sinònims aparentar i treballar.
f.- Volem uns governants de PARAULA que si en qualsevol moment canvi de idea notifiqui al poble aquest canvi, no volem trobar-nos amb els pantalons baixats perquè un governant sense personalitat ha canviat de idea perquè algú li ha manat i no tingui ni la decència de informar a la gent afectada.
g.- Volem un equip de govern unit, no pas amb pactes antinaturals com fins ara que han exclatat per desgràcia en la recta final, perquè en el fons això es veia venir.
h.- Volem una transparència amb els números, això ja es una costum, abans se'ls criticava perquè feien això i quan estant en el govern ells fant el mateix. això de donar aquesta informacio sesgada, o es dóna tota o tot el que es veu no serveix de res, ja està bé de dir les veritats a mitges, perquè en el fons això es una mentida.
i.- Volem un Municipi per a la gent del Municipi, no pas per la gent que ve quatre dies, volem gaudir primer els habitants del poble i desprès el turisme. Potser hauriem d'aplicar aquella màxima de la Plataforma per Catalunya (però sense el sentit raciste de la mateixa) primer els de casa.( i entenc per gent de casa qualsevol veí que visqui al poble , vingui d'on vingui, perquè el lloc de naixament es casual.).
J.- i per acabar perquè m'agradia veure el nen Grau d'alcalde del municipi, per un cop que surt del Cau com a mínim que el pugui criticar durant quatre anys.
Tot plegat es una utòpia perquè l'equip del malson guanyarà de Carrer, però pensarem en positiu i sommiar es gratuït.

dijous, 19 de maig del 2011

positiu

I que consti que no es cap picada d'ullet als convenients, que pensen en positiu, bé tampoc em faria res que aquests filòsofs de la política guanyessin al meu municipi , però això es una utopi. Bonica Cançó, molt positiva.


gratitud, per aquella gent que ha compartit alguna cosa amb mi

Felicitats Solidaritat Catalana, aquest si que es el camí correcte

Davant l'actuació del senyor Xavier Llambrich (candidat de Si per a Salou), detingut per els Mossos d'esquadra per conduir pressumptement borratxo ( ja ques es va negar a fer-se la prova de control d'alcoholèmia) i amb excès de velocitat i arrosegar a un agent [noticia].
dons bé la solució que ha pres Solidaritat Catalana a mi m'ha sobtat, la veritat que no estic preparat per actuacions com aquesta, perquè aquesta gent han estat capaços de suspendre de militància al senyor Llambrich i de retirar la seva Candidatura Municipal [noticia].
A part de tot això ha tret un comunicat dient que Solidaritat Catalana lamenta profundament aquests fets i, sens perjudici de la presumpció d'innocència que tot ciutadà té, reafirmem que aquest cas és absolutament aïllat i que cal respectar l'honorabilitat, la voluntat de servei i la conducta cívica dels candidats de SI.”

Si els petits fets dirant com són els polítics, aquests avui m'han robat el vot, llàstima que no es presentir per el meu municipi perquè els hagúès votat sense mirar les persones.


Martorell no disposarà de la Plaça Roja

Quina mala sort, ara resulta que martorell no podrà disposar de la Plaça de la Roja, o com estaven esperant els sense iniciativa i per posar-los verds la plaça roja, tot plegat una gran idea dels neofeixistes del partit popular per fer un gran miting sense tenir que fer cap esforç, dir una bajanada d'aquestes i fer que els mitjans de Comunicació ho esbombin per tot arreu, ja disposen de diaris i televisions afins per tot aquesta propaganda feixista.[noticia]

Disposats a demanar, a mi m'agradaria un Ciu Combatiu

Trobo unes eleccions descafeïnades, que els hi manca el marro de altres vegades, tot plegat sembla una col·lecció d'amics que van de feta , jo trobo a mancar les actuacions de polítics amb casta, amb aquella mala llet que feia que el poble parlés de politica tot el dia, en definitiva trobo a mancar al company Salvador.
Fins i tot trobo a mancar aquelles arrancades de cavall i parades de ruc, la veritat que discrepava molt amb la teva manera de pensar, però ara que ens has abandonat, jo anyoro aquella manera de ser, jo dec ésser de un altre món, per això soc una ovella negre expulsada del corral.
Però ostres com a mínim amb tú hi havia discrepàncies,diferentes manera de veure les coses. Més d'un els hi entrava cagarrines cada cop que obries la boca, i ara això no hi es. s'ha perdut aquella visió del municipi.

I tenies una qualitat molt important amb els politics, Paraula
, quan obries la boca el que surtia d'ella ho defensaves a mort, ara s'estila molt millor dir-te una cosa i fer totalment el contrari, questió de temps i de situacions no estic preparat per aquestes modernitats.
Bé a quatre dies de les eleccions tot està per decidir, ja veurem el que passa, però noi aquestes eleccions eren les teves, llàstima de tot plegat, i molta sort als Convenients.Què passa si no votes?

El video correspon al país valencià  i es un exemple clar del que passa si no vas a votar. Ara Resulta que a aquesta nació només 1 de cada 3 votants desitja el partit popular i desprès resulta que aquest te majoria absoluta, així es la democràcia d'aquest país.

dimecres, 18 de maig del 2011

l'home que ara fa de entrenador

dedica't al senyor Mou i a la seva gran ocurrència d'anar a entrenador a l'equip de la Capital del Regne, la veritat que és l'entrenador que es mereix aquest equip, Deu els cria i ells s'ajunten

Eixemples de Civisme del Senyor Hereu

En el fons tot plegat no tinc clar si es un acudit o son així d'espavilats  els de la Casa Gran de Can Fanga
Però Clar penjar Cartells en lloc prohibits parlant de l'ordenança de Civisme sembla un acudit de l'Eugeni.
En aquests Cartells es parlar en detall de les sancions que suposa violar l'espai públic  i mira per on que van aquests personatges i els pengen en lloc on la llei prohibeix aquesta funció, es a dir la llei prohibeix enganyar cartels a entrades d'immobles (sense el permís del propietari) o en contenidors d'escombreriesm fins i tot està prohibit en edificis públics.
Vista l'Actuació de la Casa Gran potser envers de penjar els Cartells a entrades d'immobles els podien penjar a la casa Gran, ja que si han de pagar una sanció que aquesta vagi en sintonia a la gran inteligència de la gent que ha permés aquestes actuacions.dimarts, 17 de maig del 2011

Basté Clar i Català, gràcies mestreJo em trec el barret davant el senyor Basté, aquest senyor parla clar, massa per les orelles d'aquests invasors que no entenen d'opressió mentre ens tenen el peu al coll, llàstima que en hagi tant pocs de gent com aquest senyor. ell si que parla clar i en català.

no fa falta dir res mes

em trec el barret davant aquesta xerrada del senyor Basté , es pot dir mes fort o menys però segur que no es pot dir mes clar, Camps a pastar fang.

el Paperina


Quines coses que te la vida, molt ciriticar als immigrants i per estalviar-nos quatre calers va i contractem en fosc això si a quatre immigrants perquè pengin cartells del PxC, A més un cartells on es pot llegir Primer els de casa  
A part de que tot plegat fot pena ara segons ells polítics tenen la brra de dir que els negres se li havien oferit per enganxar cartells. Dons bé Manlleu anirà arreglats amb personatges com aquest. A part de que ha demostrat la seva calanya perquè en el fons aquí si que ens hem tret la careta no es questió de voler immigrants o no? el que desitgem de tot cor es disposar d'esclaus.
Bé però que podem esperar d'aquest partit on el seu fundador va passar per totes les forces d'extremadreta, començant per aquell partit tant democratic anomenat Fuerza nueva i va ésser fins i tot candidat pel Front Nacional teledirigit per aquell també demòcrata d'en Blas Piñar. Aquest personatge tant abocar a reinvindicar aquell pollastre que posaven a la seva bandera ara fins i tot s'ha canviat el nom i de Pepe ha passat a Josep, però això es com tot les arrels son les arrels i aquestes no es perden mai.dilluns, 16 de maig del 2011

una imatge diu mes que moltes paraules

els eslògans Municipals, diuen més del que es pensem

Avui us parlaré dels eslògans municipals del poble d'Alp la veritat que si en aquestes paraules es volen expresar les idees de cada llista anem bé. vinga comencem per els Convenients:
Pensem en Positiu bé aquest es la presentació dels convenients la veritat que la frase es interesant però només pensar? això es el mateix que sonmiar potser el que haurien de fer es una proposta de treballar per el poble en positiu, no filosofar tant que con deia la iaia molt pensar fa burro a vegades .
la segona proposat del convenients es la força del Pirineu jo puntualitzaria aqui mes aviat la força del poder, perquè la gent es convenient per motius economics no em va en pujolet va governar durant 23 anys i això volia dir que si erets del partits segur que podries tocar mamella i aquests ticks s'enquisten.
Ara parlaré dels Esquerdats i el seu gran eslògan:
nosaltres sempre hi som la veritat que porten 8 anys estant en el poder, van començar amb el salvador però allí va apareixar el primer trànsfuga, d'aqui passar a la oposició, fa quatre anys  de tres llistes perdedores van fer un equip de govern, un altre cop hi eren, però a l'acabar la legislatura resulta que no hi eren, i desprès parlen del AS i Marca que treuen jugadors que han fet aquí l'equip de govern amb el pamflet aquest de propaganda han reduit un 20 % la participació i s'han quedat tant amples.
un 9 model no se si serà nou o vell el model però si les properes actuacions són com les anteriors millor no fer res de tot plegat el temps i una canya ens donarà o treurà raons.
i per acabar el marxmblat polític aquest dels socialistes i altres.
Vota'ns jo amb aquesta llista soc mes partidari de botar (Saltar (una cosa), passar-li pel damunt fent un bot.) que no pas vota'ls.
un govern treballador, serios i eficient això de la politica te situacions curioses, fa quatre anys van definir al cap llista d'questa llista i al cinquè com el pitjor gestor del municipi i que el forat negre existent era culpa seva, desprès, coses de la poltica , van acabar pactant i ara tots plegats es defineixen com a un govern treballador serios i eficient, com han canviat les coses. I no em serveix aquella màxima que amb politica la guerra i l'amor tot s'hi val.

Bé està clar que per els eslogan no tinc clar qui ha de governar al meu municipi haurem d'esperat els miting a veure qui ens  ven millor la pel·licula. 

Ptda: mentre uns encara viuen en el passat altres han apostat per les noves tecnologies , aixi podeu veure els convenients amb facebook i en blog ,aquesta es una manera diferent d'arribar als electors, com a mínim s'han estirat una mica , be els esquerdas d'alp també disposen de perfil al facebook es la seguent facebook esq

diumenge, 15 de maig del 2011

caixó de Sastre o a tot arreu els hi arriba el tren

Jo que em pensava que eren molt diferents a la gent de sota l'Ebre i resulta que no ells també disposen d'escurçons la única diferència es que els nostres son de dues potes. 
Mentre que nosaltres els podem trobar a la feina, al govern municipal, comarcal i autonòmic allí només els pots trobar a la muntanya i dintre els barrancs.
Aquest el trobareu pujant a Sierra Nevada a la província de Granada.


De pas vull felicitar als partits polítics municipals del meu poble per intentar fer viu el mercat municipal, aquesta setmana segur que hi havia mes gent que mai, això de plantar la caseta política com a trilerus davant el mercat els hi portarà algun vot, però el mes important ha fet que el nostre mercat municipal tingui una miqueta més de vida.
La Llàstima de tot plegat es que potser es que el joc de la piloteta que mai es troba, o canviar la pilota per paraules no es la solució, potser aquesta la podem trobar amb els fets, i alguns personatges d'aquestes llistes surten amb desavantatge perquè ja els hi hem vist el llautó. Han estar retratats masses vegades i clar això desgasta, moltes vegades anar canviant tant de camisa provoca que aquesta acabi esquinçada.
En canvi uns altres es trobaven com a Casa no em va compten dintre de les seves llistes amb un encantador de serps i venedor de catifes, tot plegat com diuen els veïns de sota el Ebre. "como Pedro por su casa".
Bé la idea amb si no es dolenta si la gent no vol saber res de la política potser que la política els vagi a buscar on hi ha la gent, però clar el missatge porta missatger la pregunta es : és el missatger l'idoni per portar el missatge. Aixo ho sabrem d'aquí una setmana. Ara es el moment de començar amb les armes de alta precisió.

ptda: Com a mínim desitjo que aquest trio de venedors de Catifes hagin contribuït amb els 3 euros i seixanta cèntims que abonen totes els firaires , perquè han fet la mateixa feina que ells, uns venen els seus articles i els altres han venut fum.