diumenge, 15 de maig de 2011

caixó de Sastre o a tot arreu els hi arriba el tren

Jo que em pensava que eren molt diferents a la gent de sota l'Ebre i resulta que no ells també disposen d'escurçons la única diferència es que els nostres son de dues potes. 
Mentre que nosaltres els podem trobar a la feina, al govern municipal, comarcal i autonòmic allí només els pots trobar a la muntanya i dintre els barrancs.
Aquest el trobareu pujant a Sierra Nevada a la província de Granada.


De pas vull felicitar als partits polítics municipals del meu poble per intentar fer viu el mercat municipal, aquesta setmana segur que hi havia mes gent que mai, això de plantar la caseta política com a trilerus davant el mercat els hi portarà algun vot, però el mes important ha fet que el nostre mercat municipal tingui una miqueta més de vida.
La Llàstima de tot plegat es que potser es que el joc de la piloteta que mai es troba, o canviar la pilota per paraules no es la solució, potser aquesta la podem trobar amb els fets, i alguns personatges d'aquestes llistes surten amb desavantatge perquè ja els hi hem vist el llautó. Han estar retratats masses vegades i clar això desgasta, moltes vegades anar canviant tant de camisa provoca que aquesta acabi esquinçada.
En canvi uns altres es trobaven com a Casa no em va compten dintre de les seves llistes amb un encantador de serps i venedor de catifes, tot plegat com diuen els veïns de sota el Ebre. "como Pedro por su casa".
Bé la idea amb si no es dolenta si la gent no vol saber res de la política potser que la política els vagi a buscar on hi ha la gent, però clar el missatge porta missatger la pregunta es : és el missatger l'idoni per portar el missatge. Aixo ho sabrem d'aquí una setmana. Ara es el moment de començar amb les armes de alta precisió.

ptda: Com a mínim desitjo que aquest trio de venedors de Catifes hagin contribuït amb els 3 euros i seixanta cèntims que abonen totes els firaires , perquè han fet la mateixa feina que ells, uns venen els seus articles i els altres han venut fum.