dimarts, 17 de maig de 2011

el Paperina


Quines coses que te la vida, molt ciriticar als immigrants i per estalviar-nos quatre calers va i contractem en fosc això si a quatre immigrants perquè pengin cartells del PxC, A més un cartells on es pot llegir Primer els de casa  
A part de que tot plegat fot pena ara segons ells polítics tenen la brra de dir que els negres se li havien oferit per enganxar cartells. Dons bé Manlleu anirà arreglats amb personatges com aquest. A part de que ha demostrat la seva calanya perquè en el fons aquí si que ens hem tret la careta no es questió de voler immigrants o no? el que desitgem de tot cor es disposar d'esclaus.
Bé però que podem esperar d'aquest partit on el seu fundador va passar per totes les forces d'extremadreta, començant per aquell partit tant democratic anomenat Fuerza nueva i va ésser fins i tot candidat pel Front Nacional teledirigit per aquell també demòcrata d'en Blas Piñar. Aquest personatge tant abocar a reinvindicar aquell pollastre que posaven a la seva bandera ara fins i tot s'ha canviat el nom i de Pepe ha passat a Josep, però això es com tot les arrels son les arrels i aquestes no es perden mai.