divendres, 20 de maig de 2011

I ara a Esperar el Diumenge

ahir vaig assistir al míting dels convenients la veritat que va ésser una sorpresa veure la quantitat de gent que hi havia, si les votacions son proporcionals als assistents l'encantador de serps i venedor de catifes ho te difícil per governar.
Desprès de les presentacions oportunes per part d'en Miquel i el record per en Salvador va començar a xerrar en Ramon va fer un discurs de una horeta mes o menys , no ho va fer pas tant malament llàstima que semblava mes el president del Consell Comarcal que no pas l'alcalde d'alp, però bé aquests tics ja li retocaran.
Parlar de moltes coses però quan va tocar el tema econòmic i sobretot les subvencions noi per fi vaig veure un polític que pensa i diu el mateix que porto dient jo molt de temps, això de les subvencions es un enganyabobos, perquè et compromet a despeses elevades sense tenir clar si aquella inversió es la correcta o no. També va parlar del tema turístic, comercial, de la zona industrial, La veritat que en Ramon s'ha recorregut mes el poble aquests darrers 15 dies que no pas tota la seva vida. fins i tot per això hem d'estar agreïts a la política, perquè disposen de un veí del poble que es preocupa per els seus.
En quan  a les votacions avui tinc dubtes no tinc clar que ara siguin 5-3-1 sinó mes aviat un empat tècnic. i veig que serà en nen Ribera l'Isidre qui decidirà qui vol que ens maní o manar ell si es prou espavilat.
Llàstima que tot s'acaba i aquest tema de les eleccions està tocant a la seva fi, haurem de buscar altres incentius però aquest m'ha portat distret aquesta darrera quinzena.

3 comentaris:

jordi ha dit...

i ara?

ALP2500 ha dit...

bé Jordi, ara depèn del que el poble decideixi, tot plegat serà ell el que decidirà el que vol . En quan amb que en entretendrem ara potser en els pactes a posterior i contra natura o en qualsevol altre cosa .
Res Jordi segur que trobarem alguna cosa que necessita ésser estudiada

jordi ha dit...

demà a la nit en parlem del panorama.