dilluns, 16 de maig de 2011

els eslògans Municipals, diuen més del que es pensem

Avui us parlaré dels eslògans municipals del poble d'Alp la veritat que si en aquestes paraules es volen expresar les idees de cada llista anem bé. vinga comencem per els Convenients:
Pensem en Positiu bé aquest es la presentació dels convenients la veritat que la frase es interesant però només pensar? això es el mateix que sonmiar potser el que haurien de fer es una proposta de treballar per el poble en positiu, no filosofar tant que con deia la iaia molt pensar fa burro a vegades .
la segona proposat del convenients es la força del Pirineu jo puntualitzaria aqui mes aviat la força del poder, perquè la gent es convenient per motius economics no em va en pujolet va governar durant 23 anys i això volia dir que si erets del partits segur que podries tocar mamella i aquests ticks s'enquisten.
Ara parlaré dels Esquerdats i el seu gran eslògan:
nosaltres sempre hi som la veritat que porten 8 anys estant en el poder, van començar amb el salvador però allí va apareixar el primer trànsfuga, d'aqui passar a la oposició, fa quatre anys  de tres llistes perdedores van fer un equip de govern, un altre cop hi eren, però a l'acabar la legislatura resulta que no hi eren, i desprès parlen del AS i Marca que treuen jugadors que han fet aquí l'equip de govern amb el pamflet aquest de propaganda han reduit un 20 % la participació i s'han quedat tant amples.
un 9 model no se si serà nou o vell el model però si les properes actuacions són com les anteriors millor no fer res de tot plegat el temps i una canya ens donarà o treurà raons.
i per acabar el marxmblat polític aquest dels socialistes i altres.
Vota'ns jo amb aquesta llista soc mes partidari de botar (Saltar (una cosa), passar-li pel damunt fent un bot.) que no pas vota'ls.
un govern treballador, serios i eficient això de la politica te situacions curioses, fa quatre anys van definir al cap llista d'questa llista i al cinquè com el pitjor gestor del municipi i que el forat negre existent era culpa seva, desprès, coses de la poltica , van acabar pactant i ara tots plegats es defineixen com a un govern treballador serios i eficient, com han canviat les coses. I no em serveix aquella màxima que amb politica la guerra i l'amor tot s'hi val.

Bé està clar que per els eslogan no tinc clar qui ha de governar al meu municipi haurem d'esperat els miting a veure qui ens  ven millor la pel·licula. 

Ptda: mentre uns encara viuen en el passat altres han apostat per les noves tecnologies , aixi podeu veure els convenients amb facebook i en blog ,aquesta es una manera diferent d'arribar als electors, com a mínim s'han estirat una mica , be els esquerdas d'alp també disposen de perfil al facebook es la seguent facebook esq

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esquerra Alp
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002372233567

ALP2500 ha dit...

moltes gràcies anònim ara mateix l'afageixo.