dissabte, 16 de gener de 2010

Convidats: començar de nou

començar de nou, es obrir una porta al futur, un futur que no tinc clar com serà, però desitjo de tot cor que com a mínim no sigui tant dolent com el passat, això de viure lligat a les cadenes del nacionalisme franquista fot , a veure si surt algú amb cara i ulls i ens ajuda a trencar les cadenes aquestes. Començar de nou, però tots junts farem força, sinó tot plegat serà fer volar coloms.

dijous, 14 de gener de 2010

Viure a Cerdanya, un luxe per els invasors una rèmora per els habitants

Viure a Cerdanya es un luxe per la gent de Can Fanga empadronada a la nostra comarca i una rèmora per els habitants de tot l'any , perquè disposem de uns serveis de segona regional, i ens demanen unes obligacions com de primera.
Nosaltres no podem disposar a les ajudes Leader perquè la nostra renda per Capita es molt alta, bé resulta que com tenim empadronat mitja Can Fanga a la comarca per estalviar-se el túnel del Cadi, poder esquiar a estacions d'esqui gratis i gaudir de tots els drets de la comarca.
Mentre que els habitants de la comarca han de suportat tots els inconvenients i sense poder gaudir de cap subvenció perquè resulta que som massa rics.
La veritat que hi ha molts exemples de tot plegat, jo ho veig massa sovint. Però la culpa no es pas de la gent que ho fa sinó de la gent que ho permet, Ajuntaments que per assegurar-se la cadira pactarien fins i tot amb el diable, gent que no te cap mena d'escrúpuls i que fa mal us de tots els drets que dóna el viure la nostra comarca.
Tanta Culpa te el que fa el acte com el que li permet, això de amagar el cap sota l'ala com l'estruç potser ja va sent hora d'acabar.[noticia].

dimecres, 13 de gener de 2010

Barcelona 2022, és tant fàcil fer volar coloms

Avui ha sortit el senyor Hereu a donar la notícia, era un secret per a tothom ni el socis de govern en tenien constància, ni l'oposició ni ningú, ara que veu que els sondejos li diuen que perdrerà l'alcaldia ara ha tingut la gran idea de dir que vol organitzar les Olimpiades del 2022.
A això des de el meu humil punt de vista es una bajanada, si resulta que les havia demanat Jaca i el seu entorn, això es ficar-se en terres del veí. Però clar el vot es el vot i abans de perdre la mamella del poder farem el que calgui i si em de dir que montarem les Olimpiades del 2022 ho diguem, desprès ja veurem si estem capacitats per portar-les endavant.
Això si ja han sortit les sangoneres de tot arreu a dir la seva, Alcaldes que es pensen que seran els reis del mambo, presidents de Consell comarcal que cada cop que obren la boca la cagan, politics de tota mena i tots estaven treballant per el projecte. Senyors a qui volen enganyar vostès, ningú ha mogut ni un det per aquesta canditadura fins que avui el il·luminat de turno, es a dir l'Hereu de Can Fanga ha tingut aquesta gran idea per aconseguir vots.
Potser el Senyor Hereu s'hauria de pensar si el 2022 disposarem de neu o no, perquè li tinc que recordar que els Campionats d'snow del 2011 de la Molina va esser un regal caigut del cel, però les olimpiades son molt mes meloses i interessant molt més a la gent.
Jo nomès demano menys pantalles de fum i mes realitats, estem amb una crisi estructural que per desgràcia nostre el president del país que ens te colonitzats ara també exportarà aquesta crisi a tot europa, potser si intentessim arreglat tot això i deixiem les utopies per els somniadors.

dimarts, 12 de gener de 2010

Quan la feina ben feta es reconeguda al estranger i mai a casa teva

La veritat que desprès de la tempesta sempre ve la calma, i això es el que va passar amb la plaça del Campanar de la capital de la Cerdanya, Puigcerdà va apostar per reformar una plaça i desprès de les critiques ara resulta que va ésser una gran obra.
I a més el disseny d'aquesta reforma guanya la biennal de Miami, la veritat que la plaça no ha quedat tant malament, en el fons ha estat una millora per Puigcerdà encara que sempre hi ha gent que està a favor i gent que està en contra, però l'aposta va ésser alta i va sortir bé , a veure si les demés tenen tanta sort.[noticia].

Notícies enganyoses, o llegir entre linies

Hi ha noticies que son enganyoses, que s'han de llegir entre línies perquè sinó et poden portar a confusions, però que el director del Mundo aquell defensor a ultrança del nacionalisme del país veí, don que aquest personatge elogi a Joan Laporta, argumentant que ningú podrà negar l'elemental capacitat sobrenom del seu discurs. I així argumentat que tant els Convenients i els esquerdats els hi faci nosa i per això no volen que es presenti. [noticia].
Amb l'excusa que el senyor Laporta no enganya a ningú, i que hi ha un milió de catalans disposats a seguir-ho, només ho impedira les travetes dels partits de sempre que no volen que el seu pastís es desfaci.

Mireu que l'enemic del teu país et tiri floretes no es bona senyal vol dir que porten una ruta mal encaminada, perquè sinó el teu enemic sempre t'atacara mai t'adorarà . i sens dubte el senyor Pedro J. Ramirez es un enemic de la meva nació.

diumenge, 10 de gener de 2010

El Càncer del poble català són els seus Polítics

Avui mirant el Canal 33 parlaven de la nova cançó i com al començament dels anys 80 quan van entrar en joc els polítics de la nostra nació, els cantants va ésser apartats, la veritat que en hi havia uns quants que feien nosa perquè portaven la contraria als grans polítics que ens han portat a la venda de la nostra nació. Entre aquests cantants castigats hi podem trobar al Ovidi Montllor que mentre va ésser viu no el tenien castigat i un cop ha mort llavors premis per tot arreu i noms a poliesportius,carrers en honor seu.
Els Cantants que durant dues dècades eren els primer en plantar cara al antic regim un cop acabat la dictadura els politics van sortir de sota les pedre i van prendre el relleu, però amb agravant apartant als cantants de tota notorietat i possar-se els les medalletes de l'exit. I així va despareixer la nova cançó.
Aquests son els antecedents dels polítics que ens governen ara, una panda de sangoneres que foten mes nosa que servei al país. I mentre aquets personatges estiguin al poder nosaltres no serem mai lliures, perquè la llibertat va en contra dels seus beneficis i aquests son molt mes importants que la nació.
Polítics que no deixen de ser venedors de catifes o encantadors de serps i tenen al poble adormit i enganyat així ens va el país cornuts i pagar el beure.


Mossos a Cerdanya, o els estalvis que es mengen les estovalles

Mireu la veritat que jo darrerament i sobre tot en el casos de trànsit i untanya trobo a mancar a la guàrdia civil. Eren mes durs i mes torracollons però com a mínim et fotien la multa i punt final i no et fotien un discurs après a l' Acadèmia. Una persona quan ha fet una infracció i se la sanciona ja ho te clar que ho ha fet no cal donar-li tot una lliçó de moralitat.
Bé però aquest no es el cas d'avui, el cas es que jo em demano es que els agents perquè realitzin la seva feina han d'estar equipats i amb el material imprescindible per poder realitzar la seva tasca, no pot ésser que no disponguin de roba adient per afrontar la seva feina a l'hivern.
Amb una merda de guantots de llana i un pantalons de fireta han de patrullar per els carrers de la comarca amb temperatures inferiors als -10 ºc. la veritat que si aquell Conseller sense iniciativa i per posar-lo verd cada cop que surt de casa, hagués de patrullar ell envers dels mossos segur que portarien pantalons de goratex i guants amb calefacció incorporada. Potser si li fessin donar alguna volta per Puigcerdà o rodalies en calçotets llavors potser es miraria de una altre manera l'equipament dels seus treballadors. [noticia]