dissabte, 29 d’agost de 2009

Els humans som inhumans

La veritat que els humans som els pitjors animals de tots, hi ha conductes que ni els animals fan i aquest es un exemple d'aquestes actuacions, [noticia].
l'avi feia nosa i el mes normal es tancar-lo dintre el cotxe, amb les finestres sense baixar a veure si li don un cop de sol i el podem ingressar a l'hospital i ja el anirem a buscar quan s'acavin les vacances, la veritat que actuacions d'aquestes n'he viscut moltes per la feina que faig,
Un cop a masella els mossos van haber de trencar el vidre de un cotxe per rescatar un nen de pocs anys que els seus pares l'havien castigat i com ells s'havien anat a esquiar i com no sabien que fer amb el pobre infant el van deixar tancat dintre del cotxe, la veritat que aquesta gent s'han de plantejar que si el porten al mon hi ha uns drets i unes obligacions i aquestes darrerament la gent perd la memòria.
Aquesta dona tindrà sort de la justícia, perquè segur que no passarà res , però sap greu que una persona que el va portar al mon, el va criar fins que sigués major d'edad després quan arrives a la vellesa et paguen els teus esforços d'aquesta manera, si ho arribes a saber que et pagaran així, potser no els portes al mon.

Sant Llorenç Savall, un oasi en mig del no res

La veritat es que el foc va malmetre aquesta part del Vallés occidental, i on hi havia arbres només va deixar ombres, però anar a veure uns amics fins a Sant Llorenç Savall paga la pena, fins i tot les penúries que has de passar amb tant de revolt que acabes mig marejat. Bé jo aquest divendres vaig tenir el goig de poder anar-hi a jugar un campionat de Botifarra, però com soc així de raro primer vaig passar per Sant Feliu de Codines a veure la botiga de l'amic Ramon i de pas comprar unes caixetes de Desparta-ferro de te verd (únic lloc on les puc trobar) i un parell d'ampolles de moscatell General Moragues, que s'acosta el 11 de setembre i hem de anar previstos d'arsenal.
Bé després de deixar la família d'en Ramon per el coll de Gallifa vaig arribar a Sant Llorenç de Savall una vila d'uns 2500 habitants, la presentació de la vila, es que el primer bon dia tenen una senyera amb l'escut del municipi de mes de 20 metres i tots els carrers farcits de senyeres, quina enveja, els carrers centrals tots tallats perquè en aquesta petita vila es mes important la festa major que no pas la circulació dels cotxes.
Jo només li tinc que agrair al amic Manel que hagi deixat conèixer aquesta part de la nostra nació que segur que sinó es per la botifarra no hagués conegut mai,
I a mig campionat de Botifarra varem fer una pausa, cursa de baixada de llits, la veritat que veient la gent bocabadada de veure com els fills i amics baixaven tots amb disfresses, córrer i pujar aquests llits per les pendents que dius, osti tu i perquè el meu poble no ha sabut estar a l'alçada de pobles com el de Sant LLorenç.
Bé el campionat va acabar com sempre. fent amics, guanyar partides mai però això si cada cop increment més la bossa dels amics, perquè cada partida que perds per pallissa segur que tens dos personatges que voldran tornar a jugar amb tu la propera,
El campionat com sempre, l'organització informàtica a càrrec del passerell de Manresa (QjQ),Els veïns del regne dels hereus de Felip V tenien un paio que tenia el nas agafat a la cara l'Enric esta agafat al seu Mac, el rondinaire d'en Deepbuti buscant els tres peus al carrego,aquest tampoc el canviarem mai poder parlar de política una mica amb el Jordi tot un plaer, sempre està be de poder parlar amb un pes pesat de Reagrupament de política i que al menys poder dir les coses com les veus, ell ho te molt clar, llàstima que aquesta espècie de polítics que tenim al nostre país no tingui uns quants de gens d'en Jordi.I desprès lanena lluitant contra el masclisme que encara pots trobar quan jugues a la botifarra, perdre contra una noia no es porta i això li fa bullir la sang. Quin gran lider feminista s'ha perdut la societat, i per acabar el taranta d'en Manel que va d'home dur i es tros de pa amagat,en Manel es un xai amb pell de llop. la veritat que fan un troupe al·lucinant. gràcies a tots per els moments que m'heu deixat viure.

Sant Llorenç de Savall moltes felicitats, vosaltres amb el petits problemes de la gent que no entenc que el be del municipi es un be per a tots i que a vegades es millor vendre al ajuntament perquè el municipi prosperi que mantenir una casa derruïda que í amb una posició estratègica que acabarà sent un cementiri.
La veritat que si algun cop disposeu de uns dies lliures el Vallès occidental es un bon lloc per anar a conèixer país, fins i tot amb camí que hi ha d'anada que tenen mes revolts que dies te el any.
Moltes gràcies Sant Llorenç de Savall i moltes gràcies Manel per el dia que em vas fer passar.

dijous, 27 d’agost de 2009

Felip V, el gran propulsor de la colònia catalana

ahir escoltant una tertulia de la televisio el canal Veo per mes senyes hi havia un tertulià que a part de desprendre odi als catalans per tots els seus poros, va dir que ell ens donaria la independència ja mateix i que espanya s'hauria d'anexia amb portugal, la veritat que les tonteries no tenen preu , i que seria preciòs que els hereus de Felip V fecin aquesta operació perquè rebrerien una cura de humiltat enorme. sabrien el que vol dir contribuir sense rebre res a canvi.
Això si que van ésser unes vacances Pagades

Al final resultara que l'excursioneta feta al Japó només van ésser unes vacances pagades, perquè l'objectiu que ens van vendre de salvar l'economia catalana res de res, i que Nissan segueix a la seva amb la regularització de treballadors i mes gent a l'atur. [noticia].
A veure que m'explicaran els senyors Carod, Huguet i Montilla del viatge que van fer, ells quan van tornar el primer que van dir va ésser que en el cas de Nissan que la planta ha quedat consolidada i amb perspectives de tenir nou productes el 2012, a veure si ara a fotre la gent al carrer s'en diu nou productes.
També es van reunir amb Sony, Yamaha i Honda tot plegat una pèrdua de temps infinit, perquè aquestes empreses estan dirigides per interessos econòmiques i no polítics i si veuen que els seus números no quadren el mes fàcil es fotre la gent al carrer, es llei de vida tot plegat.
Per tant els objectius que tenien apuntats a la llibreta no n'han aconseguit cap un éxit infinit de la politica catalana i del trist-partit , aqui com sempre treguem pit abans de que passin les coses i desprès la revolcada es molt més grossa. Gràcies trist-partit amb gent com vosaltres no ens cau mes finançament si s'ha de mal gastar que el facil la gent de madrid que com a minim llavors els podrem criticar.


dimecres, 26 d’agost de 2009

Volem tornar enrera, perquè això del finançament ha acabat com es preveia donant pel sac al poble català

Ara quan s'han esvait les bromes baixes, ara quan el vent del nord ha bufat i han marxat resulta que el finançament sera de 3800 milions euros el 2012  però, que estrany en el poble català quan hi ha una cosa que sembla maca sempre hi ha un però. Dons be aqui resulta que hi ha una deuta de 6.000 milions d'euros de totes les comunitats i si el montant final es de 11500, resulta que nomes cobrarem la meitat com a minim per tant els 3800 es convertirant en 1900 això si tot va bé , però com som catalans i a nosaltres ens prenen el pel continuament segur que serà menys, per tant senyors socialestes, senyors sense inciativa i sobre els esquerdats amb el superman puigcercòs moltes gràcies perquè això si que es cornut i pagar el beure i el demés pel.licules de ciencia ficció. [noticia]

Un país subvencionat, un pais destrossat

la veritat que certe subvencions son necessaries però en hi ha que només serveixen per pagar antics deutes, i disfrassem aquests amb una subvenció, això es veu quan aquestes mateixes es fan a dit i no hi ha cap concurs, jo ja entenc que els concursos tampoc son nets del tot però semblen un pel mes seriosos, aqui adjunto un retall de la noticia publicada al e-noticies sobre les darreres subvencions [noticia].
El que fa mes pudor es la subvencions otorgades a Comissions obreres i a l'Unió Generals dels treballadors desprès que aquestos aplaudissin l'acord de finançament, osti tu si sumen les dues subvencions el increment se l'emporten aquests mal anomenats defensors del treballador .quasi bé dos milions d'euros per fer palmes al pitjor negoci que hem fet darrerament, la veritat que molt peix al cove, però el peix es de mala qualitat o el cove es molt petit.

dimarts, 25 d’agost de 2009

aleluia, Reagrupament existeix per algun mitjà de comunicació

Feia temps que no sortia enlloc reagrupament, el tenien castigat, potser era perquès els hi feia por , però ara per obra del senyor ha aparegut a e-noticies [noticia sobre reagrupament].
La veritat que això de l'objectivitat de la premsa es ciència ficció, perquè mentre en Joan Carretero i el seu grup anaven erosionant al tristpartit tot era reagrupament i sortia per qualsevol cosa, ara que han vist que el partit també pot erosionar als convenients ara aquests de reagrupament son uns il·luminats i els hem de marginar. Aquesta es la questió i així funciona tot plegat, oi senyors del Avui?.
Mira que un diari com el sensemon (Mundo) o lasevarao (la razon) o fins i tot Aixi benerem Catalunya (ABC) no parlin de carretero es normal, però que un diari amb llengua catalana nomès l'utilitzi quan tot era erosionar al trist partit i quan han vist que els militants de reagrupament també poden ésser militants convenients emprenyats amb el caos existent amb les files d'aquest partit llavors tanquem l'aixeta i ja esta parlarem de la cria de Gall fers a les muntanyes del Cadi, o del color dels ous d'estruç , Gràcies senyors perque per els actes sabrem quines son les seves idees i els seus sentiments.

dilluns, 24 d’agost de 2009

Caramels emmetzinats

Hi ha subvencions que no deixen de ser caramels emmetzinats , els quals la veritat que es una putada si et donen aquesta subvenció, Ausàs conseller de Governació vol subvencionar a petits pobles de menys de cinc mil habitants [caramel amb metzina]
la subvenció va del 70 al 90 % del cost total dels vehicles,  això es un caramel que porta molta metzina, ara necessitarem un conductor, una assegurança per el cotxe pagar del 30  al 10 % i això cada anys, la veritat que hi ha pobles que potser si que els necessiten però aquesta subvenciñó em recorda aquella de les maquines llevaneus, les quals anaven sense accessoris, i tenies que afegir un treballador qualificat, una assegurança a tot risc, la veritat que al final sortia mes cara la salsa que el gall fer

Corbacho, quan la culpa es molt negre i ningú la vol

La veritat que el trobava a faltar, aquest govern dels hereus de Felip V entre la Pajin i els seus viatges interestelars i el Ministre de Treball , la pobre melanie no tenia res a fer, avui vull parlar de la darrera bajanada del senyor Corbacho, Ara resulta que la culpa de la Cris es de la banca, la veritat que la Banca es una consequencia de que la crisi sigui mes forta però ells no son els culpables.
Els Culpables son els president de Govern i els seus ministres mentre tot la resta de paisos s'estava preparant per la crisi aqui sortia el encantador de escurçons dient que nosaltres superarem a França, que tenim la millor Banca del mon i que nosaltres no tenim crisi, que estem per sobre el be i el mal, com deia la Pajin aquest paio es de una altra galaxia, i si anès de visita a la mateixa ens faria un favor molt gran, però de pas s'ha de endur els seus escuders, com en Corbacho , Pajin i Chacon que de tant agenollar-se deuen tenir duricies als genolls.

diumenge, 23 d’agost de 2009

Equip de Govern d'alp , i perquè nosaltres no podem fer el mateix

Això es una pregaria per l'equip de Govern del Municipi d'Alp, jo entenc que no hem de ser diferents, perquè nosaltres no podem tenir el dret de decidir, perquè nosaltres no podem dir si volem la indpendpència del nostre municipi, potser si de veritat estimiu la nació on viviu, que feu el pas, molt mes ho faran, i no està be anar sempre a remolc a vegades toca fer el primer pas [noticia].
Però perque això funcioni s'hauria anar tots a una i deixar les medalletes per mes tard, ara es el moment de que per unanimitat el municipi d'alp accepti la proposta de que hauriem de fer un referendum sobre la autodeterminació a veure que diu el nostre poble. 

Pau sense fronteres, Juanes i el seu projecte

La veritat que la idea era molt bona, fer un concert per la pau es molt maco, però clar fer un concert a Cuba per la Pau es quasi bé una provocació, però encara que ho sigui si la finalitat es bona ja esta bé, ara bé el mes divertit del cas es que un autoanomenats democratics, que diuen lliutar per la llibertat a la primera de canvi cremin samarretes, discs i tot perquè no els hi agrada que en Juanes toqui a cuba, no son lluitadors de la llibertat aquesta gent per tant haurien de alegrar-se per el fet i no pas provocant i creman samarretes i discs total perquè les seves idees no son iguals a les del cantant. Si això es ser democratic com serant els feixistes. [noticia].
I la samarreta  negra se l'haurien de possar els cubans perquè aquesta gent estant demostrant que no son tant distants que els cubans de l'Habana, la veritat que tenen les mateixes reaccions, violencia davant la imcomprensió i  quan la veu no pot amb les persones s'ha d'utilitzar la força, això si que es una manera democràtica d'actuar.