dissabte, 18 d’abril del 2015

Rato i els afers particulars

Que surti la Portaveu del Govern i vicepresidenta del govern la senyora Sorona Saiz de Santamaria dient que el Cas Rato es un Cas particular i que no afecta al seu partit, això sona com una escapda cap endavant, si us plau, si el calers els va fer mentre representava al govern de la Corona dels Hereus de felip V llavors l'afer passa de ser particualr a ser un problema de partit i un problema del Partit Popular.noticia.
Aquest circ de la politica dels Hereus de la Corona els hi creixen fins i tot els nans. Despres resulta que en les comptes del senyor Barcenas també surt el senyor rajoy [noticia],  Pert tant aquests hereus del franquisme mes ranci hauran de donar moltes explicacions, masses per poder-se sortint.se sense pagar un preu per tantes malifetes. Però com el temps ho cura tot deixarem passar a veure si ara trobem alguna taca als contricants i desviar el tema. Spains es diferent.

Història de una Violació, o fins on pot arribar la vengança personal

Avui llegia per el facebook  la història de una violació, això va passar a Méxic, i s'ha estès com un virus per tot arreu. el text penjat a internet deia : 
Él es Victor Manuel Vidal Adalla, trabaja en Pfizer de México y me violó. Me ha amenazado de muerte y destruyó mi vida.
desprès de rebre el suport de molts internautes, desprès de escoltar com molta gent deia que ells també van ésser victimes d'aquest personatges, desprès de una investigació policial va resultar que:
Tot era una vengança personal , una parella que van acabar malament i la manera de fer mes mal va ésser aquesta. noticia.
El problema de tot plegat es que actuacions com aquesta van fan mal a les veritables violacions, actuacions com aquesta semblen el dubte. Per tant si voleu un petit consell de un pagès de la muntanya abans de prendre partit per una causa mireu de pendre la millor informació de tot plegat, perquè tirar la pedra es fàcil el problema es que un cop ha sortit de la ma mai saps on pot arribar.