dissabte, 18 d’abril de 2015

Rato i els afers particulars

Que surti la Portaveu del Govern i vicepresidenta del govern la senyora Sorona Saiz de Santamaria dient que el Cas Rato es un Cas particular i que no afecta al seu partit, això sona com una escapda cap endavant, si us plau, si el calers els va fer mentre representava al govern de la Corona dels Hereus de felip V llavors l'afer passa de ser particualr a ser un problema de partit i un problema del Partit Popular.noticia.
Aquest circ de la politica dels Hereus de la Corona els hi creixen fins i tot els nans. Despres resulta que en les comptes del senyor Barcenas també surt el senyor rajoy [noticia],  Pert tant aquests hereus del franquisme mes ranci hauran de donar moltes explicacions, masses per poder-se sortint.se sense pagar un preu per tantes malifetes. Però com el temps ho cura tot deixarem passar a veure si ara trobem alguna taca als contricants i desviar el tema. Spains es diferent.2 comentaris:

jordi ha dit...

I a sobre, tornaran a guanyar les eleccions a Espanya.

ALP2500 ha dit...

SiJordi els veïns amb el pp i nosaltres amb Ciu som un poble que li agrada ésser enganyat, quan mes gran te la foten més els votes, te nassos tot plegat