divendres, 29 de maig de 2009

Catalunya o Barçalunya

Avui desprès de veure per televisió com quasi bé tothom sortia al carrer a celebrar el triomf del Barcelona, em vaig plantejar una cosa, no hauria de canviar el nom de la nostra nació perquè s'ens conegui a tot arreu.
Onze paios amb pantalons curts i darrera una pilota son capaços de aglutinar a mes de un milió de persones a la ciutat condal, això si que posa la pell de gallina, a més hi havia mes senyeres al carrer que no pas el onze de setembre, per tant si volem que la nostra nació vagi endavant el que hem de fer es una OPA al futbol Club Barcelona. I potser hauríem de fer que els jugadors del Barça un cop retirats de l'esport professional fossin els que governessin la nostra nació, mes malament que el tristpartit i els convenients segur qne no ho farien pas.
A més els jugadors de futbol ahir van fer el mateix que fan tots els politics que per desgràcia nostre ens han tocat en la loteria, tots eran patriotes i tots volien que Catalunya fos esplendida , això es mes o menys el mateix que he sentit en els mítings polítics, però clar això només es diu en petit comité, desprès anem a la capital del Regne de Felip V i del que hem dit abans ni ens em recordem.
per tant vist el que s'ha vist darrerament, si podem triar com a mínim que ens governint els jugadors de futbol que com a minim en la seva juventut en han fet vibrar, mentre que els politics de la nostra nació l'únic que aconsegueixen darrerament es que passem del Catala emprenyatal Catala irritat amb amorranes i desesperat.

En Política tot val, quina pena tot plegat

Les lluites entre els hereus d'en Ciscu i els hereus de Max, cada cop mes sembla una baralla de pati de col.legi i ara a sobre si li ha afegit l'hereu de la burgesia catalana, es que en hi ha per llogari cadires tot plegat.

Per a mi que aquesta persona es trobi a una llista dels sociates camuflada amb l'engany que votes a la badia i en veritat per davant seu hi trobem a la impresentable de la Maleni, aquesta gran Ministra , això no deixa de ser un insult per a tots .
no tinc clar si tot plegat es que no es disposa d'un discurs vàlid per convença al poble i es més fàcil tirar merda als demés que dir coses vàlides per el teu poble,la veritat sigui dita es que la política es molt bruta, massa i desprès ens tracten als pagesos de bruts i resulta que tots aquests paios viuen damunt d'un femer.

Jo no dec ésser d'aquest mon, però jo em pensava que aquesta gent anava a Europa a defendre els interessos de la nostra nació i resulta que tot plegat es una presa de pel, i clar com voleu que un personatge com la Maleni que ens va deixar uns forats que Catalunya semblava un formatge grullere defengui res de nosaltres. La veritat de tot plegat que donen ganes de no anar a votar a ningú, perquè tots porten una remola darrera seu. Això cada cop més em semblen a les votacions dels ajuntaments que si que votes el cap de llista però aquest sempre porta paquet darrera seu i el paquet moltes vegades es un cancer amagat.

dijous, 28 de maig de 2009

Violència o Festa per les victòries esportives

Bé celebrar un triomf està molt bé, però d'aquí a passar a la violència no crec que sigui el pas correcte, l.a veritat es que els violents son quatre gats, que s'amaguen entre la gent per destrossar-ho tot, aquests personatges que utilitzen les celebracions esportives per treure la violència que porten dintre i que fan que la imatge de l'esport es vegi embrutida per les seves actuacions s'han d'acabar. [noticia]
Els Botiguers, Comerciants, ect de les Rambles al final prefereixen que perdi el barça i així poder salvar el seu negoci que no tot el contrari que guanyi i que vegin que quatre sapastres trencant, cremen i fan de tot amb els seus comerços.
La Culpa es de tots, dels clubs que subvencionen als violents, de la justícia que no actua amb tota la llei davant aquestes situacions i de la societat que ha creat aquests amargats sense trobar per ells un destí millor.
Això no te fàcil solució, però si ens quedem amb els braços creuats segur que no la tindrà mai, per tant s'han de buscar fórmules perquè aquesta violència encoberta amb l'esport s' acabi de una vegada.
l'altre dia l'alcalde de Can Fanga deia que cada victòria del Barcelona en la qual hi hagués una manifestació de festa li representava a la Ciutat mes de 30.000 euricos de no res, aquest es el cost material, i el cost de la imatge que dona un poble trencant vidres, portes, cremant quioscs tot això va sumant i al final fan que els turistes prefereixen anar un altre lloc que a una ciutat violenta.

Els mossos, ja actuen al País Veí

Els agents dels Mossos d'Esquadra ja son internacionals de moment ja actuen a la Comunitat de la Capital del Regne de Felip V, i per mes senyes a Getafe [noticia].
Aquest dimarts van evitar un atracament a una furgoneta de Prossegur, anava de paisà, però el que no tinc clar si això es culpa del desplegament que s'han passat de fronteres, o ara resulta que hem adherit Getafe a la nostra nació.
Desprès de el que ha passat a roma que han anat escoltant al millor Barça de la història, ara fins i tot s'atreveixen a intervenir a les Terres dels Hereus de Felip V, osti tu a veure que passarà ara , ara potser ens acusaran de invassors i de voler conquerir la pell de Brau.


dimecres, 27 de maig de 2009

l'Atur,, un mal negoci per el país

Avui parlant amb un companys que acabaven contracte a l'Empresa on treballo, m'han obert els ulls, m'han comentat que prefereixen cobrar l'atur sis mesos, i després tornar a treballar que no pas ficar-se a treballar ara, que amb el que cobren de l'atur es poden tirar unes vacances de nassos i no han de aixecar-se a les 8 del matí a pencar si que cobren menys que el que cobrarien treballant però amb el mínim que cobren ja poden subsistir i amb això poden anar tirant.
Jo trobo bé que existeixi l'atur, però ja que aquesta gent que cobra per què s'ha quedat sense feina potser els ajuntaments d'on estant empadronats els hi podrien buscar alguna cosa per anar fent, cobrar si però a canvi de res, no gràcies. Hi ha molts boscos per netejar, moltes obres socials per fer,i molts carrers per netejar, que podria fer aquesta gent, i a part de que se sentirien útils, farien un bé a la comunitat.
Atur si però a canvi de treball, no cal que siguin quaranta hores Peró destinar quatre hores cada dia a treballar d'aquesta manera faria que un se sentís útil i a més guanyaria l'entorn. Perquè sinó els que treballen veuen que estant mantenint a una serie de persones que no aportant res a la societat i a més encara s'en riuen dient que treballen a la multinacional de l'estat.

Regne d'Espanya


Somniar es Gratuït i aquest es el regne d'espanya que a mi m'agradaria, amb una Catalunya lliure de cadenes i de colonitzacions, Com diu l'amiga sinforosa, però llavors que? canviar la solidaritat que tenim tant nosaltres com altres regions del regne dels hereus de Felip V amb la dels Països comunitaris de l'Est, Sí tens tota la raó, Peró mira les coses des de el nostre punt de vista, si s'han de malgastar uns calerons prefereixo que es malgastin a la terra de l'Ebre que no pas al sud del regne de Felip V, la veritat que la solidaritat amb el Països comunitaris existirà igualment, però vist el que es fa amb els calers que es recapten a la nostra nació, i si puc triar, millor malgastar aquests calers en coses nostres no pas en altres.
Digueu-me egoista, català , el que vulgueu , però si perquè els estudiants de certes zones puguin tindre ordinadors els de la meva colònia han de anar de barracons, prefereixo que els estudiants de la meva colònia disposin d'aquests ordinadors.

dimarts, 26 de maig de 2009

Que volen aquesta gent, que volen de nosaltres


això cada cop més, sembla un despropòsit, això ja es un atac constant, de fora van vindre i de casa ens van treure, i això es el que passa amb els pixapins de la capital, que els hi molesta tot, els molestar la pudor dels femers, els molesta el toc de les campanes, els molesta que les vaques vagin per els carrer i facin les seves necessitats, però que volen aquesta gent
això si quan el camp esta verd i pelat perquè les ovelles i les vaques han pastat tot el dia llavors tot es molt maco, però clar una cosa va amb l'altre
Aquests senyors que no saben que la llet procedeix de una vaca i no pas de una caixa de tetrabrick, que no s'han posat mai a pensar que els porcs son això porcs però que d'ells s'aprofita fins i tot les entranyes, aquesta gent dons troba fastigós que les granges fotin pudor, que els femer mes del mateix, i fins i tot que les campanes del poble senyal de informació son molestos perquè no els deixen dormir, aquests son els mateixos que quan guanya el barça foten aquelles festetes i que alli no dorn ni l'apuntador.

També els hi molesta el soroll de les esquelles, fins i tot aquests invasors de la natura, no han aprés encara que les herbes i les flors son per admirar-les no pas per arrancar-les. No tenen clar que la muntanya es com un jardí però amb l'engròs amb les seves virtuts i els seus defectes.
Pobre gent ells que venien al camp a invadir-nos i resulta que nosaltres els hi priven de la tranquil·litat que venien buscant, aquesta gent no recorda que primer hi havia les vaques que no pas les seves cases adossades, i que potser es tant molest la seva presència als animals de la zona com a la inversa.


dilluns, 25 de maig de 2009

Si Catalunya es independent econòmicament el demés vindrà rodat


Jo crec que si Catalunya aconsegueix una independència econòmica tot el resta vindrà rodat, per tant si no aconseguim trencar les cadenes que ens tenen lligats al Regne des hereus de Felip V hem de sol.licitat un concert econòmics com el del País Basc.
El que veig que tothom s'ha fet independentista ara però cadascú va per el seu camí, això es aquella dita castellana que diu "divide y venceras" per tant potser per el bé de la nostra nació que deixem els egos a casa i anem tots plegats a buscar la independència de la nostra nació però tots junts, perquè sinó entre tots ens farem mal, i seguiran manant els de sempre, i aquests ja han demostrat fins quin punt de barroer poden arribar.

polonia i el himne del país veï

Si no pots amb l'enemic , fes conya de tot plegat.
l'aplec del cargol a Lleida i la classe política

Que els polítics de la colònia vagin tots a l'aplec del cargol es normal, s'han de treure vots d'on sigui, ara resulta que en Montilla te enveja d'en Patxi López i vol fer el mateix que varen fer al País Basc. Ensorrar la nació dons endavant, i així mentre que els sense iniciativa i els esquerdats fan volar coloms els altres pacten per sota ma, la veritat es que a l'aplec del Cargol tota la classe política es troba molt bé, ja que un cargol es un animalot, llefiscós, que viu arrossegat i que sempre va amb la casa amunt per plegar veles en qualsevol moment.[noticia].
Per sort per els catalans els pperos aquí de moment tenen tant de poder com els esquerdats, es a dir res de res, mentre això continuí així cap problema, el problema el tindrem el dia que tots dos partits sumin majoria absoluta, llavors haurà arribat l'hora d'emigrar, perquè això serà una caça de bruixes amb tant nacionalista espanyol deixat anar de la ma de deu.

diumenge, 24 de maig de 2009

El debat Serrat-LLach vist per el polònia

La Gallineta, un exemple per els politics Catalans

A vegades el poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la i perquè això no passi jo els hi proposo als polítics de la colònia en la qual ens trobem per el mal cap de uns quants que ens representen i abans que no es convertim en una barriada del regne de Felip V que prenguin nota de la cançó d'en Lluís i que facin com la gallina i que diguin que no i visca la Revolució


L'avi Siset, la veu de l?experiència

ja ho deia l'avi Siset, per tombar l'estaca hem d'estirar tots plegats,


o una versio mes moderna de l'Estaca