dijous, 28 de maig de 2009

Violència o Festa per les victòries esportives

Bé celebrar un triomf està molt bé, però d'aquí a passar a la violència no crec que sigui el pas correcte, l.a veritat es que els violents son quatre gats, que s'amaguen entre la gent per destrossar-ho tot, aquests personatges que utilitzen les celebracions esportives per treure la violència que porten dintre i que fan que la imatge de l'esport es vegi embrutida per les seves actuacions s'han d'acabar. [noticia]
Els Botiguers, Comerciants, ect de les Rambles al final prefereixen que perdi el barça i així poder salvar el seu negoci que no tot el contrari que guanyi i que vegin que quatre sapastres trencant, cremen i fan de tot amb els seus comerços.
La Culpa es de tots, dels clubs que subvencionen als violents, de la justícia que no actua amb tota la llei davant aquestes situacions i de la societat que ha creat aquests amargats sense trobar per ells un destí millor.
Això no te fàcil solució, però si ens quedem amb els braços creuats segur que no la tindrà mai, per tant s'han de buscar fórmules perquè aquesta violència encoberta amb l'esport s' acabi de una vegada.
l'altre dia l'alcalde de Can Fanga deia que cada victòria del Barcelona en la qual hi hagués una manifestació de festa li representava a la Ciutat mes de 30.000 euricos de no res, aquest es el cost material, i el cost de la imatge que dona un poble trencant vidres, portes, cremant quioscs tot això va sumant i al final fan que els turistes prefereixen anar un altre lloc que a una ciutat violenta.

2 comentaris:

molins ha dit...

Tiene usted toda la razon del mundo. La solucion es facil, cada personaje que cojan, o paga los destrozos o no sale de prision, quizas el problema seria, que encima de destrozar, aun lo tendriamos de alimentar, pero de cualquier manera como usted dice, son cuatro desgraciados, que ni les importa lo que se celebre, ni que santo es hoy, su unica meta, es destrozar.-

ALP2500 ha dit...

gracies molins per participar, i la veritat es que aquesta gent fa mal d'entrada a la imatge de Barcelona perquè si tu veus aquesta actuació pensens, ostres anar a Barcelona no gràcies que allí només hi ha violència, potser la solució no seria tancar-los sinó donar-lis una escombra i un recollidor i a netejar els carrers de la Ciutat. El segon cop s'ho pensarien abans de trencar res.