dimecres, 27 de maig de 2009

Regne d'Espanya


Somniar es Gratuït i aquest es el regne d'espanya que a mi m'agradaria, amb una Catalunya lliure de cadenes i de colonitzacions, Com diu l'amiga sinforosa, però llavors que? canviar la solidaritat que tenim tant nosaltres com altres regions del regne dels hereus de Felip V amb la dels Països comunitaris de l'Est, Sí tens tota la raó, Peró mira les coses des de el nostre punt de vista, si s'han de malgastar uns calerons prefereixo que es malgastin a la terra de l'Ebre que no pas al sud del regne de Felip V, la veritat que la solidaritat amb el Països comunitaris existirà igualment, però vist el que es fa amb els calers que es recapten a la nostra nació, i si puc triar, millor malgastar aquests calers en coses nostres no pas en altres.
Digueu-me egoista, català , el que vulgueu , però si perquè els estudiants de certes zones puguin tindre ordinadors els de la meva colònia han de anar de barracons, prefereixo que els estudiants de la meva colònia disposin d'aquests ordinadors.

2 comentaris:

Amelia ha dit...

Obviament, la solidaritat és per a qui la necessita. Per això cal vigilar als que fan el repartiment i denunciar quan ho fan per motius polítics i no per necessitats reals: no val repartir els recursos com premis i càstigs, ni per a comprar votos, no.
I les "deudas históricas"...lo justo y necesario, no més.

Els ordinadors dels estudiants, no sé, serà en altres llocs. En Madrid, Espe fa boicot a l'ensenyança pública i la reducció pressupostària ha estat dràstica. En instituts públics no hi ha ni per a fotocòpies, i no exagero una mica, perquè ho he viscut amb la meva filla.

Clar que Espe come aparte, perquè Espe és Espe i té la cara de ciment.

Bona tarda tingui vosté, :-D

ALP2500 ha dit...

molt bona tarda Sinforosa, no parlava de madrid precisament, perquè ja veritat sigui dita que ningú es pot haver portat tant malament per tenir uns politics com els que us ha tocat en sort (bé mes aviat en desgràcia). Nomes deia que la comunitat de Madrid juntament amb la de Catalunya son les que mes aporten als resta i aquests no fan bon ús de les aportacions, d'això em queixo si hem de malgastar calerons millor que els malgastem a la nostra comunitat, com diuen per la meva comarca però amb un altre sentit val mes burro conegut que savi per coneixer, i d'això va la cosa si hem de llançar les inversions jo prefereixo que siguin llençades a la meva colònia que no pas al resta,