divendres, 10 de desembre del 2010

Carod-Rovira, hauria de fer cas aquell proverbi que diu millor calladet i passar per mal informat que obrir la boca i disipar qualsevol dubte.

  La veritat es que no tinc clar si això es un acudit o molta mala llet però que ara surti aquest personatge demanant dimissions fot com a mínim gràcia . Dons bé aquest personatges ha sortit al escenari dient que els esquerdats han fet una campanya pèssima i acaba afirmant que hauria d'haver dimitit tot l'equip directiu la mateixa nit electoral.
Be tot això està molt be, però que aquesta paella emmascarada vulgui embrutir els altres quan ell, va fer cagades molt mes grosses, reunió en terreny gavatxo amb els terroristes d'ETA, aquella broma de la corona d'espines , el fet de les ambaixades col·locant la família, masses motius per haver dimitit ell i no demanar la dimissió dels demés.
Desprès ha assegurat que els esquerdats han deixat de ser un partit de primera divisió i que han fet un viatge en el temps .Desprès ha parlat de la seva continuïtat en la militància del partit si deixa de jocs infantils i conspiracions continues. La veritat es que poc mes pot aportat aquest zombi de la política catalana . només tirar merda sobre els demés,  La veritat que aquest personatges ha fet molt mal al partit dels esquerdats tant com els Puigcercós i companyia però com a mínim aquests han anat de cara mentre que el altre va per el darrera i a les fosques.
dimecres, 8 de desembre del 2010

On vaig dir naps, ara dic cols.

La veritat que tot plegat es veia venir, aquí els polítics municipals de segons quins partits venen teledirigits per els altres, però clar el canvi de vot dels esquerdats del meu municipi fot fòrum, molta fòrum. Han hagut de fer un petit canvi per vendre que han guanyat quelcom i tot arreglat, total hem deixat sense qualificar el terrenys dels antic abocador com a lloc per equipaments i no fem el camp de futbol a canvi s'aprova tot, i no em serveix que mes tard el jutge posarà a tothom al seu lloc.`[noticia]
El que hauria de fer el municipi on m'ha tocat viure es aprendre dels errors aquests quatre dies quan totes les cases de segona residència han estat ocupades, això ha estat un caos, sense aigua, sense comunicacions, la veritat que son tercermundistes i menys aprovar poums per poder fer mes cases i mes mirar com podem arreglar tots els subministra ments de les cases actuals.
La veritat que la moguda dels esquerdats ens la podíem haver estalviat total per acabar aprovant un POUM nefast per segons quines parts del municipi no calia enganyar a la gent amb tanta mentida i tanta obre de teatre.
I en aquest mon de iupi , anem ben arreglats, uns teledirigits per les ordres de partit i els altres interessats amb les seves coses, potser la única solució seria l'anarquia, perquè per estar tant mal governants com ara el més fàcil esque no hi hagi govern.