dissabte, 31 de març de 2012

Cançó oficial del Lipdub per la llengua


Per aquestes coses son únics, ara només en manca ser únics per aconseguir la nostre independència, ja n'hi ha prou de tants lligams.

dijous, 29 de març de 2012

Aquesta es la democràcia noefeixistavolen expendientar als professors del Ies Marratxi per aquest video, aquesta es la democràcia del Rajoy i els seus afiliats un neofeixistes que es pensen que son els amos del mon, Bauzà i companyia no entenen que la llengua es sagrada.i que les imposicions no porten enlloc sinó que fan el meu poble mes valent i mes cridaner, per tant imposeu que quan mes ho feu mes revolucionaria serà la resposta.

La Vaga un dret o una obligació ?

Avui era el dia de la Vaga General , jo entenc que la gent es vulgui queixar, però clar hi ha un dret a la vaga com hi ha un dret al treball i si algú no vol fer vaga i vol anar a treballar ho trobo poc democràtic que no hi pugui anar perquè quatre piquets amb males maneres li barrin el pas. I això es el que ha passat avui.
Els senyors aquests que s'han manifestat quan han utilitzat la violència i la força per privar a la gent a exercir el seu dret al treball han perdut part dels seus arguments, perquè la gent ha de ser lliure per poder triar si vol anar a treballar o vol fer vaga, perquè clar estem com sempre hi ha un personatges que cobren per fer de piquets i que utilitzen hores sindicals per aquestes coses, i els altres deixen de cotitzar per poder expressar el seu dret a la vaga, i  hi ha gent que vol treballar perquè no arriba a final de mes, i qui son els piquets per privar a aquesta gent a guanyar-se les garrofes. 
Despres el de sempre violència trencament de aparadors, trencament de mobiliari públic ect, dons be senyors dels sindicats el cost de tot això s'hauria de treure de les subvencions que reben ells, d'aquesta manera com a mínim abans de fer una nova vaga mirarien una mica la gent que hi participa i que si per culpa de la  vaga el mobiliari públic es veu malmès com a mínim ells deixarien de cobrar una part de les grans subvencions que reben dels governs.