dissabte, 23 de maig de 2020

dia 71 del Confinament , la por , l'aliada mes valuosa

l'efecte de la por es la millor aliada per tenir controlat a tothom, no hi ha com fer agafar por a la gent per tenir-la controlada i fer amb ella el que vulguis. i així ha funcionat durant tota la història. Per això pot veure els controls actuals amb armes a tot drap , cal tal armament per controlar a la població en una emergència sanitària,
La comunitata de la Capital del regne dels hereus de Felip V ha volgut castigar al Col.legi de metges de Madrid desprès que el seu president Miguel Angel Sanchez Chillon hagi declarat aquest divendres a la Sexta que la capital de regne no estava preparada per fer el salt a la fase 1 del confinament, com això no ha agradat a la meva admirada Ayuso hem de castigar aquest col·legi . Els ha exclòs de la reunió per parlar sobre la descalada. [noticia].
Avui es el dia de la manifestació dels Voxeros amb els seus cotxes, el tribunal Constitucional de Catalunya els hi ha permès la manifestació. Veient com apliquen les normes establertes, aviat hi haurà una pujada en els número de contaminars de Coronovirus,esperem que només siguin els de la seva mena.. 

divendres, 22 de maig de 2020

dia 70 del confinament, la reforma laboral, una altra arma política.

Nadia Calviño s'ha enfadat i  molt quan ha sabut que els companys de partit han acordat amb Bildu derogar la reforma laboral, fins aquí tot molt legal però resulta que la Calviño esta negociant amb la Unió Europea aconseguir fons d'ajuda per reactivar l'economia. 
Amb quina cara li pot dir la Calviño als socis del Nord que tenen als seus treballadors esclavitzats en comparació al regne dels Hereus de Felip V que li han d'aportar fons per mantenir el muntatge que disposa el hereus del regne de Felip V. [noticia].
a la nostra comarca la cerdanya, la part nord de la mateixa (francesa) han retornat a les escoles, amb mesures superiors a les mesures normals [noticia]. mentre la part sud ja disposem dels bars oberts al nord obren les escoles , aquí hi ha la diferència.
la senyora arrimades desprès del segon pacte per allargar l'estat d'alarma ara treu pit dient que gràcies a ella no hi haurà taula de negociació amb les esquerdats, [noticia]. Aquest es el tarannà del pinotxo Sànchez, cada pacte que realitza s'oblida els que havia fet abans, la veritat que aquest personatge es per estudiar.
I per acabar us parlaré del personatge portuguès que han enxampat al meu municipi amb uns quants quilets de droga, com es pot veure ni amb una situació d'alarma aquests personatges deixen de treballar, per sort aquest cop l'han enxampat [noticia]
l'alcaldessa de Can Fanga cada cop se li veu mes el llautó, ara han estat els senyals que els ha espanyolitzat passant-se per el forro de la corbata la normativa vigent, mica a mica va minvant la moral ella, es així que podem esperar de una persona que es disfressava d'abella malla per reivindicar les seves idees [noticia]

dijous, 21 de maig de 2020

Dia 69 del confinament, pinotxo Sanchez, el gran filósof del segle XXI

Mira avui tinc poques coses a dir però vull ressaltar un comentari del meu amic pinotxo sanchez, Aquest pitonisso del segle XXI ha vaticinat que una Catalunya Independent hauria tingut el mateix número de morts que dins d'Espanya. [noticia]. Harem farem suposicions perquè en realitat ningú sap que hauria passat, però potser no hauria passat que el material comprat arribés tard, i defectuós, que s'hagués comprat material no qualificat, i molt mes casos de negligència mèdica , potser tot això no hagués passat o potser si , però això mai se sabrà per tant no cal fer filosofia barata d'aquestes coses.
Aquest anunci en el qual una estudiant s'ofereix per donar classes de repàs a nens de primària i Eso , o de cangur. la veritat que vist l'escrit desitjo que les classes no siguin de literatura, perquè si es el cas diria que anem arreglats. 

dimecres, 20 de maig de 2020

Dia 68 del cofinament, avui de visita a la capitals

Aquesta tarda he tingut que anar a la capital, aquest cop tocava pasar la ITV i de pas he anat al barber, ja tocava una mica d'esquilada, tot plegat m'ha semblat un pel aparatós, en el ITV com vaig fer el pagament per internet no he tingut que fer cap mena de cua, directament a la comprovació de llums, per un cop ha servit això del pagament digital, després el barber com he arribat massa d'hora m'he hagut d'esperar cinc minuts perquè el material estigui esterilitzat , un cop tot netejat m'ha rapat el cabell, tot molt ràpid.
 Be avui tinc ganes de parlar del Pallasso-periodista aquest del Pablo Motos, quan la rancúnia contra Catalunya li fa dir bajanades, perquè un qualsevol cosa s'ha de informar abans, primer ha de saber perquè es fan les coses i després parlar , jo trobo penós que s'apugi el impost de successions a Catalunya, però aquesta apujada be donada per els pressupostos del 2020 presentats abans del Coronavirus, per tant no es que Catalunya apugi el impost de successions perquè hi ha mes de 11000 morts i això provocarà que s'omplin les arques, [noticies]. Els "tempos" són molt importants per aquestes coses, es molt important saber com són les coses i quan s'han produït. Perquè aquestes coses a des-temps poden provocar males interpretacions i aquestes feixistes en saben molt d'aquestes coses.



dimarts, 19 de maig de 2020

Dia 67 del confinament, 15 dies més d'estat d'alarma

Al final l'estat d'alarma no s'allarga un més sinó 15 dies, es el pacte que han arribat la gent del Pintoxo Sanchez i els Ciudadanos. Mira tu, que jo em pensava que els esquerdats acabarien donant suport als socis-llestos del psoe i no, al final ha estat els nens de l'arrimades qui ha fet el gest, això donarà peu a que a canvi alguna cosa grataran, perquè en això de la política ningú fa cap pas sense treure redit. 
El Govern espanyol mes progressista del mon mundial, promou a través del ministeri de defensa la fabricació de 348 blindats de l'exercit 8*8 per un valor de 2100 milions d'euros, en plena pandèmia, resulta que es molt mes prioritari invertit en l'exercit que no pas en sanitat, tot plegat molt ensenyat. [noticia].

En Carles Puigdemont ha estat repassant les coses que van passar a partir l'1 d'octubre i ha arribat a la conclusió que va ser un error històrica la congelació del DUI, diu que ara no ho faria, [noticia]. La veritat es que el tren s'agafa quan passa, això de penedir-se del que es podia haver fet i no es va fer, no aporta enlloc, quan es pren una decisió no cal mirar enrere ja està presa, vam deixar passar el tren i no hi ha segones oportunitats. Només desitjo que es serveixi d'experiència per si algun dia disposem de una altra oportunitat. els temps dirà si em après de l'error.



dilluns, 18 de maig de 2020

Dia 66 del Confinament, Pseudoperiodistes atacant a cientifics amb coses que no tenen ni punyetera idea


La situació es curiosa, un pseudo-periodista com el Javier Negre ataca a una científica Nerea Irigoyen , perquè aquesta li ha parat els peus amb  els atacs constants que fa contra el govern del Pinotxo Sanchez, la veritat que aquest periodista darrerament ha perdut el nord, o potser no l'ha trobat mai i ara es troba molt  mes perdut que abans, però clar quan algú et diu que t'equivoques envers de reflexionar i mirar si es veritat l'actuació d'aquests pseudo-periodistes es canviar d'enemic i atacar a tot drap qui t'ha posat els punts sobre les is. [noticia].


Quan he llegit la noticia m'he pensat que era una falsa noticia, que la empresa amb mes recursos de tot el mon demani diners als seus fidels per pagar el sou dels capellans ho trobo una  presa de pel, no depenen del Vaticà , dons ho tenen fàcil, que treguin una mica d'or de les seves arques i contribueixin [noticia].
l'esglèsia vol que els ciutadans facin aportacions permanents, com si fos una subscripció a plataformes de música o televisió.


salut vol demanar que a partir del 25 de maig l'alt Pirineu passem a la fase 2, [noticia]. No tinc clar si es una ona idea, sobretot pensant amb la gent , però les botigues, bars podran obrir portes i podran servir begudes dintre del local i no com ara que només es pot utilitzar la terrassa. bé desitjo que a part de obrir el bar obrin també els serveis del mateixos, així no hauran de fer les seves necessitats urgents a les parets de les cases veïnes al bar. 


diumenge, 17 de maig de 2020

dia 65 del confinament, parats sense vots.

No ho tinc clar, però diria que tot això del Covid19 deu afectar a les neurones, en algun cas a la neurona, avui us parlaré de les Fundacions Ultra catòliques que en un debat virtual en el qual han participat el ex-ministre Mayor Oreja  i Maria San Gil han proposat la eliminació del dret a vot de la gent que es troba en l'atur. Tot molt democràtic, es a dir la gent que no gaudeix de una feina no pot votar, llavors per la mateixa regla de tres tampoc podrien votar els polítics perquè ells amb això de la feina es com si fossin aturats. [noticia].

Acabo el dia parlant del Valls, aquell que va ésser primer ministre francès, mira que van caure vaig el país veí, resulta que aquest paio que per problemes racistes ha estat condemnat , l'estat Francès per el Tribunal de Justícia Europeu de Drets Humans per desallotjar romanesos d'ètnia gitana .[noticia] . 
Dons bé aquest aprenent a demòcrata ha criticat a la Generalitat de Catalunya dient que ha gestionat la crisi amb el fanatisme i odi, [noticia]. de la situació davant el Covid19 si fem una comparació entre l'actuació del govern espanyol i el català, entre els militars utilitzats per donar les informacions a espanya i els tècnics i sanitaris a Catalunya estic per plantejar-me on hi ha el fanatisme i l'odi. O resulta que quan no hi ha prou sanitaris per realitzar la feina hem d'utilitzar els militars. Senyor Valls jo només em plantejo com deu estar el poble de França per fer aquest senyor primer ministre de la seva nació.



Vull acabar el dia parlant de la senyora Colau, i la seva gran mesura per acabar amb el covid19 aùjar el sou dels alts càrrecs i assessor. Tot un detall de coherència en tot plegat , en aquesta situació de crisi sanitària i econòmica només [noticia]. Diria que aquesta manera de fer política d'aprofitar una crisi sanitaria i economica perque`no es vegi tant tot plegat ho trobo una mica infantil, perquè la gent actualment disposa de moltes hores lliures, i moltes fonts de informació i tot s'acaba sabent.