dilluns, 18 de maig de 2020

Dia 66 del Confinament, Pseudoperiodistes atacant a cientifics amb coses que no tenen ni punyetera idea


La situació es curiosa, un pseudo-periodista com el Javier Negre ataca a una científica Nerea Irigoyen , perquè aquesta li ha parat els peus amb  els atacs constants que fa contra el govern del Pinotxo Sanchez, la veritat que aquest periodista darrerament ha perdut el nord, o potser no l'ha trobat mai i ara es troba molt  mes perdut que abans, però clar quan algú et diu que t'equivoques envers de reflexionar i mirar si es veritat l'actuació d'aquests pseudo-periodistes es canviar d'enemic i atacar a tot drap qui t'ha posat els punts sobre les is. [noticia].


Quan he llegit la noticia m'he pensat que era una falsa noticia, que la empresa amb mes recursos de tot el mon demani diners als seus fidels per pagar el sou dels capellans ho trobo una  presa de pel, no depenen del Vaticà , dons ho tenen fàcil, que treguin una mica d'or de les seves arques i contribueixin [noticia].
l'esglèsia vol que els ciutadans facin aportacions permanents, com si fos una subscripció a plataformes de música o televisió.


salut vol demanar que a partir del 25 de maig l'alt Pirineu passem a la fase 2, [noticia]. No tinc clar si es una ona idea, sobretot pensant amb la gent , però les botigues, bars podran obrir portes i podran servir begudes dintre del local i no com ara que només es pot utilitzar la terrassa. bé desitjo que a part de obrir el bar obrin també els serveis del mateixos, així no hauran de fer les seves necessitats urgents a les parets de les cases veïnes al bar. 


2 comentaris:

Joana ha dit...

A parir de dilluns vinent, si aquí baix passem a la fase 1, només m'atreviré a prendre alguna cosa la bar del costat de casa, així, podré a casa si tinc alguna necessitat!

ALP2500 ha dit...

Pensa que a part d'anar al bar, també podràs anar de compres, algun llibre que algun escriptor hagi escrit aquest mes i mig de confinament també estarà be de poder gaudir d'ell.