divendres, 22 de maig de 2020

dia 70 del confinament, la reforma laboral, una altra arma política.

Nadia Calviño s'ha enfadat i  molt quan ha sabut que els companys de partit han acordat amb Bildu derogar la reforma laboral, fins aquí tot molt legal però resulta que la Calviño esta negociant amb la Unió Europea aconseguir fons d'ajuda per reactivar l'economia. 
Amb quina cara li pot dir la Calviño als socis del Nord que tenen als seus treballadors esclavitzats en comparació al regne dels Hereus de Felip V que li han d'aportar fons per mantenir el muntatge que disposa el hereus del regne de Felip V. [noticia].
a la nostra comarca la cerdanya, la part nord de la mateixa (francesa) han retornat a les escoles, amb mesures superiors a les mesures normals [noticia]. mentre la part sud ja disposem dels bars oberts al nord obren les escoles , aquí hi ha la diferència.
la senyora arrimades desprès del segon pacte per allargar l'estat d'alarma ara treu pit dient que gràcies a ella no hi haurà taula de negociació amb les esquerdats, [noticia]. Aquest es el tarannà del pinotxo Sànchez, cada pacte que realitza s'oblida els que havia fet abans, la veritat que aquest personatge es per estudiar.
I per acabar us parlaré del personatge portuguès que han enxampat al meu municipi amb uns quants quilets de droga, com es pot veure ni amb una situació d'alarma aquests personatges deixen de treballar, per sort aquest cop l'han enxampat [noticia]
l'alcaldessa de Can Fanga cada cop se li veu mes el llautó, ara han estat els senyals que els ha espanyolitzat passant-se per el forro de la corbata la normativa vigent, mica a mica va minvant la moral ella, es així que podem esperar de una persona que es disfressava d'abella malla per reivindicar les seves idees [noticia]