dissabte, 23 de maig de 2020

dia 71 del Confinament , la por , l'aliada mes valuosa

l'efecte de la por es la millor aliada per tenir controlat a tothom, no hi ha com fer agafar por a la gent per tenir-la controlada i fer amb ella el que vulguis. i així ha funcionat durant tota la història. Per això pot veure els controls actuals amb armes a tot drap , cal tal armament per controlar a la població en una emergència sanitària,
La comunitata de la Capital del regne dels hereus de Felip V ha volgut castigar al Col.legi de metges de Madrid desprès que el seu president Miguel Angel Sanchez Chillon hagi declarat aquest divendres a la Sexta que la capital de regne no estava preparada per fer el salt a la fase 1 del confinament, com això no ha agradat a la meva admirada Ayuso hem de castigar aquest col·legi . Els ha exclòs de la reunió per parlar sobre la descalada. [noticia].
Avui es el dia de la manifestació dels Voxeros amb els seus cotxes, el tribunal Constitucional de Catalunya els hi ha permès la manifestació. Veient com apliquen les normes establertes, aviat hi haurà una pujada en els número de contaminars de Coronovirus,esperem que només siguin els de la seva mena.. 

2 comentaris:

Joana ha dit...

D'això s'aprofiten de la por que creen a la gent

ALP2500 ha dit...

la llàstima es que el poble ho accepten, que no plantem cara a res, tot ja ens va be. Aquesta es la seva avantatge