dissabte, 24 d’abril de 2010

FUHRER SAMARANCH

Cada persona es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules, i molt mes esclau dels seus actes. i això es el que li ha passat a la memòria d'en Samaranch, segur que aquest senyor ha fet coses bones per la nostra nació però també en ha fet moltes de molt dolentes i això ara a la seva mort no s'ha d'amagar i proclamar aquest personatge com un arcàngel. Aquest personatge que era Franquista fins la mèdula, que portava el COI amb ma dura i idees franquismes fins la mort, amb comissions i cobraments a sota ma, ara per obra i art de quatre polítics no el podem convertir en un màrtir.[noticia].
Però encara trobo molt mes penosa l'actuació del trispartit i de fer el funeral al Palau de la Generalitat això de fer un funeral com un heroi a un personatge com el Samaranch diu molt dels politics d'aquesta nació, això si que es vendre's per un plat de llenties. con tal de mantenir la menjadora son capaços d'això i de molt mes, fins i tot veure als Esquerdats llepar el cul per guanyar vots es vergonyós

divendres, 23 d’abril de 2010

remuntarem, perquè anar a Madrid es massa pastís per deixar-ho perdre ara

remuntarem, això segur [video de la remontada]
ens hi juguem massa per deixar escapar el tren ara, aquest es el moment de fer càtedra i de dir que som les millors i el millor equip necessita la millor afició per això dimecres hem d'animar l'equip com si fos la independència de la nostra nació. Ja que no podrem salvar la nostra nació com a mínim que l'equip que representa la major part dels Catalans (que no tota es clar) l'hem d'animar fins la mort.
bon sant Jordi a Tothom


potser en questa encreuada en que ens trobem el poble Català ens manca un altre cavaller com en sant Jordi, en manca algú que diu prou a tanta injustícia i presa de pel , i dir el que de veritat volem ésser en un futur, continuar sent una colònia malvista i sempre repudiada o ésser una nació amb els mateixos drets i obligacions que les demés. El poble te la paraula

Un deixo un pps de l'amic Ramon que m'encanta a veure que n'opineu vosaltres

dijous, 22 d’abril de 2010

La política es per els vius, no pas per els inteligents

La veritat que cada cop ho tinc mes clar, quan mes viu, garrepa, enganyifa , manipulador ect.. millor futur tens a la política, i si el que vols es posar la teva intel·ligencia al servei de la nació poc recorregut polític tindràs.
Avui llegia a l'avui la darrera politica del senyo Evo Morales, la veritat que la boca la van fer per parlar però hi ha gent que per obrir-la i dir coses molt menys important que el silenci estaria molt millor calladet, aquest senyor avui ha dit que menjar pollastre industrial produeix calvície i homosexualitat. La Veritat que desprès de dir una tonteria com aquesta el paio ha quedat descansat.[noticia].
bé la veritat que per sentir animalades no ens cal anar tant lluny només que escoltem el trispartit o els convenients obrir la boca i ja les tenim. la veritat que com diu el senyor Pi de la Serra si els beneits volessin segur que no veuríem el sol amb dècades. I parlant d'il·luminats no voldria acabar el text sense fer un record per el pinotxo zapatero i el seu afan de dir ara que no cal canviar el Tribunal Constitucional, no home només faltaria que el canviessin i digués que l'Estatut es correcte, aquests jocs malabars algun dia tenen que acabar i ja es veu la voluntat d'alguns perquè el famós estatutet convenient tiri endavant.
Varem passar del Estatut Maragall al estatutet convenient i ara passarem al no res perquè mai tindrem el estatut que ens mereixem i aquest no es cap mes que la Constitució Catalana i tot la resta es paper mullat.

dimecres, 21 d’abril de 2010

Polseres Ion Balance , o tot no val per vendre


la publicitat enganyosa es un delicte, dons be l'organització de defensa dels consumidors han denunciat a les autoritats sanitàries a la venda de polseres ion Balance dient que son la publicitat aquestes polseres tenen propietats curatives,s'anuncien capaces de reduir el dolor, mantenir la joventut i combatre les cel·lules canceroses . I clar tot això està molt bé però si no es possible provar aquests beneficis no deixa d'ésser una enganyifa i com a tal s'ha de penalitzar.[polsera ion balance en ebay]

Pulseres Ion Balance

Masella encara estem oberts

La veritat que neu en hi ha, moltes, encara es poden baixar des del cim de la tossa 2537 metres fins el pla de masella 1600 m, fins i tot es poden fer fora-pistes tant com els Rasos d'Alp, les Pedrusques fins els prats de Cadi o fins i tot la Canal llisa de la Molina, la neu si agafes l'hora de la transformació esta perfecte, ahir fins i tot la Canal de Set Fons esta de nassos , això es el problema de la primavera i la neu si baixes a l'hora gaudeixes al màxim si tardes una hora mes et trobes aquella neu podrida que s'enfonsa i que cansa molt esquiar llavors.
La direcció de Masella vol tancar el dia 2 de maig, però ostres aquí van caient les hores i de visitants molts pocs.
us deixo amb un vídeo de l'amic Lluís fent fora Pistes,això encara que no ho sembli es Masella un fora pistes poc conegut però que val la pena fer un cop a la vida, l'experiència es una satisfacció. Aquest es un altre cap boig que només li agraden aquestes coses .

dilluns, 19 d’abril de 2010

la Crosta, de Gerard Quintana

+

El poble que oblida la seva història està comdenat a repetir-la

Avui seguint el curs de la cançó d'en Gerard vull parlar de la memòria història i perquè no l'hem d'oblidar mai, i que tot allò que es va pactar sota engall per el 1977 no te cap validesa, el Franquisme es va aprofitar d'aquest impàs per amagar els seus delictes, i ara quan un jutge ha intentat treure la crosta, es quan tots els llops se li han tirat al coll per mossegar. La veritat que en Garzon es un jutge egocèntric però en aquest cop tenia raó, això s'ha d'aclarir per una vegada i el temps no cura les ferides sinó que moltes vegades les fa mes profundes.

La història sempre la escriuen els guanyadors per això el poble català no en tenim cap perquè som un perdedors nats, perquè no sabem administrar les nostres coses i perquè som com el pagès aquell que anem de minyons quan podiem anar de senyors. I el problema es que la resta de pobles ho sabem treuen profit de tot plegat. Perquè situacions com les del Tribunal Constitucional i l'estatut es de jutjat de guàrdia, la veritat que a la paraula ESTATUT a mi nomès me li sobren dues paraules UT, ja que la finalitat del poble català hauria d'ésser un ESTAT propi.