dijous, 22 d’abril de 2010

La política es per els vius, no pas per els inteligents

La veritat que cada cop ho tinc mes clar, quan mes viu, garrepa, enganyifa , manipulador ect.. millor futur tens a la política, i si el que vols es posar la teva intel·ligencia al servei de la nació poc recorregut polític tindràs.
Avui llegia a l'avui la darrera politica del senyo Evo Morales, la veritat que la boca la van fer per parlar però hi ha gent que per obrir-la i dir coses molt menys important que el silenci estaria molt millor calladet, aquest senyor avui ha dit que menjar pollastre industrial produeix calvície i homosexualitat. La Veritat que desprès de dir una tonteria com aquesta el paio ha quedat descansat.[noticia].
bé la veritat que per sentir animalades no ens cal anar tant lluny només que escoltem el trispartit o els convenients obrir la boca i ja les tenim. la veritat que com diu el senyor Pi de la Serra si els beneits volessin segur que no veuríem el sol amb dècades. I parlant d'il·luminats no voldria acabar el text sense fer un record per el pinotxo zapatero i el seu afan de dir ara que no cal canviar el Tribunal Constitucional, no home només faltaria que el canviessin i digués que l'Estatut es correcte, aquests jocs malabars algun dia tenen que acabar i ja es veu la voluntat d'alguns perquè el famós estatutet convenient tiri endavant.
Varem passar del Estatut Maragall al estatutet convenient i ara passarem al no res perquè mai tindrem el estatut que ens mereixem i aquest no es cap mes que la Constitució Catalana i tot la resta es paper mullat.