dissabte, 17 de juliol del 2010

Un Poble Oprimit,la cançó que ens ha de dirigir la independencia

En primer lloc voldria donar les gràcies al Matasanos d'en Marc per haber-me fet arribar aquesta troballa, ha estat una sorpresa avui rebre aquesta cançó, la veritat es que dóna molta moral que encara hi hagi juvent amb aquestes ganes de lluitar per la llibertat del seu poble, mentres els politics només van a salvar les seves menjadores hi ha altres que es dediquen a cantar per la llibertat, aquí us deixo la gran troballa.


dijous, 15 de juliol del 2010

Espanya ja no necesita forces d'ocupació, per això ja disposa dels partits polítics catalans

Ahir 14/juliol vaig anar a escoltar al mestre Alfons López Tena, va parlar de la seva actuació davant la baixada de pantalons del seu partit, va parlar de la independència, i va dir el que deia el mestre Cardona fa quasi bé 100 anys que la llibertat de Catalunya ha d'ésser la llibertat del poble i que son ells el que han de lluitar per aconseguir-la i que cap polític no mourà la seva poltrona per fer un pas endavant.
La conferència i desprès el temps de preguntes van durar mes de dues hores, va tenir la paciència d'aguantar les preguntes reiteratives de un edil polític que volia defendre la seva cadira i la seva integritat , el qual va confondre les bases polítics amb els alts càrrecs, perquè l'únic que deia l'Alfons era que per anar davant has de netejar moltes sabates als directius polítics, i que anar davant vol dir poder tocar mamella. la Veritat que semblava un metge forense esqueixant al cadàver , va fer una bona foto de la situació actual de la nostra nació, i de que com sempre aquests personatges que per la seva manca de recursos només es poden dedicar a la política.
La veritat que desprès d'escoltar la realitat, te'n vas amb una mica de mal sabor de boca, perquè tu volies escoltar que tot serà un Camí de roses i l'Alfons t'obre els ulls i et diu que el camí a la meca no es tant fàcil com diuen alguns. Molts gràcies Alfons per la teva participació, i si algun dia fas un pas endavant ja tens el meu humil vot

dimecres, 14 de juliol del 2010

Millor Calladet i semblar idiota que obrir la boca i disipar qualsevol dubte

Aquesta dita , que diu que el silenci a vegades es molt millor que obrir la boca i dir bajanades, sempre m'ha agradat, i moltes vegades l'utilitzo perquè es molt encertada.
El darrer cas de tot plegat el trobem amb aquest senyor que un mal pacte del partit filial de la matriu del regne de Felip V va arribar al president del Parlament . Aquest personatge que amb els actes ha aconseguit ésser el pitjor president del parlament que hem tingut ens el 30 anys de semi-democràcia dictatorial.
Dons bé aquest senyor que diu pertanya a un partit independentista, titlla de poc rigorosa la proposta de l'Alfons López Tena i Uriel Bertran. Aquí l'únic projecte poc rigorós es el senyor Puigcercós i tota la panda d'impresentables que li netegen les sabates, per tant potser abans de veure la palla al ull dels veïns ens mirem la biga que tenim davant els morros.[noticia]

dimarts, 13 de juliol del 2010

Obrint Pas, - mentides

Mentides l'arma mes utilitzada per aquests hereus del Franquisme que encara no han paït que nosaltres no volem saber res de la seva nació, que nosaltres volem ésser lliures, i no volem ser mes colònia del dictatorial hereus de la Corona dels hereus de Felip V.

Gràcies Lopez Tena, m'has demostrat la integritat

La veritat que aquest senyor ha aconseguit que segueixi creient amb la política, la seva actuació davant l'actuació del seu partit m'ha ensenyat que quan no estàs d'acord amb una conducta el mes fàcil per ell i mes dificil per molts d'altres es agafar la porta i fotre el camp. Grancies alfons amb aquest petit acte has aconseguit que tot es possible en política.
Alfons López Tena ha dimitit del seu càrrec de Conseller naciona dels Convenients i això ho ha fet després que la mesa del Parlament hagi reconsiderat l'admissió a tramit de l'IP per convocar un referèndum oficial sobre la indepedència de Catalunya.
Desprès de veure tant xupatinters agafats a la cadira per interés, a menys de mig any de les eleccions al parlament i savent que el partit que abans militava segur que guanyarà per majoria, va ell i dimiteix quan veu que els politics catlaans estant jugant amb la gent. Gràcies Alfons amb aquest petit acte t'acaves de guanyar la meva admiració. [noticia]

diumenge, 11 de juliol del 2010

El Castell Càtar de Lordat, i les seves actuacions

Avui buscant castells Càtars he baixat fins el poble de Luzenac, des d'aquí he pujat fins el poble de Lordat per anar a veure el seu castell, aquest es troba en un turó que domina tota la vall d'Ariege.
Bé en mig del poble trobem un parquing i des d'aquí comença la excursió paso per caixa 6.50 euros per veure un castell, be es el preu mes o meny establert i comença la pujada al cap de cinc minuts arrib al mig del castell i em trobo amb una parella amb disfressa medieval, i em comenten que en vuit minuts comença l'espectacle.
Bé dons ens esperem a veure que es això del espectacle, mentre m'espero vaig visitant el castell i arribo a un lloc on es pot veure una col·lecció d'aus com àguiles, falcons una col·lecció espectacular d'animals i al final veig el que es l'espectacle . Una demonstració del vol d'àguiles amb una actuació increïble del presentador que es fica en el seu paper i es fica a tota la gent a la butxaca, amb àguiles volant per damunt del cap de la gent, amb àguiles jugant amb la gent la veritat res a envejar al Cim de les Àguiles de Sant Feliu de Codines, si en donen a triar em quedo amb les Àguiles de Lordat. Ha estat poc mes d'una hora de temps, però ostres ha estat magnific.