dijous, 15 de juliol de 2010

Espanya ja no necesita forces d'ocupació, per això ja disposa dels partits polítics catalans

Ahir 14/juliol vaig anar a escoltar al mestre Alfons López Tena, va parlar de la seva actuació davant la baixada de pantalons del seu partit, va parlar de la independència, i va dir el que deia el mestre Cardona fa quasi bé 100 anys que la llibertat de Catalunya ha d'ésser la llibertat del poble i que son ells el que han de lluitar per aconseguir-la i que cap polític no mourà la seva poltrona per fer un pas endavant.
La conferència i desprès el temps de preguntes van durar mes de dues hores, va tenir la paciència d'aguantar les preguntes reiteratives de un edil polític que volia defendre la seva cadira i la seva integritat , el qual va confondre les bases polítics amb els alts càrrecs, perquè l'únic que deia l'Alfons era que per anar davant has de netejar moltes sabates als directius polítics, i que anar davant vol dir poder tocar mamella. la Veritat que semblava un metge forense esqueixant al cadàver , va fer una bona foto de la situació actual de la nostra nació, i de que com sempre aquests personatges que per la seva manca de recursos només es poden dedicar a la política.
La veritat que desprès d'escoltar la realitat, te'n vas amb una mica de mal sabor de boca, perquè tu volies escoltar que tot serà un Camí de roses i l'Alfons t'obre els ulls i et diu que el camí a la meca no es tant fàcil com diuen alguns. Molts gràcies Alfons per la teva participació, i si algun dia fas un pas endavant ja tens el meu humil vot