dissabte, 24 de gener de 2009

Carod-Rovira , el zombi de la política Catalana

Aquesta Vida hi ha una màxima que sempre s'ha de tenir present, i es que com mes vols amagar una cosa mes rellevància agafa, un secret quan ho saben més de dues persones deixa de ser un secret i passa a ser una notícia , i això li ha passat el senyor carod Rovira amb el cost de l'obertura de l'ambaixada a New York[noticia]
Amb el titular de no voler regalar a determinada premsa espanyola un titular, els hi està regalant dos, un que ha obert una ambaixada i el altre que aquesta deu costar molt perquè fins i tot s'han d'amagar els números, com si fos tant difícil fer una estimació del cost de un lloguer a un edifici de Rockefeler Center. al mig de Manhattan, a part de que la imaginació dels periodistes per portar a dir moltes coses, coneixent al personatge en sí segur que els sofàs estan forrats per pell de dinosauri.
També ha sortit dient que en moments de crisis seria un error que Catalunya es tanqués, el que es un error en temps de crisis senyor Carod es col·locar tota la família en ambaixades i tenir els dallonses de dir que es un bé per el poble Català, un Bé per el poble Català seria que vostè agafés la maleta juntament amb el senyor Huguet i emigressis a una ambaixada d'aquestes i deixés pas a les noves generacions d'Erc, perquè de zombis en tenim masses a la nostra nació.
Bé el problema clau d'aquests personatges es que varen tenir el seu minutet de glòria amb les eleccions del regne de Felip V després de la reunió amb els terroristes d'Eta i la guerra medàtica dels escrits publicitaris del regne de Felip V, i encara estan als núvols, no ha sabut desxifrar que aquells vots no eren per els esquerdats, aquells vots és van produir perquè la gent està tipa de tants atacs nacionalistes feixistes, però clar la prepotència te aquestes conseqüències desprès un es creu el rei de mambo i les patacades son de campionat.
Un mal anàlisi de la situació els ha portat on son ara, en un trist partit amb moltes branques que no te la consistència que hauria de tenir el PARTIT nacionalista de la meva Nació.
divendres, 23 de gener de 2009

Catalunya Lliure, Independencia ara ja, no deixem que els demés ens prenguin la paraula

avui es deixo un parell de videos, un d'en titot en el qual ens recorda que nosaltres no som espanya, només una colònia que hem de trencar les cadenes i quan abans ho fem abans serem lliures.


dijous, 22 de gener de 2009

Sebastian-Llena, Quan les Olles s'assemblen a les Cassoles

Primer va ésser el ministre dels hereus de Felip V en Miguel Sebastian, ara ha estat el Conseller d'Agricultura Alimentació i Acció rural, que han dit que s'ha de potenciar el consum de productes nacionals, un es referia als de la Mare Pàtria i altres es referia a la colònia catalana.[noticia]
La gran idea d'aquest parell de il·luminats es que per combatre la crisi s'ha de consumir productes nacionals, i la meva pregunta es? que son productes nacionals, potser un son uns jerseis que diuen que han estat fabricats a reus i la etiqueta Posa made in china, això son productes nacionals
o el cas mes curiós de tots es que el govern dels Hereus de Felip V han anat a Xina a comprar els vestits de la guàrdia civil, això mantenir la industria del país.
en el Cas català porten mes de trenta anys destrossant l'agricultura de la nostra nació i ara han descobert que per combatre la crisis s'ha de potenciar aquesta agricultura. La veritat que tot plegat s'ho han de fer mirar. perquè abans de dir com ha dir el Ministres dels Hereus de Felip V que abans de anar a esquiar als Alps es podrien quedar aquí, nosaltres som una nació que es dediquem al turisme, si totes les nacions prenen exemple del Sebastian ja em diran de que menjarem. o això es com tot , tots som iguals excepte nosaltres.
La veritat de tot plegat es que amb aquest govern quan mes atorat siguis mes possibilitats tens de arribar mes amunt, així tenen el president que tenen. Lo mes vergonyós es que els conseller de la meva nació segueixen a la matriu en tot, fins i tot amb aquesta definició

dimecres, 21 de gener de 2009

Si el Govern Espanyols fos intelígent, això seria ciencia ficció

Amb el lema si el govern espanyol fos intel·ligent catalunya i Espanya competiriem, bé això es demanar molt perquè amb aquests governants del Pinotxo Zapatero la intel·ligència s'ha de buscar amb microscopi
a la revista selecciona't ha sortit una entrevista al perruquer Lluís Llongueres, en la qual ha afirmat que si Obama fos català segur que ja disposaríem de seleccions catalanes, ha dit també que els molta culpa de l'actual situació es dels polítics que ens representen , molta no jo diria que tota però bé.Al cedir en temes econòmics, de permisos, retards de tot tipus i nosaltres abaixem el cap i diem la frase de sempre que hi farem. [noticia]
Desprès ha seguit dient que els polítics catalans estan dominats per la por el famós seny català, que no els deixa avançar, seny que no deixa de ésser una covardia encoberta.
Llogueres per acabar diu que es anticompetitiu que només hi hagi una selecció, que seria molt més esportiu que cada nació o colònia del estat pogués disposar de la seva selecció nacional.


dimarts, 20 de gener de 2009

La Bíblia del Trispartit, enfonsant Catalunya pas a pas

Quan Algú ha d'anunciar a les quatre contrades alguna cosa, vol dir com a mínim que aquesta cosa es poc coneguda [noticia] i aquest es el cas del Govern del Trispartit, que ha editat un llibre per explicar el seu treball al capdavant de l'executiu en els darrers dos anys, ens deuen explicar les baixades pantalons del senyor Saura amb vermouth inclòs, ens deuen explicar el guirigall del partit del esquedarts i tot els seus merders interns, o ens deuen explicar el bassallatge del partit filial de la capital de regne, dons no segons ell i el nom del mateix diuen que estant enfortint Catalunya, la veritat es que si , es que aquests personatges han aconseguit tot solets fer enfadar a tot el poble català.
En el llibre hi trobareu cinc eixos d'acció del govern, La política social , progrés econòmic, la divisió del territori, la seguretat i la justícia, per lo que es veu deu ésser un llibre de ciència ficció perquè cap d'aquests temes s'han desenvolupat mínimament, en qual al tema de millorant l'atenció de les persones, potser si que l'han millorat ara cada habitant de Catalunya pot veure com aquests personatges del tristpartit estant col·locant a la família no sigui el cas que torni conveniència i tinguin que deixar la mamella.
Hi ha moltes maneres de fer propaganda, però enviar planfets propagandístics d'aquestos aquests personatges del trispartit ja semblen els de la meva alcaldia, que han de publicar cada anys les coses que fan hipotèticament perquè sinó el poble no veu les seves actuacions. serà que el poble no te ulls per veure les coses.
Vinga Trispartit només us tinc que animar perquè lo esteu aconseguint, lo vostre es enfonsar Catalunya i amb aquesta funció teniu la ma trencada.
diumenge, 18 de gener de 2009

Lluis Colet, un record Guiness des de Perpinyà


A vegades hi ha petits actes de herois anònims que fan que el sentit patriòtic se't dispari , que et fan pujar l'adrenalina a dalt de tot, que et fan sentir català, aquest cop estic parlant d'en LLuis Colet, un Català de la Catalunya Nord, resident de Perpinyà que aquest dissabte passat ha superat el rècord del discurs més llarg del món desprès de parlar sense parar durant mes de 124 hores,a més ha dedicat la proesa a tota aquella gent i associacions que defensen i promouen la cultura catalana a la Catalunya del Nord, però clar lo més emocionant de tot es que ho ha fet amb la nostre Llengua, en Català, si això hagués passat al país veí aquest personatge hagués sortit a totes les televisions mediàtiques però clar els catalans fins i tot per això som diferents. [noticia].

La prova s'ha dut a terme a la sala del restaurant de l'Estació de Perpinyà , i ha estat recolzat per una cinquantena de gent que l'han acompanyat en el moment d'aconseguir aquesta fita, entre els assistents h podíem trobar al Cantant Jordi Barre i membres de la USAP i dels Dragons Catalans de rugbi. Colet ha explicat que ha dut a terme aquesta proesa perquè consti que el discurs més llarg del món ha sigut en català.

Xaloc, la sangonera de Puigcerdà

A Puigcerdà capital de la Cerdanya hi ha una empresa que gestiona els parquímetres, aquesta s'anomena Xaloc, i deu ésser perquè va mes ràpid que el vent en posar multes , només esperant a que sortís del cotxe i entris a la botiga que ja tens a la persona encarregada de la recepte de posar-te la corresponent denúncia,
Bé jo us explicaré el cas d'en Txemari , en Josep Maria tenia que comprar pa i va deixar el cotxe mal aparcat a la vorera durant menys de cinc minuts, tot just entrar al forn comprar el pa, a mes era un dia entre setmana per tant no hi havia cua i sortir, i osti tu, el paio ja tenia recepta mèdica per passar per caixa .
Be senyor Planella, jo entenc que les regles del joc son aquestes però potser que les apliquem a tots per igual, perquè clar desprès resulta que hi ha gent que aparca a les places de Sta Maria o a la Plaça Cabrinetti sense tiquet i no passa res. o quan arriba el cap de setmana quan els invasors de la Capital els deixem aparcar on volen i aquests no son sancionats.
Si les Arques del seu Municipi s'han d'emplenar potser una solució seria la deducció de despeses innecessàries, i així potser així viuríem una mica millor.
Jo entenc que Puigcerdà esta mancat de llocs on aparcar i que els parkings privats son cars, i que la gent s'ha de buscar la vida, i que te una empresa que li gestiona les zones braves, però clar potser vostè hauria d'entendre que aquesta empresa no s'ha de beneficiar a costa dels veïns del seu municipi sinó mes aviat hauria de procurar que la circulació i els aparcaments siguin millors, i si aquesta empresa perd diners dons que la subvencioni l'Ajuntament, perquè envers de subvencionar tantes activitats que no son productives , aquesta com a mínim seria per un bé per el seu Municipi.

Bé senyor alcalde lo més curiós de la situació és que mentre els que no paguen parquimetre aparcant a la zona brava son els botiguers que darrerament se li han revolucionar, situació curiosa aquesta , he d'entendre que es una manera de tenir-los calmats, hi ha una altre solució que es aparcar damunt de les voreres, com allí no hi ha zona blava, no podem ser multants per els mes ràpids que el vent, potser es la solució que tingui que comprar mes grues per anar treguent cotxes, a vegades senyor Planella un ha de pensar una mica més amb el seu poble i una mica menys amb la caixa, perquè en el fons son els veïns del seu municipi qui li emplenen aquesta.