dimecres, 4 de març de 2020

PROTECCIÓ?, Perquè si són Policies


Ahir la senyora Laura Borràs, va viure una situació inèdita, dos personatges de la policia nacional
espanyola van perseguir a la diputada per els carrers de Madrid, amb caretes i draps espanyolistes. el mes curiós de tot plegat es quan va demanar a la seguretat del Congrés protecció per arribar al Taxí, aquests personatges li diguessin perquè? si són policies.
Es a dir la gent que s'ha de dedicar a protegir a la gent, si es tracta de persones independentistes, perden el nord i deixen d'exercir la seva funció , i es transformen, de protector de la societat a abusadors de certa part de la mateixa, felicitats nois vosaltres si que son els defensor de la terra hispana, llàstima que la defenseu amb tant èmfasis que es oblideu de les vostres funcions.[noticia]
per tant aquesta policia de Jusapol, els he de felicitat perquè ells si que son els defensor de la pàtria, darrera una mascara i amb els drapets al coll han demostrat el tarannà de tot plegat del govern espanyol, sempre d'amagatotis, no sigui el cas. potser es la manera d'actuar d'aquesta gent, imagineu-vos dons com seran les taules de negociació.