dimecres, 4 de març de 2020

PROTECCIÓ?, Perquè si són Policies


Ahir la senyora Laura Borràs, va viure una situació inèdita, dos personatges de la policia nacional
espanyola van perseguir a la diputada per els carrers de Madrid, amb caretes i draps espanyolistes. el mes curiós de tot plegat es quan va demanar a la seguretat del Congrés protecció per arribar al Taxí, aquests personatges li diguessin perquè? si són policies.
Es a dir la gent que s'ha de dedicar a protegir a la gent, si es tracta de persones independentistes, perden el nord i deixen d'exercir la seva funció , i es transformen, de protector de la societat a abusadors de certa part de la mateixa, felicitats nois vosaltres si que son els defensor de la terra hispana, llàstima que la defenseu amb tant èmfasis que es oblideu de les vostres funcions.[noticia]
per tant aquesta policia de Jusapol, els he de felicitat perquè ells si que son els defensor de la pàtria, darrera una mascara i amb els drapets al coll han demostrat el tarannà de tot plegat del govern espanyol, sempre d'amagatotis, no sigui el cas. potser es la manera d'actuar d'aquesta gent, imagineu-vos dons com seran les taules de negociació.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Aquests de Xusmapol, son els que estaven pagats pels de Ciudagramos. Son els mes feixistes entre els feixistes.
Ara van a buscar els diners dels de BOCS aprofitant que la montapollos a caigut en desgracia i per això la volen fer mes grossa.
No son policies, son fills de puta.

ALP2500 ha dit...

Ostres Jordi no t'havia vist mai tant alterat, jo entenc que aquests personatges et treguin de pollaguera, però veig que aquests defensors de la pàtria et porten a la foscor, moltes gràcies per dir la teva opinió,

Jordi ha dit...

No son defensors de res que sigui mínimament democràtic, son la foscor d'un estat malalt.

ALP2500 ha dit...

democracia espanyola, si aquesta es la gent que ha de defensar els drets de ciutadans juntament amb la branca judicial, potser que resuciti el franquista d'en Cisquet , si hem de patir aquest facisme com a minim que el patim amb la versió original .