diumenge, 15 de març de 2020

l'estat d'alerta Espanyol. Spain es diferent

desprès d'escoltar al Pinotxo Santxes ,em demano aixó són les normes per una lluita contra la pandèmia o be es un gran acte politic. Perquè la única cosa que he tret en  clar de tot plegat que el mes importat de tot plegat es la unitat d'Espanya, i que tot junts guanyarem el coronavirus, la descativació de les autonomies i una cosa molt mes important el control de les policies autonòmiques.
i despres parlem de Confinament, pero podem fer un detall de operacions com
anar a la feina amb transport públic, anar al banc a treure diners, a comprar el pa, el diari , passejar el gos, comprar tabac , anar a la carnisseria, peixateria fruiteria i al super, fer cues a tots aquests llocs, podem anar a graduar la vista, recollir la roba a la bugaderia i anar a la perruqueria, a la farmàcia i a posar betzina a la betzinera , però desprès de totes aquestes tasques que podem realitzar resulta que estem confinats . Aquest es el confinament del govern espanyol, i amb tota aquestes situacions podrem eliminar al coronavirus.  Deu ens agafi confessats amb tots aquests governants.
Perquè ha arribat el moment de deixar la politica i anar de cara a la questió que no deixa de ser erradicar el coronavirus, i quan abans es faci millor. sigui de la manera que sigui , però aturar el virus es promodial.[noticies]
7 comentaris:

Jordi ha dit...

El mes important es la unitat dels espanyols sota una única bandera. Es la millor vacuna contra les malalties víriques.
Son uns putos psicòpates.
Ara et deixo, vaig a la Seu a comprar paper higiènic al mercadona.

ALP2500 ha dit...

si Jordi es molt mes important la unitat de les espanyes que no pas la eradicació del Coronavirus. i desprès de tot plegat resulta que els insolidaris som els catalans, només recordar´te que si no han canviat els horaris els diumenge el mercadona romandra tancat.

Joana ha dit...

Si al mercadona de la Seu hi ha paper higiènic, aviseu, que demà hi vindré!!!!

Jordi ha dit...

Doncs demà al Lidl de Berga.
jajajajajajaja. M'ho estic passant d'allò mes be amb l'histerisme del paper higiènic.

ALP2500 ha dit...

Es una situació estudiar el tema del paper higiènic,a vegades les prioritats de la gent es sorprenent. Però algun motiu tindran per acaparar tant paper wc.

Jordi ha dit...

No, no tenen motiu lògic.
Es un cas d'histèria colectiva de manual, el mateix que el d'anar a acaparar menjar als supermercats. L'altre dia vaig anar a comprar el pa al super i estava petat de gent com mai.
Es una explicació senzilla.

Joana ha dit...

En un article del Ara, em penso que era, explicaven el motiu del paper de vàter. Ocupa molt als prestatges i llavors, provoca sensació d'escassetat i fa que fins i tot la persona racional, en compri, doncs s'ha generat una alarma de que pot ser que en falti en un futur no massa llunyà.