dijous, 23 de gener del 2014

EL MARINER I LA DONZELLA

avui un dia gris per a mi m'ha vingut al cap aquesta cançó que em cantava sempre la iaia sofia, i la veritat que l'he trobat entrenyable.

dimecres, 22 de gener del 2014

Joan Esteve Garcia Saboret, descansa en Pau CompanyAquest matí he rebut la trucada de una amiga la qual m'ha informat de tot plegat, l'amic Joan a partir d'avui deixa d'esquiar per Masella per passar a esquiar per sobre els núvols. Rebre aquesta noticies en fred, m'ha provocat un gran buit dintre meu,una gran tristesa i un no saber que fer .Ahir mateix vàrem estar discutim com fem cada matí i de cop i volta m'he quedat sense un company, un amic que enyoraré, enyoraré sobre tot els matins quan ell amb tota la ironia del mon sempre demanava el mateix, sabia la resposta però era com una tradició.

Com Va tot? i la mateixa resposta tots els dies . Tot perfecte. i desprès el somriure de complicitat

.Avui ha començat el dia amb núvol era presagi que passaria alguna cosa, però aquesta cosa no tenia que ser la pèrdua d'aquesta persona, no havia de ser En Gat, no es just tot plegat.

a En Joan li he de agrair ensenyar-me que darrera les pistes d'esquí hi ha altres coses, va ser culpa seva que jo em tornès un fanàtic de l'esquí i sobretot de voler esquiar mes enllà de les pistes , company que el tenies quan el necessitaves, moltes vegades no li tenies que demanar les coses perquè sortien d'ell mateix. Aquest era en Joan amb totes les seves coses i les seves manies però allí estava quan el necessitaves.

Joan Jo si que et trobaré a faltar.veure't esquiar per les pistes d'esqui per a mi era un plaer. Tu no esquiaves tu pentinaves la neu, I ara i per gràcia del de dalt ja no podré gaudir de les teves classes magistrals.  trobaré a faltar les petites lliçons que donaves cada cop que anàvem a esquiar. Avui  hem perdut al Perruquer de la Neu. 

La vida a vegades es injusta, no es normal  que als 45 anys tot s'acabi de cop. és com despertar de un mal somni.Però per mi continuaràs viu mentre tingui consciència, perquè no crec que et pugui oblidar mai .

Només desitjat-li allí on vagi molta sort i que ha estat un plaer compartit petits moments amb ell. i que no han estat més perquè el destí així ho ha volgut. Sort Company.

dimarts, 21 de gener del 2014

colonitzats i colonitzadors


Tingueu clar una cosa l'estaca l'haurà d'estirar el poble, perquè no podem esperar res dels politics que diuen representar-nos, molt de soroll i poques nogues aquesta es la situació de tot plegat, si volem la indepedència l'haurem de demanar el poble .

dilluns, 20 de gener del 2014

Sala i Martin posa al Borrell al seu lloc, per sota el batum

Borrell i LLorach han fet servir el pamflet socialista ( el Pais) per desmentir la cifra de 16.000 milions de deficit anuals. aquest exministre socialiste i l'empresari han volgut seguir la veu de l'amo i negar aquests numeros, per sort dintre del nacionalisme també disposem de economistes de Categoria. Aquest cop ha estat en Sala Martin qui li ha donat una lliçó d'economia al borrell, ésser ministre de Felipe Gonzalez no vol dir que tingui la veritat absoluta. [noticia].

Jo avui em sento socialista, però socialista critic, dels marginats.

Avui vist el que he vist els darreer dies jo em solidaritzo amb els socialistes crítics , la veritat que si s'ha d'expulsar algú per no seguir el seu diari de ruta, es tota la resta de socialistes, mes aviat dit tot la resta de seguidors d'en Perez rubalcaba, perquè en el fons el que fan aquests neosocialistes vinguts a menys es seguir la veu del seu amo. Jo entenc la postura d'en Elena de Na Geli i Na Ventura. La veritat que són els unics que han seguit amb els ideals intactes, no com el senyor alcalde de lleida senyor ros que per no donar la seva opinió i seguir en el carrec d'alcalde ha renunciat al parlament això s'en diu gent amb ideals. de tota aquesta plaga de socialistes jo només em quedo amb el trio dels crítics , gent que ha decidit portar els seus ideals fins el final . Això diu molt de tarannà d'aquesta gent , mentre els altres han amagat el cap sota l'ala com estruç i han votat el que diu l'amo, El senyor Pere Navarro s'ha lluit un altre cop, aquest personatge que ha sentit cants de sirena i deu aspirar a un ministeri farà el que digui l'amo, però que tingui clar el senyor Navarro que el ministeri de llepaculs te molts candidats.  ·