dimarts, 25 de desembre del 2018

Àngel Meno Luna, descansa en pau company

Avui 25 de desembre del 2018, ens ha deixat l'Àngel. Nasos que voleu que us digui, avui hem perdut una part de la història del nostre Municipi, exregidor propulsor del forfet únic de les dues estacions del municipi, un home de la neu i de la muntanya. A punt de fer els 66 anys, ara que començava a tenir una mica de temps lliure, ara que començava a fer d'avi , no podia la providència haver-li donat una mica de prorroga. Un pot estar mes o menys  d'accord en la manera de pensar de la gent però era una persona amb les idees molt clares, era un Visionari de la Neu i de la Muntanya.
La llàstima es que ens ha abandonat massa d'hora sense haver escrit les seves memòries, perquè allí es on les noves generacions podrien haver après alguna cosa, era la veu de la experiència en molts temes i això es el que hem perdut.
Jo diria que avui ens ha abandonat una part del raciocini, avui hem perdut una part d'aquella experiencia necessari de cara als nous esdeveniments que s'apropem com les famoses Olimpiades d'Hivern, l'Àngel segur que tenia algunes coses a puntualitzar sobre el tema.
Empresari que juntament amb el Toni van crear del no res una gran empresa, empresa dedicada integrament a la neu i a la muntanya, propulsors de que les estacions d'esquí tinguin Neu Artificial i així poder obrir mes temps que el que obrien normalment, jo diria que aquestes li haurien de fer un monument perquè han estat un puntals ferms perquè hagin crescut i molt. Dons be la providència ha volgut que avui ens digui adeu, jo només li puc dir gràcies  i ja miraré amunt a veure si els núvols algú ens ha dissenyat en forma de muntanya. Molta sort en el teu viatge company.