dimarts, 13 d’agost del 2013

La Senyera del futur

La veritat que aquest es el nostre futur, serem atacats per les sangoneres hereves de la Corona de Felip V, els fills d'en Barcenas o els Hereus de l'Ere.
O si no per els nostres politics que quan els engaxen foten el lladre es tapen amb la senyera .
Per tant saquejats per uns o per els altres, sempre el que rep es el poble i es aquest el que ha de dir prou.
Podem ser Lliures politicament però el que hem de buscar es ser lliures de tots els politics corruptes que volen jugar amb els sentiments de tots i que només viuen per emplenar-se la seva butxaca .
Tot plegat aquest es el futur de la nostra nació , un país optim  per ser saquejat.dilluns, 12 d’agost del 2013

La Via Ceretana

Jo soc poc partidari a aquestes coses que no aporten a res, a marcar paquet quatre dies i res més, i els colonitzadors com ja saben que tot plegat fem això es ho deixen fer, perquè en el fons saben que ja tenen als politics destinats a la nostra nació amb la finalitat de tornar-nos a lloc un cop hem expressat la nostra ràbia per aquest robament continuo. Com diu la dita molt soroll i poque nogues, això no tira companys, desprès de la manifestació de l'onze de setembre de l'any passat no ha passat res, i despres de la cadena humana o via catalana d'aquest tornarà a passar el mateix. Jo em proposo fer la Cadena Catalana de la Cerdanya a veure si disposem dels pebrots necessaris per envoltar la cerdanya amb una cadena de gent. Trobo que seria una guerra perduda, però millro perdre lluitant que no haver perdut mai per no treure l'arma.

Spain es diferent,

A vegades voler ser el primer de tot plegat porta a aquestes situacions, ens situem a Benidorm on es volia fer un gratacel  que hauria de ser un missatge de prosperitat i de saber treballar . i mira per on que aquest edifici passarà a la història per ésser una de la majors cagades de arquitectura, amb mes de 200 metres d'alcada va batejar al edifici com el estandard de futur, potser si que no va posar ascensor perquè la gent pugi a peu les 47 plantes i així guanyi en Salud, però clar tant no arriben aquesta gent.. i clar això segur que afectarà al pressupost i al cost de l'edifici, em trec el barret davant aquest gran nivell de predicció.[noticia].
Primer la van cagar amb un submarí que fa mig com els peixos s'enfonsa i desprès no recupera, i ara això. Si el que volen es sortir al diari porten un Camí perfecte. Aquest es el tarannà d'aquesta nació una enfonsada darrera l'altre.Curiosa Situació el Pensament de Colònia dels Hereus de la Corona de Felip V -.

Com deia la iaia Sofia hi ha gent que s'ha de rentar la boca amb sabó, i mira per on que els homes som esclaus de les nostres paraules i amos dels nostres silencis. Ara apartant el tema de Catalunya, País Basc o Galícia, només cal que ens centrem en el Tema de Gibraltar.
Bé segons el Govern dels Hereus de la Corona de l'invasor d'en Felip V , Gibraltar es la darrera Colònia Europa (aquí podem puntualitzar i dir la nostre però ara no toca.) dons bé senyors Espanyols potser haurien de fer el mateix vostès amb Ceuta i Melilla, i deixar de tocar els pebrots amb els senyors de Gibraltar. 
Potser podríem demanar al Poble de Gibraltar si vol ser espanyol, i potser llavors s'emportarien una gran sorpresa perquè ningú ho voldria ser.
Governs que han venut la ciutadania per calers, a canvi de la compra d'apartaments de qualitat i preu elevat tens dret a ser espanyol, com si algú volgués aquest dret, el que han de mirar que els pocs que resten no surtin per la porta del darrera.[noticia]