dissabte, 3 d’agost de 2013

Ikea i començar una cosa nova

la veritat que en aquesta vida, si no ho intentes no saps mai si ho aconseguiràs, i es molt mes important fracassar per intentar-lo que no fer res per la situació.

Pere Navarro, Pixador de lany del fora test

Hi ha gent que quan mes callada estan són mes maques, perquè cada cop que obren la boca s'apuja el pa, i com a estàndard d'aquesta qualitat disposen d'en Pere Navarro, que amb aquesta carrera que porta es un gran aspirant a pixador de fora test de l'any.
La darrera xorrada d'aquest personatge és un atac frontal a la cadena humana i la seva màxima dient que la diada de l'onze de setembre es una festa de tots els catalans. Ho sento senyor Navarro però dintre de la meva ignorància jo considero que l'onze de setembre es un dia de pèrdua de drets i per tant vostè potser el que ha de celebrar es el dotze d'octubre dia de genocidi americà, aquesta diada s'escau millor a la seva manera de pensar,[noticia].
Desprès a més a més titlla a la cadena humana de irresponsabilitat, molt propi d'ell parlar de irresponsabilitats en te un ampli ventalls.Però sempre poden fer la cadena humana del federalisme això si troben gent per arribar de la porta de Carrer Nicaragua a la primera cantonada. Qüestió de gustos es clar.


dimecres, 31 de juliol de 2013

Ovelles Independentistes. o només es un desig del propietariA la zona de Roc Blanc (La Molina) també conegut com el barret de Napoleó, hi ha un ramat d'ovelles, entre aquests en hi ha unes quantes que porten estapanda una estelada. deuen esser les ovelles independentistes, són poques com la realitat catalana, però si tens una mica de cura i t'hi fitxes molt les pots diferenciar, poten estapnda a la seva esquena una estelada vermella , fins les dotze del migdia no surten a marcar paquet per tant per el matí pots guadir d'aquests animals que passegen l'estelada per tota la muntanya de la Molina.
dóna goig poder gaudir d'aquest panorama, fins i tot et pots entretenir a comptar quantes estelades hi ha i quantes has pogur comptar  aquest dia Si ells ho tene clar com ho hem de tenir nosaltres .esperm que no sguem ovelles seguint al pastor i que platenm cara , perquè com deia en Cardona la llibertat del poble l'ha de lluitar el poble no esperis que siguin els politics els que hagin de defendre la teva llibertat perquè llavors vas arreglat.
.
Puigcerdà i els passos ramaders.

Els Camins Ramaders són camins públics per on discorre o discorrien els animals en la transhumància. aquests cami són molt importants com a eixos de conexió entre diferents comarques segons la llei aquests camins estan protegits i regulats per la llei 3/1995 de 23 de març de vies pecuàries. aquesta llei estableix que els camins ramaders són bens de domini public i s'ha de garantir el seu ús públic tant en quant facilitin el trànsit animal . o destinat a altres usos. 
 Dons bé i perquè tot això dons bé a la nostre comarca en tenim molts d'aquests camins anava des de Ger passant per talltorta i el Mas d'en Cot fins Age. el Tram que va des de la carretera vella d'Escadarcs a Puigcerda (a l'alçada de Ventajola) fins el creuament amb el Mas d'en Cot , els senyors d'alli han decidit que aquest camí es seu i han posat uns lletreros dient que allò es propietat privada i n'han prohibit el pas. Dons bé senyors el camí aquest no es seu sinó es un camí ramader per tant la propietat no es privada sinó publica. Despres de varies queixes han decidit tapar amb uns plàtics els lletreros de prohibit passar i jo crec que aquesta no es la solució . El que s'han de fer amb aquests cartells es fotren a mar, perquè no tenen cap finalitat i qui no diu que d'aqui a quatre dies tornem a treure el plàstic i tornem a prohibit el pas. 
I al cap d'un temps de prohibir el pas del Camí ramader es perd aquest dret. i axò es el que no s'ha de permetre. Aquest cop el meu amic Salvador gran lluitador d'aquests camis ha obtingut una petita victòria, però no serà completa fins que no es treguins els cartells de prohibició estiguin tapas o no.
diumenge, 28 de juliol de 2013

Són Bojos, aquests catalans?

L'hemeroteca, es el càncer dels polítics.

Les persones són amos dels seus silencis i esclaus de les seves paraules, en aquest cas els dos personatges que han sortit mal retratats han estat el Sociata Gabriel Colomé i el ultranacionalista Jorge cañas, aquest parell de virtuosos han sentenciat que les eleccions plebiscitàries són nazis i mira per on que hen tirat de hemeroteca i resulta que que la prova històrica diu que el 13 d'abril de 1932 es van efectuar unes eleccions municipals plebiscitàries que van dur a la segona republica.[noticia]
Mireu en aquesta vida no hi ha pitjor enemig que el que tenim a casa nostra. perquè aquests sempre poden atacar per l'esquena.