dissabte, 25 d’abril del 2020

Dia 44 del Confinament. Trump , el Gran virus

 El pitjor que li pot passar a la primera potència del món es que estigui manat per una persona sense cervell. personatge que va a la seva, dient tonteries a ton ni son i que ningú li tossi res del que digui.
Però clar això d'injectar desinfectant i llum als malats de covid-19 per acabar amb el virus, [noticia]. El problema de tot plegat es que no ho diu un pelacanyes, sinó que ho diu el president de la primera potència mundial, i clar segur que hi haurà molta gent que s'ho creurà , hi haurà gent que prendrà desinfectant perquè ho ha dit el president dels estats units. I jo em demano no hi ha ningú que li digui a aquest senyor si us plau que s'estigui calladet, amb aquesta pandèmia no calen provocadors.

Aquest es el resultat de que només amb calers es pot governar. Potser els polítics haurien de fer una carrera Universitària, i un test psicotècnic, perquè d'aquesta manera podrien acotar l'accés d'il·luminats al poder .

Nosaltres no disposen d'un Trump però en el seu lloc disposen del senyor Pàmies,que en un altre nivell te la mateixa proposta que el president dels Estats Units [noticia].Aquest senyor proposa utilitzar el MMS, aquest producte només es pot utilitzar com a desinfectant  ja que el seu ús com a medicament es troba il·legalitat des de 2010 per una alerta que va realitzar l'agencia espanyola de medicaments i productes sanitaris. 

I mira per on Catalunya ja disposa de Pressupostos, tant necessaris i tant obsolets, perquè el Coronavirus ha canviat les regles de joc, Ara el que importa es el sector sanitari i com aturar de una vegada aquesta pandèmia. 


divendres, 24 d’abril del 2020

dia 43 del confinament. Ja comencem a veure el llum del túnel.

Avui he llegit a la Veu de la Cerdanya que no resta cap infectat ingressat per covid-19 a l'hospital de la Cerdanya, només resten tres pacients que estant pendent de diagnòstic. [noticia]. 
Avui ha estat el primer divendres que he treballat, i la veritat que els carrers del poble d'Alp tenien activitat, es veia molta gent voltant, amb gossos, sense gossos, amb la bossa de la compra, sense la bossa de la compra , amb mascaretes sense mascaretes.
 Ahir a casa van tenir una sorpresa, la farmàcia d'Alp li van portar la rossa a la iaia, tot un detall. Va venir en Josep Maria Dolç amb una mascareta i tapat fins les orelles a portar-li la rosa. 
I ahir dijous dia de Sant Jordi va començar el Ramadà durarà fins la tarda del dissabte del 23 de maig, [noticia] .
El Publicista Hristo Mejide en el seu programa ahir va contactar amb el "senyor" Javier Cercas, per segons ells parlar del dia del llibre i del confinament, i com sempre acabar criticant els nacionalismes, però no  tots excepte l'espanyol que aquest no existeix segons ells. Aquests seguidors dels socio-llestos que encara viuen en el federalisme els trobo una mica divertits, quan es en els pots petits on hi ha la bona confitura,aquesta gent parla de les grans nacions [noticia]. Això de no obrir la finestra per veure quin temps fa i parlar del temps deixa molt de ser de bon periodista.

Sabeu perquè ha anat bé tota aquesta situació del coronavirus, perquè han caigut moltes caretes, moltes caretes de neofeixistes que portaven molt ben amagades.

Mira tu, ara resulta que el Rodrigo Rato si que podrà sortir de la presó, això que la llei es per tots igual es una mentida, no es pas cert hi ha privilegis, i aquesta púrria de neofeixistes les tenen totes. [noticia].

I acabem parlant  de lopez miras i la seva gran idea  de combatre el coronavirus, per Aquest senyor la millor manera d'acabar amb aquesta pandèmia es retallar 57 millonets de no res a la sanitat Pública. i per equilibrar la cosa va ell i s'apuja el sou en 3000 euricos. res amb el que ha tingut que pensar darrerament segur que desprès a les 8 de la tarda deu sortir al balcó a tocar les palmes perquè aplaudir a  sanitat no ho trobaria coherent..[noticia]
Amb aquesta estirp de polítics es amb la que s'ha d'acabar, el problema es que aquesta gent es la que abunda en el mon de la política. Aquest Cas es un polític del partit popular, però busquis on busquis veus que són tots els partits, on el més important es el be propi envers del be comú.
Mentrestant a casa nostre han jutjats als cracks del 3 % aquests no es van tapar amb la bandera espanyola però ho van fer amb la catalana, per això dic que gent corrupte en hi ha a cada partit sigui del costat que sigui i pensi el que pensi, en el fons sempre surten de corruptes, potser es la política qui els transforma o potser per això van entrar a la política. sigui el que sigui el poble es l'estafat.dijous, 23 d’abril del 2020

Dia 42 del Confinament, Avui Sant Jordi,

Avui parlaré de l'església i particularment de la Conferència Episcopal Espanyola, aquesta secta argumenta i assegura que la mesura del renta mínima vital portarà a que amplis grups de ciutadans passaran a viure de forma subsidiari permanentment, de la boca del portaveu Luis Arguello diu aquesta canallada i es queda tant ampla . Aquests tamnoticia].
poc es miren el melic si es la mateixa política que ells han estat realitzant els darrers dos mil anys. [

La ministra de defensa dels hereus de la corona de Felip V ens ha donat una noticia espectacular, resulta que la gent que ens ha deixat per culpa del Covid-19 no han marxat sols, sinó que ha estat l'exercit qui els ha acompanyat en el traspàs. La veritat que no vaig entendre si es tractava de una broma pesada o ho deia seriosament, te nassos tot plegat els familiars no hi han pogut estar però tranquils que ha estat un militar qui li ha donat el darrer adéu.[noticia].


dimecres, 22 d’abril del 2020

dia 41 del Confinament, avui ja he començat a veure gent per el carrer.

Avui semblava que el confinament s'havia acabat, he vist gent passejant per els carrers del meu municipi, un senyor de edat avançada amb crosses passejant per el poble i una parella de joves que buscava el lloc on poder anar a fer un cafè, aquests darrers ho tenen un pel mes magre perquè crec que no hi ha cap bar obert com no sigui per la porta del darrera. Diria que la gent te ganes de sortir, te ganes d'escapar-se del confinament i jo els entenc perquè es un pel avorrit tot plegat. 
I mira per on a l'alcalde de Badalona l'han caçat saltant-se el confinament, presumptuosament amb unes copes de mes ,s'ha rebotat contra els mossos i li han ensenyat les dependències locals dels mossos. tot un exemple de bona conducta, com a mínim ha dimitit . [noticia].
També estic un pel preocupat que La Vanguardia sigui el diari mes venut de les Espanyes, em te un pel intrigat, [noticia]. la veritat que no m'explico aquesta evolució però bé el temps dirà si es una cosa passatgera, potser serà per personatges com el Luna que l'han fet mes nacionalista.
Una de les gran noticies són les fugues de calerons "negres" a Luxemburg i altres paradisos fiscals, ara resulta que aquestes fugues són culpa del govern , i sobre tot del Pablo Iglesias per temor a les polítiques que volen aplicar tant Podemos com el Psoe. te nassos tot plegat, un quan es un defraudador, no cal justificar la seva immoralitat acusant al govern, [noticia]. Ara resultarà que un defrauda per culpa del govern, si us plau una mica de decència.
La Falange i la seva manifestació per el 2 de maig per atacar al govern per la gestió del Coronavirus , la veritat que jo del govern els hi donaria permís a veure si tenim sort i es contaminen tots perquè aquesta gent tant solidària , quins collons tot plegat. [noticia].

dimarts, 21 d’abril del 2020

dia 40 del confinament , les comparacions són odioses

Avui hem arribat a la quarantena del confinament, fet i fomut ja portem 40 dies sense poder anar a fer el cafè matiner al bar, avui m'he entretingut mirant els comparatius, en hi ha de molts tipus i tots amb xifres per demostrar la teoria que es vol demostrar, Que si fossin independents haguessin hagut menys morts, tot són hipòtesis, son conseqüències que no es poden demostrar,, Però el virus va entrar i jo crec que seria molt millor que la gent es dediqués a mirar com eradicar-lo que enlloc de buscar culpables, perquè en el fons la gent es mora i això si que no es una bona notícia, 
També vull parlar de la ministra Celaà i la frase que el seu govern no pot acceptar missatges negatius en contra d'òrgans Públics, s'acaba de passar per el forro de la corbata la llibertat d'expressió i es queda tant ampla. Tot un detall de democràcia.
Els boots que han de millorar la imatge de Ministeri de Sanitat, i resulta que donen d'alta milers de comptes falses per fer aquesta feina, però resulta que aquests robots la gran majoria tenen noms estrangers tot ell molt professional i molt digne. [noticia].
I vull acabar el dia parlant del meu ídol , el mandonguilla, avui ha tornat a l'escenari a acusa al govern català de deslleial, vaja que el Torra li està posant les banyes, per no anar a l'una amb el Pedro Sanchez,[noticia]. Es igual totes les calamitats que han arribat a fer, s'ha d'anar agafadets de la ma del govern estatal, amb la bona gestió que han fet amb el coronavirus no entenc que hi hagi algú que no pugui anar amb la mateixa direcció, manda huevos tot plegat.

i per acabar parlem de la renta mìnima i la seva concentració a Extremadura, Andalusia i Canaries , perquè segons els números del govern espanyol es allí on hi ha mes llars en pitjor condicions de vida [noticia]. no em veig capaç de jutjat aquesta noticia perquè no disposa de la estadística de les condicions de vida d'Espanya. 


dilluns, 20 d’abril del 2020

Dia 39 del confinament, Els salvadors de la Terra

El Benemerito que pertany al Comité Tècnic de lluita contra el Coronavirus  de diu en conferencia que estan treballant per a minimitzar el clima contrari al govern espanyol, que curiós en estat d'alarma som mes feixistes que el feixisme .[noticia]<
Les hemeroteques fan molt de mal, posen a tothom al seu lloc, i per desgràcia de molts aquestes existeixen i en molts cops et deixen en evidència, això si hi ha polítics que es passen per el forro aquestes eines i diuen coses, desprès el contrari i no passa res. perquè els hi manca una cosa que darrerament es poca molt poc en el àmbit polític, es coherència i decència .
Bankia un dels bancs que l'estat espanyol va haver de destinar fons per el seu rescat, envers de retornar aquests fons va i reparteix dividendos, i el FROB organisme Públic que controla mes del 
 60 % de les accions s'absté . Tot un detall [noticia].

Ahir per la tarda el vaig dedicar a observar la lluita que hi havia en el grup de Facebook Estimo la Cerdanya, sobre la lluita del canvi de terres per construccions i l'exemple era la urbanització de Pedra que estava previst fer mes de 150 cases en un lloc on només hi havia cinc cases, sense aigua corrent, ni clavagueram. I es buscaven els culpables d'aquests canvis, que si els Ajuntaments , que si la gent que es venia el terrenys, que si els constructors, jo vull dir la meva, els culpables som tots. perquès si els culpables són els ajuntaments que donen llicències d'obres qui li ha donat aquest càrrec, la majoria que l'ha votat no?, si son els pagesos que han venut un canvi que a prou feines li donava per viure per una sacada de calers que li ha arreglat la vida, vosaltres no haguéssiu actuat igual, els constructors no han de guanyar-se la vida, es molt fàcil criticar ara , però potser si algú hagués planificat una altre manera de viure, de promocionar la indústria, de fer que els únics recursos econòmics vinguin del Turisme, però això vam fer tard fa molts d'anys i com no disposem de un sector secundari hem de jugar amb el primari i el terciari es a dir agricultura i turisme, el primer cada dia es mes reduït per tant només ens resta el turisme i aquest amb la situació actual es veurà molt afectat per el coronavirus. [noticia]

diumenge, 19 d’abril del 2020

Dia 38 del confinament, treballar per el diable

avui diumenge esta el temps amb ganes de ploure, està fosc com  està fosques les planificacions de la generalitat sobre les mesures que  els nens puguin sortir del confinament .
Això sembla que la Generalitat estigui treballant per el diable, podem fer moltes planificacions, moltes lleis i decrets, però aquests no es poden realitzar perquè només el govern central te plens drets a ordenar lleis en la situació d'alarma, per tant perquès es planifica tant si desprès resulta que ha de sortir a escena el filòsof amb un màster a IESE de direcció i gestió d'empreses, a dir que es el seu govern qui prenc les decisions. I es farà com ells volen o no es farà. [noticia].

Avui parlarem de polítics que en saben més que els científics, avui deixarem al mandonguilla en pau i parlaré del Toni Cantó que se'n volia riure del ministre de ciència el Pedro Duque, per la fabricació de la vacuna contra el Coronavirus, això semblava com si el ximplet  de la classe se'n fot de l'estudiós [noticia].

I per acabar vull parlar de la coherència del govern espanyol, Ara que tenim tota la nació contaminada perquè el virus no entenc de entenc de fronteres ara resulta que el des-confinament el farem per territoris . Clar que amb aquest cúmul de savis que podíem esperar.


i acabem parlant dels equips de investigació de les televisions de la corona dels hereus de Felip V, aquest cop han situat premia de mar a Tarragona, abans van posar Puigcerdà a Barcelona i amb mar, i l'hospital transfronterer a Camprodon, amb aquests equips de investigació anem arreglats.
No deu ésser massa difícil buscar per internet la ubicació de cada municipi per no cagar-la o com a la resta del mon els hi es igual podem desinformar i tot passa igualment.